Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 03 May 2020, 22:11

Grba wrote:ne znam sad da li su baš svima skandirali ispred kuće, ali realno skoro svaki političar je doživeo neko skandiranje ili uvredu. Istina, onomad je Šešelj na pinku pričao da decu treba skloniti iz ovoga, ali to je bilo kad su Vučićeva deca patila.

Svadjala se Ksenija relativno skoro sa setacima, kad su presli most prozivali su ih dok su prolazili pored zgrade u kojoj zive...

Najjace je kad za postenje u politici pozivaju oni koji su isporucivali Srbe u Hag, nesto se ne secam da su vodili racuna kako su se osecala deca Mladica, Karadzica, Sljivancanina, Zupljanina, Lazarevica, Pavkovica itd

Tad se suze nisu lile...

Nije ih bilo ni kad su njihovi simpatizeri pozivali da rak pojede Seselja i da umre vec jednom..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Skafi » 03 May 2020, 22:21

Kakva je šansa za zloupotrebu podataka prilikom podnošenja zahteva za 100 evra. Daješ im ime i prezime, jmbg, broj lične karte i broj računa.

U suštini ne znaš kome to daješ, i koliko to može biti opasno, a ispada kao da nekom iole ozbiljnijem hakeru daš i više od onoga što bi poželeo na tacni.
Skafi

Postby Baxter Stockman » 03 May 2020, 22:23

Ti misliš da oni sve to već nemaju?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Skafi » 03 May 2020, 22:25

Ne znam šta da mislim, u ovakvoj državi.
Skafi

Postby Ćoba » 03 May 2020, 22:26

Na stranu ovo patetisanje čovjeka koji jednog dana treba biti šef države jako mi je interesantna ova situacija.

Prvo ne mogu da shvatim čija je to ideja bila da se šalju navijači na zgrade sa bakljama, ko normalan to može predložiti i koji je efekat svega toga, pogotovu ako se uzme u obzir da oni imaju ubjedljivu većinu...

Što dovodi do druge stvari da oni izgleda stvarno nisu srećni sa anketama jer ovo su baš čudni potezi, čini mi se da je ova Vučićeva dominacija jedan ogromni balon u kojem nema ništa osim laži i prljavih igara i da bi mogao brzo da pukne...

U svakom slučaju Vučić je još jednom pokazao da je ozbiljan psihopata a Djilas da nije kalibar za državnika.
Ćoba

Postby Malkovic » 03 May 2020, 22:31

Ma ĐIlas jako dobro zna da nije kalibar državnika, on je finansijer državnika, to je uvek bio. Uloga gradonačelnika je nešto gde je mogao da se snađe, jer gradonačelnik ne donosi političke odluke. Ovo koristi da izazove revolt dela javnosti kao i da privuče pažnju van Srbije - "eto, vidite da u političkoj borbi idu toliko da me pred vratima nazivaju lopovom, u prisustvu dece". Unijati su ipak malo alergični na takve stvari. Nije to toliko iskreno patetisanje koliko je proračunato patetisanje.

S druge strane, onaj je psihopata i veoma opasan, uz to jednako nesposoban. Nema tu nekog izbora između manjeg ili većeg zla. Obe opcije su zlo po Srbiju i Srbe i to je već dokazano "na terenu".
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby John Doe » 03 May 2020, 22:33

Na stranu kome se i šta se dogodilo, ono što je interesantno da posle 2 sata od objavljivanja snimka vest ne postoji ni na jednim novinama/portalu.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby AirBall » 03 May 2020, 22:34

John Doe wrote:Na stranu kome se i šta se dogodilo, ono što je interesantno da posle 2 sata od objavljivanja snimka vest ne postoji ni na jednim novinama/portalu.

Ne bih se bas slozio...

Svako gura svoju pricu

https://nova.rs/politika/dilas-uznemiren-i-na-ivici-suza-moja-deca-nisu-nista-kriva/
http://rs.n1info.com/Vesti/a595647/Djilas-Sa-razglasa-kod-moje-zgrade-pustali-Djilase-lopove-sutra-ih-cekam.html
https://www.danas.rs/politika/djilas-moja-deca-se-tresla-i-plakala-zbog-djilase-lopove-video/
AirBall

Postby John Doe » 03 May 2020, 22:35

lol. Ok..
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Baxter Stockman » 03 May 2020, 22:37

Skafi wrote:Ne znam šta da mislim, u ovakvoj državi.

Ovako na prvu sve sem broja računa 100% imaju.

Ne znam da li je za prijavu radnika potrebno da se navede i broj računa radnika iz ugovora u radu, ako jeste onda i za sve koji su u radnom odnosu u startu imaju sve.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Woodoo » 03 May 2020, 22:37

ZmajODSemberije wrote:A kad su dezerterska drugosrbijanska g....a pjevala "spasi srbiju i ubij se Slobodane" to je bilo u redu? Bas mi je drago i bas se nasladjujem sto se Djilas naziva lopovom a isto i jos gore mislim i o Vucicu! Djilase lopove!

Sramotno je izjednačavanje spontanog skandiranja Slobodanu ili Vučiću na stadionu sa organizovanom od strane države hajkom na opozicionog političara puštanjem sa razglasa prozivke koja nikada ni na jednom opozicionom mitingu nije mogla da se čuje. Pri tom je prekršeno ko zna koliko zakona, u organizaciji države. :roll:
Woodoo

Postby AirBall » 03 May 2020, 22:40

Woodoo wrote:Sramotno je izjednačavanje spontanog skandiranja Slobodanu ili Vučiću na stadionu sa organizovanom od strane države hajkom na opozicionog političara puštanjem sa razglasa prozivke koja nikada ni na jednom opozicionom mitingu nije mogla da se čuje. Pri tom je prekršeno ko zna koliko zakona, u organizaciji države. :roll:

Vidis kako mi ovako nesto nije palo na pamet, vlasti se spontano jebe majka dok se ovi drugi napadaju organizovano :laugh:

Zanimljiva teza moram priznati...
AirBall

Postby Ćoba » 03 May 2020, 22:41

Kakva je ovo lažovčina. :biggrin:

Ćoba

Postby Malkovic » 03 May 2020, 22:43

Baxter Stockman wrote:Ovako na prvu sve sem broja računa 100% imaju.

Ne znam da li je za prijavu radnika potrebno da se navede i broj računa radnika iz ugovora u radu, ako jeste onda i za sve koji su u radnom odnosu u startu imaju sve.

Zahtevajte da vam otvore namenski račun ako budete podnosili zahtev.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Woodoo » 03 May 2020, 22:51

AirBall wrote:Vidis kako mi ovako nesto nije palo na pamet, vlasti se spontano jebe majka dok se ovi drugi napadaju organizovano :laugh:

Zanimljiva teza moram priznati...

Ne odgovaraš na ono što sam napisao. Nije poenta u Đilasu već u postupcima i organizaciji države, zašto ga ne uhapse za to za šta ga optužuju? Da li je ikada na nekom njihovom mitingu skandirano ovo što sada puštaju sa razgasa? Koliko je zakona prekršeno za organizaciju ove hajke? Sutra će neko neukaljan da prolazi kroz isti ovakav glib. Da je Vojo u njegovoj koži ne verujem da bi ovako pisao. Zbog "organizovanog" skandiranja Vučiću su roditelji sa decom dobijali vaspitne u hali sportova i Pioniru.
Woodoo

PreviousNext

Return to Evropska košarka