by Bogun » 18 Dec 2020, 15:44
Ma Željku se ta ekipa psihički raspala 2019. godine posle fajnl fora.
Elem, ljudi protutnje kroz EL 25-5 skor i onda dolazi period nacionalnih kupova, povređuje se Lovernj mislim do kraja sezone, ubrzo zatim se povređuje Veseli, povređuje se Datome, povređuje se na kraju i Kalinić. Čak mislim da su se i Naneli i Slukas povređivali u tome periodu.
Pre svih njih se ozbiljno povredio Dilan Enis (igrač koji je trebao da bude sveža krv i neko ko je po mom mišljenju mogao da bude dobar EL plejmejker).
Imaš priču Gudurića da su Kalinić i Datome ili Veseli odradili samo jedan trening dan pred F4.
Tu su pukli, pukli su i sezonu u TBL, to je ekipa koja je postepeno građena od sezone 14/15 i doživeli su ono što je doživeo CSKA na startu sezone 10/11 kod Duleta, samo ovde bez promene trenera.
Skroz obrnuta priča iz sezone 16/17 gde su cele sezone kuburili sa povredama, i onda se poklopilo da svi budu zdravi od marta do kraja sezone, kada je sa svima obrisao patos. Identična stvar se desila i sa Realom sledeće sezone kada su prvi put bili kompletni dva kola pred PO.
Jednostavno prezasićeni igrači, bez sveže krvi. Ok, došli su De Kolo, koji se pokazao kao dobro pojačanje i došao je Derik Vilijams, ali on je divljak kakve Željko dovodi samo kada pokušava da ekipu učini instant boljom, što mu tada nije pošlo za rukom.
Cele sezone su štucali i mučili se, ja se ne sećam kada je on poslednji put izgubio preko 5 neizvesnih završnica u sezoni, a prošle sezone ih je toliko pogubio samo do početka decembra.
Da je prošle sezone na klupu seo bilo ko umesto Željka raspadao bi se kao Kokoškov ove sezone. Jedino što ih je držalo blizu PO je taj sistem koji je uspostavio i ništa više.
Znači trebao je Željko dublje rezove da pravi na leto 2019. godine, ali je verovatno mislio da će sa tim malim izmenama dovoljno da promeni i da učini ekipu kompetentom za F4 i titulu. Jer zašto bi ulazio u ribilding ako zna da ne ostaje posle 2020. tamo.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.