Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mainland » 10 May 2020, 12:15

Koštunica je bio u najboljem odnosu sa Dodikom,Kusturica je to pričao skoro
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby walterwhite95 » 10 May 2020, 12:20

Evo još lepih poteza iz tadašnjeg vremena
https://www.kurir.rs/amp/201420/milo-podrzao-nikolica
walterwhite95

Postby Desetka » 10 May 2020, 12:26

Vucic je bio protiv referenduma oko dana RS, to se naravno ne pominje. Treba dela komentarisati , a ne retoriku iz Informera koja sluzi iskljucivo da se zadovolji bivse radikalsko biracko telo. Dela kazu da Vucic nije nista veci nacionalista od Tadica ( ja bih rekao da je i manji ) . Briselski sporazum, Sreder, Bler, gej parade, premijerka lezbejka ( tacnije premijerka samo zato sto je lezbejka ) , bliskost sa Milom , podrska porodici Klinton, nepodrzavanje Republike Srpske ovo dana republike to su sve stvari koje se Tadicu ne bi oprostile od strane tog desnog birackog tela, a sada se preko toga prelazi najlaganije moguce.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Grba » 10 May 2020, 12:33

Tačno tako, Vučić je desničar manje više samo na "sada odgovorno, pametno, sa puno truda branimo interese našeg naroda". Ali dobro, kad se jednom bude ogolilo ubedjivaće me ljudi koji mu rade najveći posao da su godinama bili protiv njega.
Grba

Postby walterwhite95 » 10 May 2020, 12:33

Ja ispadoh neki advokat Botin a to mi ni u ludilu nije namera,kažem samo upravo to. Treba gledati dela svakog političara i suditi na osnovu toga. Ja mislim da je Dačić najveći patriota među vladajućim političarima trenutno kako i u ovoj tako i u prošloj vlasti. Boriori se oko Kosova najviše i dosta stvari je tu i napravio,često sme da kaže šta misli dok drugi ćute itd. E sad što mi se sps skroz ogadio zbog korupcije i njihov tajkuna to je drugo, ako se gleda iz perspektive desno orijentisanog birača rekao bih da je Dačić najaktivniji na tom polju.
walterwhite95

Postby Sezione » 10 May 2020, 12:39

grobar_Zvornik wrote:Рећи међународна обавеза и поступио бих исто су двије различите ствари, у мом поимању суштине...

Nije govno no se pas posra :biggrin:
Najjace da ce politicar otvoreno da kaze. U ovom slucaju je rekao i vise nego dovoljno. Hvatanje za svaku rec i izvrtanje je dobro poznata metoda. Nisu ljudi vise toliko nepismeni, provaljen je taj zanat odavno :biggrin:
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby AirBall » 10 May 2020, 12:40

walterwhite95 wrote:Ja ispadoh neki advokat Botin a to mi ni u ludilu nije namera,kažem samo upravo to. Treba gledati dela svakog političara i suditi na osnovu toga. Ja mislim da je Dačić najveći patriota među vladajućim političarima trenutno kako i u ovoj tako i u prošloj vlasti. Boriori se oko Kosova najviše i dosta stvari je tu i napravio,često sme da kaže šta misli dok drugi ćute itd. E sad što mi se sps skroz ogadio zbog korupcije i njihov tajkuna to je drugo, ako se gleda iz perspektive desno orijentisanog birača rekao bih da je Dačić najaktivniji na tom polju.

Imas jedan pokusaj da pogodis ko je potpisao briselski sporazum

Spoiler: pokaži
Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby White Mamba » 10 May 2020, 12:40

Sanja Marinkovic nezadovoljna Predsednikovom ishranom, prenosi Mondo
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby grobar_Zvornik » 10 May 2020, 12:41

Sezione wrote:Nije govno no se pas posra :biggrin:
Najjace da ce politicar otvoreno da kaze. U ovom slucaju je rekao i vise nego dovoljno. Hvatanje za svaku rec i izvrtanje je dobro poznata metoda. Nisu ljudi vise toliko nepismeni, provaljen je taj zanat odavno :biggrin:

Двоструки аршини. Рекло би се. Често су код тумачења могуће логичке грешке у закључку.
Вјерујем да васколико форумашко око има негдје изјаву толико омраженог Вучића гдје је рекао да би поступио идентично и ухапсио генерала Младића? Све остало је свирање ....
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby walterwhite95 » 10 May 2020, 12:44

