Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mainland » 29 Apr 2020, 13:31

Jel su Voji odblokirali 187 000 dolara u Siti banci u americkom protektoratu Portoriku(Siti banka) i australijskoj banci?
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby ExEr » 29 Apr 2020, 13:50

AirBall wrote:
Da li bi ovo sto sebe trenutno naziva pravom opozicijom imalo sluha za Seselja i radikale kad bi dosli na vlast?

Nece doci na vlast nikada..ili dok vijvoda ne ode u penziju, polupismeni sinovi ne dodju na celo stranke, a saric i par pismenih ne naprave delimicni otklon, i naprave desnicu dostojnu Srbije
Do tad:
Godina 2027: seselj na zasedanju skupstine...jesam li ti djilase, obradovicu, jankovicu, trajkovicu pricao da ti rade o glavi...i vidite lu sta nam učini napreednjacki rezim, uniatise sve atoy je moglo... :biggrin:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby AirBall » 29 Apr 2020, 13:58

Mainland wrote:Jel su Voji odblokirali 187 000 dolara u Siti banci u americkom protektoratu Portoriku(Siti banka) i australijskoj banci?

Nisu...

ExEr wrote:polupismeni sinovi ne dodju na celo stranke

Nece Vojini sinovi nikad preuzeti stranku, pojavice se neko novi, ili stari :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Golden Warrior » 29 Apr 2020, 14:53

Djuka Bizon poziva na gradjanski rat u skupstini...
Golden Warrior

Postby Mainland » 29 Apr 2020, 14:55

Bune se protiv 1.maja ljudi koji u knjižici nemaju ni dan radnog staža,Srbija...
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Woodoo » 29 Apr 2020, 15:00

AirBall wrote:Bas je on problem, a ne sve one lopine teske ko zna koliko miliona koji bi se odrekli rodjene majke kad bi ih neko samo 3 dana zatvorio u zenicki zatvor...

Problem su i on i ostale lopine, razlika moze da bude samo u kolicini lopovluka pa samim tim i u duzini robije.

Ne postoji znak jednakosti izmedju biti dobar za sebe i biti dobar za narod. Ako je on dobar za sebe za mene nije iako mi je njegova ideologija najbliza. Tj ideologija iza koje se krije a koju je izdao nebrojano puta, samo zarad sopstvenog opstanka. Takvi opskurni likovi su trebali odavno da nestanu sa politicke scene, nestao bi i posle ovih izbora, da ga nije usrao bojkot.
Woodoo

Postby Mainland » 29 Apr 2020, 15:03

Ovaj sa tregerima ubi Šešelja :laugh:
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Golden Warrior » 29 Apr 2020, 15:06

Ovo je skandal sta pricaju svi ovi ljudi...

Izgleda ce doci do toga da ce za usi morati da ih izvalace iz skupstine sve zajedno.
Golden Warrior

Postby ExEr » 29 Apr 2020, 15:10

https://vidovdan.org/info/aleksandar-lambros-mislio-sam-da-su-srbi-urodjeno-skloni-primitivizmu-da-je-srpski-folk-vece-smece-od-hrvatskog-popa-to-su-drugosrbijanska-srnja/

Interesantan lik, domaći zadatak za brnabu. Spoj nespojivog.
Dodje mi zao sto je derpe, sve se nadam proci ce ga i to :biggrin:
Ovaj je peder al patriota i Srbenda, a ovi sa politicke scene su Srbi, al pederi, ko razume shvatice :okk:

https://alexandarlambros.wordpress.com/

S kojim zarom on brani Srpske interese cudo :blue:

Vredi procitati njegove tekstove

Mislim da ce ae drArslanagic iznenaditi :biggrin:

Odavno da podlelim, i nikako da stignem, mozda zakasnelo al vredi
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby AirBall » 29 Apr 2020, 15:19

Woodoo wrote:Problem su i on i ostale lopine, razlika moze da bude samo u kolicini lopovluka pa samim tim i u duzini robije.

Ne postoji znak jednakosti izmedju biti dobar za sebe i biti dobar za narod. Ako je on dobar za sebe za mene nije iako mi je njegova ideologija najbliza. Tj ideologija iza koje se krije a koju je izdao nebrojano puta, samo zarad sopstvenog opstanka. Takvi opskurni likovi su trebali odavno da nestanu sa politicke scene, nestao bi i posle ovih izbora, da ga nije usrao bojkot.

