Board index Košarka Evropska košarka

Španska košarkaška liga ENDESA

Re: Španska košarkaška liga ENDESA

Postby deda » 11 Mar 2012, 15:19

Ajde neka mi neko objasni kako Kosta retardirani Perovic igra u Barseloni???Znaci on je debil u sorcu i majici,on je upropastio sve sto je moglo da se upropasti danas.Ne mogu da verujem da njemu neko placa ogromne pare,on nije ni za ekonoma,on je retardiran :crybaby:
deda

Postby AirBall » 11 Mar 2012, 15:23

deda wrote:Ajde neka mi neko objasni kako Kosta retardirani Perovic igra u Barseloni???Znaci on je debil u sorcu i majici,on je upropastio sve sto je moglo da se upropasti danas.Ne mogu da verujem da njemu neko placa ogromne pare,on nije ni za ekonoma,on je retardiran :crybaby:

Pre 2 sezone je Kosta igrajuci za Valensiju pravio ogromne probleme Barsi... Barsa je pre dve sezone izgubila titulu od Caja Laboral i maltene sam ih je pobedio Tiago Splitter, jer Barsa nije imala resenje za njega... Tu je Pasqval procenio da im treba igrac poput Perovica...

On jeste smesan u odbrani protiv brzih centara kakvi igraju u Gran Canariji, ali masivni i jaki igraci poput Sofoa se nikad ne naigraju pored njega... Igra odlicnu odbranu telom i vrlo je snazan...

Sve u svemu nije za lidera, ali se moze iskoristiti...

Spoiler: pokaži
Jebem ti zivot, docekas da branim drvo... :facepalm:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby deda » 11 Mar 2012, 15:37

AirBall wrote:
deda wrote:Ajde neka mi neko objasni kako Kosta retardirani Perovic igra u Barseloni???Znaci on je debil u sorcu i majici,on je upropastio sve sto je moglo da se upropasti danas.Ne mogu da verujem da njemu neko placa ogromne pare,on nije ni za ekonoma,on je retardiran :crybaby:

Pre 2 sezone je Kosta igrajuci za Valensiju pravio ogromne probleme Barsi... Barsa je pre dve sezone izgubila titulu od Caja Laboral i maltene sam ih je pobedio Tiago Splitter, jer Barsa nije imala resenje za njega... Tu je Pasqval procenio da im treba igrac poput Perovica...

On jeste smesan u odbrani protiv brzih centara kakvi igraju u Gran Canariji, ali masivni i jaki igraci poput Sofoa se nikad ne naigraju pored njega... Igra odlicnu odbranu telom i vrlo je snazan...

Sve u svemu nije za lidera, ali se moze iskoristiti...

Spoiler: pokaži
Jebem ti zivot, docekas da branim drvo... :facepalm:

Stoji to za odbranu,ali realno on ne vredi tih para.Ja koliko se secam,on dobija milionce zelenih po sezoni :crybaby: .On je definitivno drvo.Ovo danas??Pa mene je bilo sramota da gledam kako prodaje utakmicu,a kako stoje stvari Real ce uzeti prvo mesto i u nekom eventualnom finalu imati prednost.S obzirom da Barsa ima da igra i EL moze da se desi da ga izduvaju u eventualnom finalu.Naravno Paskval se opasno opustio,nije ova Barsa ona makina od pre par godina,imam neki blagi osecaj da ce da udare golom guzicom od ledinu ove godine.Sto im iskreno i zelim :jezik: ,a i retarda kad bih mogao da ne gledam vise u reprezentaciji,bio bih njsrecniji,nadam se da iz Azovmasa nece zasluziti pozim :biggrin:
deda

Postby AirBall » 11 Mar 2012, 16:47

Nasi u Spaniji danas...

