Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 04 May 2020, 17:10

Buzz' Beater wrote:Djilas nije Vucicev covek, ne lupajte gluposti,on je strasilo EU AV-u da mora da sprovede sve sto je obecao jer lako moze da letne a Djiki da uskoci u sedlo, nije on bas toliko mocan, sve je ovo jedan obican balon od sapunice...

Tu priču da rade zajedno guraju isti oni koji su gurali priču da je Kesić čovek vlasti, što naravno nema veze sa istinom.
Cuburac wrote:Ono zlo iz devedestih je dobilo opasnu konkurenciju i cini mi se da ce ubrzo biti cak i prevazidjeno.

Sasvim razumljivo s obzirom da je dobar deo trenutkne klike bio na vlasti i devedesetih.
Woodoo

Postby Cuburac » 04 May 2020, 17:10

Tegi koliko si godina imao za vreme Miloseviceve vladavine, mislim ono 10-20, 20-30 ili kako vec? Ako hoces da odgovoris.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby ExEr » 04 May 2020, 17:14

Dr Arslanagic wrote:Нисам сасвим сигуран, углавном нека година пре бомабдовања.
Мурат је славио неки рођенадан на којем сам и ја био присутан.
Најбољи пријатељ му је био вулин. Врло битно за садашњу ситуацију.

nije li bio i predrag popovic tu?
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby fontaneros » 04 May 2020, 17:16

Nije brate, on je bio u dobar, los, zao.. posle presao na tdi
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Sezione » 04 May 2020, 17:18

Cuburac, ubaci i trecu skalu, tu mozes da svrstas 2/3 foruma :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cuburac » 04 May 2020, 17:20

Sezione wrote:Cuburac, ubaci i trecu skalu, tu mozes da svrstas 2/3 foruma :D

(-5) -0 ? :biggrin:
Cuburac

Postby Tegi » 04 May 2020, 17:22

Cuburac wrote:Tegi koliko si godina imao za vreme Miloseviceve vladavine, mislim ono 10-20, 20-30 ili kako vec? Ako hoces da odgovoris.

Prijatelju, nije ovo rasprava ko je bolji Pele ili Maradona, pa da moram imati 75 godina kako bih bio kompetentan da iznesem svoj sud.

Koliko su godina imali savremeni istoričari kad je ubijen kralj Aleksandar pa opet pišu i govore o Prvom svetskom ratu? Postsocijalistička istorija, trazicija i demokratizacija su oblasti za koje sam završio neke škole i trenutno nisam dovoljno komptetentan da o tome napišem ozbiljan naučni rad (a i da jesam, ne bi mi ga niko objavio, pošto smo okupirani do balčaka), ali smatram da imam dovoljno znanja da na forumu ili u nekoj malo ozbiljnijoj raspravi iznesem svoj stav. O tome koliko znanja imam su sud doneli daleko stručniji ljudi od tebe. Pet para ne dajem za te titule, ali kada već insistiraš na formalnim kvalifikacijama, možemo i o tome.

Uostalom, kad god napišem dva reda o Miloševiću, ovde se pokrenu 2-3 strane rasprave. Lepo je rekao Zlaja, na vama je da se ne upecate.
Last edited by Tegi on 04 May 2020, 17:25, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Mainland » 04 May 2020, 17:25

Radulovic udbaska priča?
Ajde da mi razlozi to neko.
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Sezione » 04 May 2020, 17:31

Ne znam u odnosu na koju godinu si pravio skalu, recimo da si u odnosu na godinu kraja vladavine Milosevica. Onda ta treca neka bude 0-10 eto :biggrin:

Mozda sam preterao sa 2/3 ali 50 posto plus onaj jedan je sigurno :biggrin:

A i ko da su bitne godine, vidim kakvu su nam drzavu ostavile starije generacije, razvalinu epskih razmera, i na sve to i dan danas misle da su najpametniji i najverniji su glasaci svake vlasti koja im da 2 cebeta, 4000 dinara i litar ulja. Svaka cast svima, ali gomila bolida nam kroji kapu i to je cinjenica
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cuburac » 04 May 2020, 17:33

Tegi wrote:
Cuburac wrote:Tegi koliko si godina imao za vreme Miloseviceve vladavine, mislim ono 10-20, 20-30 ili kako vec? Ako hoces da odgovoris.

Prijatelju, nije ovo rasprava ko je bolji Pele ili Maradona, pa da moram imati 75 godina kako bih bio kompetentan da iznesem svoj sud.

Koliko su godina imali savremeni istoričari kad je ubijen kralj Aleksandar pa opet pišu i govore o Prvom svetskom ratu? Postsocijalistička istorija, trazicija i demokratizacija su oblasti za koje sam završio neke škole i trenutno nisam dovoljno komptetentan da o tome napišem ozbiljan naučni rad (a i da jesam, ne bi mi ga niko objavio, pošto smo okupirani do balčaka), ali smatram da imam dovoljno znanja da na forumu ili u nekoj malo ozbiljnijoj raspravi iznesem svoj stav. O tome koliko znanja imam su sud doneli daleko stručniji ljudi od tebe. Pet para ne dajem za te titule, ali kada već insistiraš na formalnim kvalifikacijama, možemo i o tome.

Uostalom, kad god napišem dva reda o Miloševiću, ovde se pokrenu 2-3 strane rasprave. Lepo je rekao Zlaja, na vama je da se ne upecate.