AirBall wrote:
walterwhite95 wrote:Ja ispadoh neki advokat Botin a to mi ni u ludilu nije namera,kažem samo upravo to. Treba gledati dela svakog političara i suditi na osnovu toga. Ja mislim da je Dačić najveći patriota među vladajućim političarima trenutno kako i u ovoj tako i u prošloj vlasti. Boriori se oko Kosova najviše i dosta stvari je tu i napravio,često sme da kaže šta misli dok drugi ćute itd. E sad što mi se sps skroz ogadio zbog korupcije i njihov tajkuna to je drugo, ako se gleda iz perspektive desno orijentisanog birača rekao bih da je Dačić najaktivniji na tom polju.

Imas jedan pokusaj da pogodis ko je potpisao briselski sporazum

Spoiler: pokaži
Image

Uh to sam i zaboravio iskreno,mada je tada već bilo jasno da se Vučić više pita. Sns je imao veći rejting i više poslanika,opet Dačić snosi deo krivice. Mada za ovo što je radio oko povlačenja priznanja Kosova nemam zamerki.
walterwhite95

Postby AirBall » 10 May 2020, 12:46

walterwhite95 wrote:Uh to sam i zaboravio iskreno,mada je tada već bilo jasno da se Vučić više pita. Sns je imao veći rejting i više poslanika,opet Dačić snosi deo krivice. Mada za ovo što je radio oko povlačenja priznanja Kosova nemam zamerki.

Potpis predsednika Vlade, to jest Dacica je na briselskom sporazumu... Tada je Vucic bio p.p, to jest prvi potpredsednik Vlade...

Ne mislim da je on jedini odgovoran za to, ali je glupo napadati samo jedan deo vlasti, a njega predstavljati za sveca...

Kao sto ni povlacenje nezavisnosti Kosova nije samo njegova zasluga...

Tu je jedini cist Seselj, on nikad nista stetno za Srbiju nije potpisao :biggrin:
AirBall

Postby Grba » 10 May 2020, 12:47

Daleko od toga da želim da branim Dačića, niti se slažem sa tim mišljenjem da je on patriota, ali to što je potpisao on a ne AV bukvalno ne može da okrzne činjenicu da je Brisalski sporazum Vučićevo delo. Zna se ko je u tom trenutku ima najveću vlast, da nije Vučić forsirao to (na kraju krajeva jedno od glavnih predizbornih obaćanja je bila čuvena tomina platforma i sveobuhvatno rešenje kosova) oborio bi vladu bez problema.
Grba

Postby Bojdo » 10 May 2020, 12:50

Ниједан референдум се није одржао у РС, док је Тадић био на власти. Та ријеч је била забрањена у БГ.

Тадић је организвао састанке о БИХ игноришући званичну Бањалуку, најеклатантнији примјер је са Турцима i Харисом Силаџићем. Сјећам се колики је то скандал био, кад је заобишао званичнике РС.
Додик је посредством Вучића имао много више сатанака са лидерима других држава, него у вријеме Тадића. Овај га је ријетко звао.
https://www.dw.com/bs/turski-most-izme% ... /a-5503560
Last edited by Bojdo on 10 May 2020, 12:55, edited 3 times in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby AirBall » 10 May 2020, 12:50

Grba wrote:Daleko od toga da želim da branim Dačića, niti se slažem sa tim mišljenjem da je on patriota, ali to što je potpisao on a ne AV bukvalno ne može da okrzne činjenicu da je Brisalski sporazum Vučićevo delo. Zna se ko je u tom trenutku ima najveću vlast, da nije Vučić forsirao to (na kraju krajeva jedno od glavnih predizbornih obaćanja je bila čuvena tomina platforma i sveobuhvatno rešenje kosova) oborio bi vladu bez problema.

Da nisi pravnik pa da razumem ovo tumacenje, nikad ne odgovara onaj ko se nalazi u pozadini vec onaj koji je potpisao menice bez pokrica...

Ispravi me ako gresim...
AirBall

Postby walterwhite95 » 10 May 2020, 12:52

Inače evo šta je Milo govorio o Tadiću 2010,sada je valjda svakom jasno zašto je Toma dobio pare u Ricu https://www.google.com/amp/s/www.slobodnaevropa.org/amp/djukanovic_opozicija_optuzbe/2045732.html
walterwhite95

PreviousNext

Return to Evropska košarka