Woodoo wrote:Problem su i on i ostale lopine, razlika moze da bude samo u kolicini lopovluka pa samim tim i u duzini robije.
Ne postoji znak jednakosti izmedju biti dobar za sebe i biti dobar za narod. Ako je on dobar za sebe za mene nije iako mi je njegova ideologija najbliza. Tj ideologija iza koje se krije a koju je izdao nebrojano puta, samo zarad sopstvenog opstanka. Takvi opskurni likovi su trebali odavno da nestanu sa politicke scene, nestao bi i posle ovih izbora, da ga nije usrao bojkot.
Politika je vestina moguceg... Meni uopste nije jasno na osnovu kog dela mog komentara si izvukao takav zakljucak...
Kako moze biti neko dobar za sebe ukoliko je proveo 15 godina zivota u zatvoru zbog verbalnog delikta...
To sto pojedini debili politiku dozivljavaju kao ne ljuti se covece je prevashodno njihov problem...
Na koji nacin mozes srusiti neki rezim bez podrske zapadnih sila ciji smo mi protektorat od 5. oktobra pa do danasnjih dana...
Sta on moze sem da prica da nismo genocidni, da je Kosovo nase, da treba jednog dana vratiti Krajinu i sve okupirane teritorije itd...
Oni pametni znaju da se nacionalna pitanja ne resavaju u demokratiji vec promenom geopolitickih okolnosti...
Kad ce doci do promene geopolitike ne znam, ali treba preziveti do tad. Sacuvati sta se sacuvati moze i sto je najbitnije sacuvati svest ljudi da bi bili spremni da se bore za nesto kad bude doslo vreme za to..
Jevreji su bili razocarani Hristom jer su mislili da ce ih njihov mesija osloboditi od gorkog rimskog ropstva, ali to nije bila njegova uloga...
Nece Seselj, ni Pera, ni Mika, ni Laza resiti ovo nase pitanje, on je samo tu da nas podseca da nismo genocidni, da smo nepravedno bombardovani, da je Kosovo srpsko itd
A nestace sa politicke scene kad odluci Bog i narod, kad god to bilo...