NIsam hteo da osporim tvoje znanje, samo sam hteo da vidim da li si licno proziveo Milosevicevu vladavinu ili si o njoj samo citao.
Ja bih se glupo osecao da mom pokojnom dedi objasnjavam ako mu je bilo preko Albanije ili mom ujaku kako mu je bilo na Sremskom frontu, gde je izgubio oko.
Cuburac

Postby ExEr » 04 May 2020, 17:37

Sezione wrote:
A i ko da su bitne godine, vidim kakvu su nam drzavu ostavile starije generacije, razvalinu epskih razmera, i na sve to i dan danas misle da su najpametniji i najverniji su glasaci svake vlasti koja im da 2 cebeta, 4000 dinara i litar ulja. Svaka cast svima, ali gomila bolida nam kroji kapu i to je cinjenica

Ja sam 90-ih mislio da su tadasnji penzosi (oko 1925 godista) najnepismenija stoka, da moz da ih zavlacis kako hoces.
Al zajebo sam se do koske, to su bili predratni domacini ljudi. Ovo sad, posleratno doba (40-50) penzosi,moga oca generacija i sam on, to su BOLIDI nevidjenih razmera :krsti:
Naviko pust Srbin da ima jaram, da ima velikog vodju. Mi se tog kulta vodje necemo skoro odjebati
Tito, Sloba, Djindjic, Tadic, Zvala, i za svakog se vezuju ko da im je rod rodjeni, a ne samo do vadjenja plajvaza pred kutijom :beyond:
Last edited by ExEr on 04 May 2020, 17:40, edited 1 time in total.
ExEr

Postby Tegi » 04 May 2020, 17:38

Mainland wrote:Radulovic udbaska priča?
Ajde da mi razlozi to neko.

Za cirka godinu-dve od "gej bračni parovi da usvajaju decu" i "primaoci socijalne pomoći da čiste ulice kako ne bismo stimulisali nerad" do "Nemci su izmislili doseljavanje Slovena" i "Soroš i Bajden su pustili virus kako bi pobedili Trampa i suvereniste". Za cirka godinu-dve od N1 i NiN-a do Srbin.info i Srpskog kolektiva.

I sa obe priče si politički relevantan i imaš medijsko i biračko uporište. To ne prolazi bez ambasada ili službi. Čim se na političkoj sceni neko pojavi poput ptice feniks (DJB 16, Beli i Jankela 17, sada opet DJB, čim Miroljuba Petrovića nema po medijima 10 godina, pa se pojavi i 3 meseca mu intervju bude nezapažen, da bi zatim prikupio milion pregleda za nedelju dana, a posle 6 meseci opet netragom nestao), znaj da je teledirigovano. Ako priznaješ samo crno na belo kao Čuburac, onda stvarno nemam šta da ti ponudim. Politička analitika je kao detektivski posao, ubica uvek ostavi trag, samo treba biti pažljiv i strpljiv.

Čuburac, što ne znači da su oni koji su ga terali da u januaru mesecu prelazi albanske planine bili loši političari. Ni ne krijem da je moja perspektiva drugačija od tvoje i sizifovski posao bi sa moje strane bio da te ubedim da tu perspektivu nadiđeš ili makar osvežiš. Baš zato i tvrdim da će postepena revizija Miloševićevog lika i dela koja traje već 5-6 godina (a koja je deo daleko šireg procesa resuverenizacije i urušavanja ideja Bžežinskog i Fukujame) biti luk i voda za ono što će uslediti 2025. ili najkasnije 2030. Ako te zdravlje ne izda, šetaćeš ti unuke pored njegovog spomenika. I to se neći desiti zato što tako želimo IlićKapiten i ja, već zato što je istorija neumoljiva.
Last edited by Tegi on 04 May 2020, 17:48, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Darko Miličić #31 » 04 May 2020, 17:42

@Теги Баш тако пријатељу нема ефекта убеђивати народ који је подијељен минимум 75 година, вријеме ће судити, оно је најбољи свједок па и за Милошевића од Газиместана до "бољег живота од 5. Октобра" .Паметно је @аир написао у више наврата, нашем народу треба да прође одређени временски да би објективно сагледао ситуацију кроз сву нашу историју о војсковођама и државницима. Једноставно није имао на кога да се ослони уз алаву раскалашну жену и сина коме је све било мало на све то фашистички злотвори су морали добрано да се потруде и потроши 100 - тинак милиона долара да га свргну са власти да би кренули у бољи живот који траје ево већ двајс' година као колонија и слуга западних злотвора.
Коначно се вратисмо на старе стазе славе ко Бостон Селтицси :hatman:
Darko Miličić #31

Postby ExEr » 04 May 2020, 17:43

Koja je Nogo prica Tegi? Vezao se za republikance malo kanda? Dosta mu se servira od podataka, mora neka sluzba da radi nesto, ne verujem da bi mogo sam da iskuka sta znacajno. Mada deluje OK ovako
ExEr

Postby ZmajODSemberije » 04 May 2020, 17:43

Ovi sto pljuju Slobu za izdaju Krajine i Kosova a imali su kad se rat odvijao 20+ godina, ako nisu isli u rat neka izdaju Slobe ne spominju... Uostalom 91 na mobilizaciji za Vukovar je odziv u Srbiji bio manji od 10% al' se zato uredno pljuvao Sloba sto nije usao u rat zbog Krajine, ne znam samo ko bi ratovao... E moj Milicicu kojih 100 miliona, znam lika iz Bijeljine koji je svake sedmice organizovao kamion iz Tuzle pomoci za DOSmanlije i dobijao za to 500 dolara... Milijarde su ulozene u obaranje Slobodana da bi kasnije isisali ulozeno puta 100 a zemlju razorili i vojno, ekonomski, socijalno... 5. oktobar najveca sramota Srba..
ZmajODSemberije

PreviousNext

Return to Evropska košarka