AirBall wrote:
Njih dvojica imaju specifican odnos zato mi je i smesno to poturanje teza da je u dosluhu sa vlastima...
Sta ce njemu kontakt sa bilo kim kad je u odlicnim odnosima sa kumom koji ga voli...
AirBall wrote:jupol wrote:U fazonu jebo sam mu zenu, ali i dalje smo kumovi, red je da mu ucinim cenu za taj crep...
Sta mislis, od cega je porodica zivela dok je domacin bio odsutan...
Ne veruj bas u sve sto ti je milo...
AirBall wrote:
Njih dvojica imaju specifican odnos zato mi je i smesno to poturanje teza da je u dosluhu sa vlastima...
Sta ce njemu kontakt sa bilo kim kad je u odlicnim odnosima sa kumom koji ga voli...
enbidzi wrote:Posle se ljudi brinu da ne postanemo kao oni hahaha a ovi ih prešišali za sva vremena. Divim se grupama koja mogu da kace zastavu na taj jug
jupol wrote:Pored cele SRS, morao Vucic da mu izdrzava porodicu?
jupol wrote:Razumem ja njega odlicno, ali ne razumem vas koji ga i dalje podrzavate. Bukvalno nema razlike izmedju njega i Cede...
AirBall wrote:Nisam to ja napisao vec si ti na taj nacin protumacio...
SRS je jedva prezivela, u dugovima do guse, zbog toga je Seselj i ljut na Tomu, ne samo sto je uradio sta je uradio vec se potrudio da stranka ne prezivi... Uzeo je neku bolestinu od kredita...
AirBall wrote:jupol wrote:Razumem ja njega odlicno, ali ne razumem vas koji ga i dalje podrzavate. Bukvalno nema razlike izmedju njega i Cede...
Nidje veze...
SRS bi bila zabranjena, funkcioneri stranke isporuceni Hagu, svi javno eksponirani funkcioneri lustrirani itd...
Za tebe je mozda svejedno, ali za svakog ko malo ukljuci mozdane vijuge nije...
Ceda se bori da izbegne licnu krivicnu odgovornost, to su mu jedini motivi zbog kojih je i dalje u politici..
jupol wrote:Znaci nepovoljan kredit >>> prodaja Kosova, otimanje stranke, Bler, Sreder, Klinton...
jupol wrote:Ne razumem na sta mislis, da bi SRS bila zabranjena kada bi Seselj pljuvao po Vucicu?
AirBall wrote:Karadjordje pobegao iz zemlje nakon sloma prvog srpskog ustanka, Pasic se krio pitaj Boga gde...
To je kao u onoj pesmi o Starcu Vujadinu, kad sam znao stici i uteci...
Dr Arslanagic wrote:Да нема СРС ми никад не би смо знали шта је Србија, ни докле је некада била, ни истину о Сребреници .....?
jupol wrote:...i na Pinku rujno vino piti,
a Staniju u Zadruzi koriti...
mislim da ipak postoji neki nivo u tome "stici i uteci", tako da ne mogu da izjednacim Karadjordjevo izgnanstvo
sa ovim sto Seselj radi... neke linije ne smeju da se predju ako mislis da te neko shvata ozbiljno...
jupol wrote:A za ono da je poenta da deci i unucima nesto ostavimo - ako pod tim nesto mislis na nesto materijalno, onda svakako mozemo
odmah da zaboravimo na bilo kakvu politicku diskusiju, jer gubimo vreme, mozemo da dilujemo, podvodimo, krademo,
cak i da imas neki dobro placen posao, nikad ne znas kad moze neka bolest da naidje, bolje odmah u neki kriminal ili dubiozu,
pa i ako te roknu za koju godinu, ostavio si dovoljno kinte deci...
Ako si mislio da se ostavi deci i unucima neka ideja, najbolje se ideja ostavlja ako se ne savija kicma, makar se zivot dao za ideju.
Tu ce te i deca i unuci pamtiti zauvek, i pricace o tebi dalje svojim potomcima. Naravno, ne moramo da idemo toliko daleko, ali
ne vidim kako se izigravanjem dvorske lude cuvaju ideali...
Users browsing this forum: Hasselbaink and 8 guests