Politika je vestina moguceg... Meni uopste nije jasno na osnovu kog dela mog komentara si izvukao takav zakljucak...

Kako moze biti neko dobar za sebe ukoliko je proveo 15 godina zivota u zatvoru zbog verbalnog delikta...

To sto pojedini debili politiku dozivljavaju kao ne ljuti se covece je prevashodno njihov problem...

Na koji nacin mozes srusiti neki rezim bez podrske zapadnih sila ciji smo mi protektorat od 5. oktobra pa do danasnjih dana...

Sta on moze sem da prica da nismo genocidni, da je Kosovo nase, da treba jednog dana vratiti Krajinu i sve okupirane teritorije itd...

Oni pametni znaju da se nacionalna pitanja ne resavaju u demokratiji vec promenom geopolitickih okolnosti...

Kad ce doci do promene geopolitike ne znam, ali treba preziveti do tad. Sacuvati sta se sacuvati moze i sto je najbitnije sacuvati svest ljudi da bi bili spremni da se bore za nesto kad bude doslo vreme za to..

Jevreji su bili razocarani Hristom jer su mislili da ce ih njihov mesija osloboditi od gorkog rimskog ropstva, ali to nije bila njegova uloga...

Nece Seselj, ni Pera, ni Mika, ni Laza resiti ovo nase pitanje, on je samo tu da nas podseca da nismo genocidni, da smo nepravedno bombardovani, da je Kosovo srpsko itd

A nestace sa politicke scene kad odluci Bog i narod, kad god to bilo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Golden Warrior » 29 Apr 2020, 15:42

Jbt gledam skupstinu vec 45 minuta pritisak mi je 300 sa 200.

Upravo prica neki covek koji sere u pelene verovatno, dementni kreten...

Da li je moguce da ovi ljudi predstavljaju bilo koga?!
Golden Warrior

Postby Withnail » 29 Apr 2020, 15:46

Golden Warrior wrote:Jbt gledam skupstinu vec 45 minuta pritisak mi je 300 sa 200.

Upravo prica neki covek koji sere u pelene verovatno, dementni kreten...

Da li je moguce da ovi ljudi predstavljaju bilo koga?!

brate da li je realno da gledas to :biggrin:
Withnail

Postby Golden Warrior » 29 Apr 2020, 15:50

Withnail wrote:brate da li je realno da gledas to :biggrin:

Ma hebo me konj ludi i gde upalih inace nikad ne gledam. Bukvalno mi doslo da polomim tv.

Jos kad se javio ovaj ''Sakota'' da govori...
Golden Warrior

Postby njacke » 29 Apr 2020, 15:55

Evo, i ja sad prebacio... I sve je logicno.

Ovaj sto balavi, nema masku. Logicno, ne izbacuje virus iz usta.

Ovi sto kao slusaju, imaju masku, ali ispod nosa. Logicno, nemaju sta da udahnu, ali ako kinu, dok sede u klupi, mogu izbaciti virus iz sebe i zaraziti govornika.

Jbt zivot, ovo nije realno sta se desava...
njacke

Postby Dr Arslanagic » 29 Apr 2020, 19:02

Док ми бирамо ко је мање зло од истих глобалистичких газди, сви они, сад тренутно мурат а пре њега ови што желе поново, уништавају Србију.
Мурат нас продаје Кини, писао сам о томе више пута, иако је на другој страни наша вековна шанса, осовина Русија-САД.
То је тема која захтева посебну обраду.

Мурат спроводи агенду насељавања европе са муслиманима, бестидно изговарајући да ће нам балије подизати наталитет.
Да ће нам балије, да простите, јебати женску чељад.
Аустрија отворено говори да је постигнут споразум да се сви џихадисти које еу неће, врате у Србију (најмање 700 000 балија је у оптицају, без таласа који долази).

Преговори за предају КиМ су скоро и завршени, и успут дајемо целу општину Медвеђа без града.

Уводе се најизопаченији закони, содомити нам седе у влади, и воде рачуна о прираштају.

Србе нам сатиру у милонегру, хрватској, албанији и КиМ .... наша власт прстом не мрда.

Најбитије је да не дође Ђилас.
Измишљени противник.
Све у договору раде.
Деле плен и смеју се будалама.

Сутра кад све оде предалеко, и кад се ти процеси више без рата неће моћи зауставити, потпуно бесмислено ће бити да ли смо спречили долазак жутих на власт.

Интерес Србије изнад свега.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Evropska košarka