by Bogun » 20 Apr 2021, 14:06
Ajde da bacim neku prognozu, ipak počinje plejof za par sati.
Barselona - Zenit 3-0
Ovo mi je najjednosmernija serija, možda Zenit uspe da isčupa jednu pobedu, ali mislim da nemaju municije za više od toga. Mislim da će se osetiti to što Zenit nema adekvatnu zamenu za Pengosa na pleju koji će dosta da se umara, pre svega zbog nivoa agresivnosti koju Šaras forsira u odbrani.
Efes - Real 3-1
Efes ovo 90% rešava u 4 utakmice, eventualno Real na namazanost i iskustvo izvuče i majstoricu, ali čisto sumnjam. Efes je ušao u šuterski ritam, igraju još bolje nego prošle sezone poslednja 2 meseca, Real ne može da trči sa njima eventualnih 5 utakmica.
CSKA - Fenerbahče 2-3
CSKA je baš oslabljen, Eric i Lundberg nisu Milutinov i Džejms, Klajburn se cele sezone mučio sa povredama i Heket je dosta propustio, veliki su to problemi, na ruku im ide ova povreda Veselog od pre 2/3 nedelje (ako sam dobro pročitao biće spreman) i pojava kovida u Feneru kod 5 članova tima. Stvarno nezahvalna serija za prognozu, jer ako su ovih 5 članova npr 5 igrača stranaca onda će se Fenerbahče teško sastaviti.
Armani - Bajern 2-3
Ovde baš navijački idem na Bajern, očekujem gustu seriju, ako kojim slučajem padne brejk u prvom meču, proći će Armani kao Makabi 2010. godine.
Moraće da odigraju perfektnu odbranu celu seriju, a trio Boldvin-Lučić-Rejnolds će morati da se pazi faulova. Svaki ulazak u jurnjavu sa Armanijem će biti kažnjen, iako su matora ekipa, puno igrača tu voli da igra brzo. Ključ će biti zaustaviti, ili bolje reći usporiti Pantera koji je u opasnoj formi.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.