AirBall wrote:deda wrote:Ajde neka mi neko objasni kako Kosta retardirani Perovic igra u Barseloni???Znaci on je debil u sorcu i majici,on je upropastio sve sto je moglo da se upropasti danas.Ne mogu da verujem da njemu neko placa ogromne pare,on nije ni za ekonoma,on je retardiran

Pre 2 sezone je Kosta igrajuci za Valensiju pravio ogromne probleme Barsi... Barsa je pre dve sezone izgubila titulu od Caja Laboral i maltene sam ih je pobedio Tiago Splitter, jer Barsa nije imala resenje za njega... Tu je Pasqval procenio da im treba igrac poput Perovica...
On jeste smesan u odbrani protiv brzih centara kakvi igraju u Gran Canariji, ali masivni i jaki igraci poput Sofoa se nikad ne naigraju pored njega... Igra odlicnu odbranu telom i vrlo je snazan...
Sve u svemu nije za lidera, ali se moze iskoristiti...
Jebem ti zivot, docekas da branim drvo...

Stoji to za odbranu,ali realno on ne vredi tih para.Ja koliko se secam,on dobija milionce zelenih po sezoni

.On je definitivno drvo.Ovo danas??Pa mene je bilo sramota da gledam kako prodaje utakmicu,a kako stoje stvari Real ce uzeti prvo mesto i u nekom eventualnom finalu imati prednost.S obzirom da Barsa ima da igra i EL moze da se desi da ga izduvaju u eventualnom finalu.Naravno Paskval se opasno opustio,nije ova Barsa ona makina od pre par godina,imam neki blagi osecaj da ce da udare golom guzicom od ledinu ove godine.Sto im iskreno i zelim

,a i retarda kad bih mogao da ne gledam vise u reprezentaciji,bio bih njsrecniji,nadam se da iz Azovmasa nece zasluziti pozim