Nemanja Bjelica u porazu od Lagun Aroa za 22 minuta 8 poena, 8 skokova ukupni index +10
Kosta Perovic u poraz od Gran Canarije za 23 minuta 3 poena, 2 skoka i ukupni index -5 (najslabiji u ekipi)
Milenko Tepic u porazu od Joventuta za 19 minuta 4 poena, 1 asistencija i ukupni index -1
Luka Bogdanovic u porazu od Joventuta za 20 minuta u igri 8 poena, 6 skokova i ukupni index +7

Nastavljaju gde su stali... Jad, beda i cemer...
AirBall

Postby jovanho » 11 Mar 2012, 18:47

Kako je samo Valensija odrala Real u 1. poluvremenu, milina je gledati ih...Novica vrlo dobar za onih par minuta koje je dobio, ali on ipak zasluzuje mnogo vise prostora...
jovanho

Postby AirBall » 11 Mar 2012, 19:46

Wash and go...

Okupala ih Valensija...
AirBall

Postby serbianhoops » 11 Mar 2012, 21:50

AirBall wrote:Nasi u Spaniji danas...

Nemanja Bjelica u porazu od Lagun Aroa za 22 minuta 8 poena, 8 skokova ukupni index +10
Kosta Perovic u poraz od Gran Canarije za 23 minuta 3 poena, 2 skoka i ukupni index -5 (najslabiji u ekipi)
Milenko Tepic u porazu od Joventuta za 19 minuta 4 poena, 1 asistencija i ukupni index -1
Luka Bogdanovic u porazu od Joventuta za 20 minuta u igri 8 poena, 6 skokova i ukupni index +7

Nastavljaju gde su stali... Jad, beda i cemer...

:mukica:

U medjuvremenu, 18-godisnji Abrines je skolski ubacio 31 poena za Malagu u porazu od Estudiantesa.

U medjuvremenu, 19-godisnji Bogdanovic nije ulazio u igri protiv Olimpije.

Sumrak srpske kosarke se nazalost nastavlja. :ehej:
serbianhoops

Postby Talicni Tom » 11 Mar 2012, 21:54

A ja pomislio da je Kuzmić izdominirao :nisamja:
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Šareni » 11 Mar 2012, 21:56

kakav sut :blue:
Šareni

Postby serbianhoops » 11 Mar 2012, 22:04

Talicni Tom wrote:A ja pomislio da je Kuzmić izdominirao :nisamja:

Odigrao je dva zadnja kola, poput nasih igraca u ACB ligi, katastrofalno. Dok je Junior Dejan Todorovic (1994) bio solidan na tim utakmicama.

serbianhoops

Postby AirBall » 11 Mar 2012, 22:07

Novica je malo popravio prosek nasim kosarkasima u Endesi danas...

Za samo 15 minuta u igri imao je 11 poena i 4 skoka uz index +13, najbolji u ekipi... S druge strane Stefan Markovic prosecan (rekao bih kao i uvek), za 20 minuta 6 poena, 5 asistencija i ukupni index +8...

Sem Krstica gotovo svi ostali imaju slabu sezonu...
AirBall

Postby Talicni Tom » 11 Mar 2012, 22:09

Nisam gledao utakmicu, ali sam čuo da je Marković bio dobar sa jednom vrhunskom asistencijom iza leđa.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby irriducibili » 12 Mar 2012, 00:47

serbianhoops wrote:U medjuvremenu, 18-godisnji Abrines je skolski ubacio 31 poena za Malagu u porazu od Estudiantesa.

U medjuvremenu, 19-godisnji Bogdanovic nije ulazio u igri protiv Olimpije.

Ma taj Abrines sigurno nije problematican, a ni Malagi nisu rezultati u prvom planu. Kao sto su npr Partizanu, valjalo je dati Olimpiji 57 poena, pitanje je da li bi to uspeli sa Bogdanom u timu. O Miljenovicu i da ne govorim... :facepalm:
irriducibili

Postby CRNO_BELI » 12 Mar 2012, 16:13

Ocito ce Unikaha izbaciti jos jednog reprezentativca u nizu..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby mali_buda » 12 Mar 2012, 16:18

Unikaha se nalazi trenutno na granici play offa. U kakvoj su formi, ne bi me nimalo cudilo da isti i ne odigraju ove sezone. Po pravilima ULEB-a, da li u tom slucaju automatski gube pravo da igraju EL, kao sto se desilo sa Romom prosle sezone?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Evropska košarka