Niksicanin wrote:Чеги није мијењао, само СПС

Nisam ni mislio da je on menjao, nego koliko se secam negde u to vreme je pocela ta prica da cemo mi kao da se drzimo po strani u politici, sto je mozda ispravno u Engleskoj, ali u Srbiji 90ih je to na kraju ispalo da se drzimo po strani kao da nije nasa zemlja...
Pa tako docekas 5. oktobar... pa ti izadju Sicko i Gaga da kazu kako su se Delije borile za slobodu od 86te i konacno doneli Srbiji slobodu, dok si se ti borio za pare od karata i za Mirka Marjanovica... Pa ti jos prebiju igrace i trenera u sred utakmice... a ti sedis u misjoj rupi...
Ako vodis tribinu, onda si na toj tribini ispred Grobara koji su ratovali i ginuli za ovu zemlju isto kao i Delije, i ginuli i bivali prebijani i na demonstracijama i na tribini. Da li su se borili za ispravne stvari - ko zna, mozda ce se saznati za 100 godina, a mozda nikad. Ali oni su se posteno i iskreno borili i imas obavezu prema njima da ta zrtva bude ispostovana kao i ona s druge strane Topcidera...
Ovo je vec dosta matora prica, ali eto, mi smo ne uceci na sopstvenim greskama doziveli da nam se danas spominju Splicani, Tudjman i Zagorje...
A kakva je trenutna situacija na tribini i oko nje, da se desi za koju godinu nesto slicno kao 2000, ne bi me cudilo da "oslobodioci" opet budu sa druge strane, a mi da budemo pola ustase a pola botovi svrgnutog diktatora...
Pritom, da me komsiluk ne shvati pogresno, navijaci kada dodje takvo vreme i treba da budu na strani naroda zajedno, kao sto su i uvek do sad bili, i niko takve stvari ne sme da zloupotrebljava... Jer se u suprotnom pljuje po mrtvima mnogo gore nego kada se krece murali...
Dr Arslanagic wrote:Добро.
Не гледам тв осим кад морам.
Углавном, напади трају недељама уназад.
И појачава им се интензитет.
ma brate mi sad kad pobedimo koronu, pa kad se zaletimo dole, nebo je granica