veljkos161 wrote:Ma nema to veze sa pionirima, nama su skole goli kurac prosto receno...celi taj sistem...ko hoce, moze da se i obrazuje i cita i istrazuje sam , barem u danasnje vreme...u mom odeljenju u gimnaziji ucenik koji nije razlikovao peti oktobar i progon Srba iz Hrvastke 5.8.1995. je bio odlican...niz takvih gafova je bilo...profesorka filozofije me ubedjivala da je Islam nastao u sestom veku i da je ona tako ucila, i da je Seren Kjerkegor bio Poljak...itd itd..brdo primera, a sustina je da je mnogo toga trulo u celom obrazovnom sistemu...naravno, ja sam kod te "strucne" profesorke odgovarao za 2 na kraju cetvrte godine...evo , sada nema komunisticke indoktrinacije, pa to mladje generacije ne sprecava da osecaju kurcobolju prema sopstvenoj istoriji
Buzz' Beater wrote:Al najjace mi sad ovo pomodarsko kukanje na komunizam i predstavljanje istog kao nesto najgore sto nam se desilo, a zapravo svu infrastrukturu sto imamo i sav strucni kadar je taj sistem iskolovao i uspostavio. Nisam idopoklonik Tita, ali bas bih voleo da vidim da nije bilo besplatnog skolovanja kako bi raja sa brda i iz sela pozavrsavala silne skole i fakultete. Ne mogu da zamislim Vulina kao ministra vojske 60 i 70 ih, kao ni Brnabu i ostalu gamad.
Mainland wrote:Kraljevina Jugoslavija?
Prilicno korumpirana drzava gde su stranci mesetarili kao i danas, drzali rudnike..
Regionalno nejednako razvijena zemlja,slab izvoz...
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests