ExEr wrote:Skafi u centar. Ne postoji nijedan politicar da je završio u zatvoru, da mu se oduzela imovina (sitne stranacke ribe, po komunalnim preduzecima, zrtvovane, pale na javnim nabavkama, ne racunam, jer su deo marketinga)
Od Slobe do danas, samo su sadašnji clan sns Kertes zbog davanja kamiona db, i nesrecni natrceni mukanovic lezali robije. Niko zbog love, niko zbog malverzacija i ubistava.
Streljaju se ljudi u drzavi, i gaze i niko ne odgovara. Sta ocekivati.
Čeda biznismen, mlinovi kurci palci...a ceda samo jedan od...nekoliko stotina.
Afere da ne spominjemo, pamcenje ko kolibri, od socijalista, preko radikala, pa zutaca, pa opet socijalista drobeno sa zutima, pa opet sicijalista drobeno sa sns, pa sns.
Nijedna resena, a islandski premijer da ostavku jer mu se ime provlaci u aferi sa of sor zonama, a gradjani izasli na ulicu
Pogledajte kako je rumunska javna tuziteljka dizala optužnice, ovde se radi kako se voli. Nema leka ovde.
Ovo ce biti drzava kad se sprovede(ne samo donese) zakon o lustraciji i zakon o poreklu imovine i to od 80-ih, AMIN
Znaci mozda za debelo vreme, ili nikad
Kad je Vučić zaseo i uhapsio neke ološe iz bivše vlasti tipa Dragin,Dulić itd (na stranu što bi to tužilaštvo trebalo da radi nezavisno,ali da se ne zavaravamo) pomislio sam možda će biti nekog reda. Ali brzo je postalo jasno koliko je cela priča smešna,kao prvo sps političari i tajkuni su amnestirani iako su bili možda i veći lopovi od žutih,ko se sad seća Perčevića,našeg voljenog prezidentea koji je uništio brdo firmi i sličnih a ljudi uzeli milione,oni su amnestirani koalicijom sa sns. Brzo je pomilovan i G17 kao partija profesionalnih lopova,sa Đilasom kao glavnim ds lopovom je napravljen dil da se povuče a da mu se ne sudi ali se sad popišmanio,mislim i da je šutanovcem napravljen dil isto,ds je platio najveću političku cenu svega na kraju iako nisu bili ništa gori od ostalih,privatizacije koje im se često stavljaju na teret je vršio uglavnom dss,čak sam tadić recimo ništa nije ukrao,on je bio loš političar ali ništa nije ukrao kao ni koštunica.