Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Doda » 05 Jun 2025, 11:56

Pa i nisu.

To su oronuli beskičmenjaci
Doda

Postby Ziks96 » 05 Jun 2025, 11:58

Lajger wrote:Veljkona
Da manjina studenata učestvuje u radu plenuma (tako nešto)

Normalno da ne idu svi studenti na plenume isto kao sto ne izlaze svi gradjani na izbore, ali na jednom fakultetu je bila anketa da li da se krene sa nastavom ili ne, 80% studenata je bilo da se nastavi sa ovim vidom borbe.

A zanimljivo kako nemas komentar na to sto sam ti objasnio zasto mislim da sam bolji od vas dvojice lojalista, ili si saglasan sa tim?

Doda wrote:Pa i nisu.

To su oronuli beskičmenjaci

:okk: :okk: :okk:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Foteljas » 05 Jun 2025, 12:05

Leca wrote:Mi stariji znamo iz priča za događanja u Studentskom gradu 1968 god, gde je krenulu pobuna studenata koju je umirio Veljko Vlahović ( studenti jedino njemu verovali), po kome je kasnije studenjak i dobio ime. Kada sam ja bio u njemu u drugoj polovini sedamdesetih u studenjaku je po slobidnoj proceni bilo oko 11000 mladih ljudi (pola ilegalci) je vladala gotovo porodična atnosfera, gde smo se svi međusobno pozmavali ono što se kaže iz viđenja. Od tada je prošlo 50 god, da ja i dan danas kada se sretnem s nekim ko je bar neku godinu proveo u stidenjaku blanko dobije moje simpatije kao da mi je neki rod, kao što i vas sve ovde sa foruma doživljavam (osim ova dva tri ćacija). Ja sam celo ovo vreme i očekivao da će neka velika akcija i krenuti iz studenjaka i da će sadašnji njegovi stanovnici osvetlati obraz bivših generacija. Ako je akcija krenula od turšije i polivanja vodom ja je podržavam.

Hm. Meni su otac i majka iz istog tog perioda poneli nesto drugacija secanja. Kazu da 70ih jeste bilo te solidarnosti u smislu da su znali da po godinu dana i po petoro spavaju na dva spojena kreveta; ali da je tada u Studenjaku bilo svega i svacega, od droge, sverca, izdavanja soba zarad bavljenja kockom i prostitucijom, sakrivanja raznih krimosa, da su postojale zemljacke bande (pogotovu Crnogorci i Pećanci) koje su otvoreno nosile skakavce i utoke i terorisale skoro sve redom ("znali su i da tek tako na hodniku umlate nekoga od batina iz zabave"), posle sam negde citao da je to ciljano radjeno uz podrsku Udbe kako se studenti ne bi ponovo pobunili kao 1968.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Perate » 05 Jun 2025, 12:50

Hoce li neko blokirati ovog coveka? Dosta im je prostora vala, svuda su, cak se i na avangardu uvuku. Nemoj nazivati decu blokaderima i plenumasima jer su to pre svega STUDENTI!
Nije mi dobro kada vidim takve kao sto si ti.
Perate

Postby PERA » 05 Jun 2025, 13:01

Lajger wrote:
Ziks96 wrote:Prije bih rekao magare ono tovarno, konj je plemenita zivotinja i uvreda za nju je porediti je sa clanovima vase stranke.

Po čemu ste to ti i Čorba do groba bolji od nas (mene i Koridora )
Jel samo zato što podržavate plenumaše.

Za početak dovoljno, i ne samo njih dvojica i ne samo vas dvojica. Uvek i svuda sns=govno.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Duh sa sekirom » 05 Jun 2025, 13:05

Lajger wrote:Ali kako Nova S relativizuje napad na Miloša Pavlovića .Pišu takvim dehumanizjmućim tonom ,kao da ti "Ćaciji"nisu isto ljudska bića

Istini za volju jesu neka vrsta ljudi ali najnizi oblik
Duh sa sekirom

Postby PERA » 05 Jun 2025, 13:14

Duh sa sekirom wrote:
Lajger wrote:Ali kako Nova S relativizuje napad na Miloša Pavlovića .Pišu takvim dehumanizjmućim tonom ,kao da ti "Ćaciji"nisu isto ljudska bića

Istini za volju jesu neka vrsta ljudi ali najnizi oblik

Treba im jebati mater, svima koji podržavaju sns i zovu sve nas, a posebno decu fašistima
. Znači jebati mater uvek i svuda, uvek.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Leca » 05 Jun 2025, 13:15

Kolega Foteljaš,ne bih da ovde otvaram veću polemiku, ali te priče o drogi, prostituciji i nekim velikim tučama, ja to u perodu od 75 do 80 jednostavno nisam tako doživeo. To da je bilo jebačine ne poričem, ali prostitucije nikada čuo. Mogu da potvrdim da je bila pomalo fama kao opasni momci crnogorci, pećanci, pazarci, ali ja koliko mogu da posvedočim nikakve oni probleme grupno nisu pravili, više su uživali u tome da se priča kao o preteči nekakvih opasnih momaka.
Leca

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 13:16

Perate wrote:Hoce li neko blokirati ovog coveka? Dosta im je prostora vala, svuda su, cak se i na avangardu uvuku. Nemoj nazivati decu blokaderima i plenumasima jer su to pre svega STUDENTI!

Jer ruši forumsku harmoniju i opoziciono jedinstvo.
Može drugo mišljenje samo ako nije opozitno vašem. :lollol:
Svako ko nije na liniji foruma on je sumnjiv .
Jbt kao da je 1948-ma
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Ziks96 » 05 Jun 2025, 13:20

Lajger wrote:
Perate wrote:Hoce li neko blokirati ovog coveka? Dosta im je prostora vala, svuda su, cak se i na avangardu uvuku. Nemoj nazivati decu blokaderima i plenumasima jer su to pre svega STUDENTI!

Jer ruši forumsku harmoniju i opoziciono jedinstvo.
Može drugo mišljenje samo ako nije opozitno vašem. :lollol:
Svako ko nije na liniji foruma on je sumnjiv .
Jbt kao da je 1948-ma

Ne nego jer se javljas samo da bi provocirao a na konkretna pitanja ne odgovaras.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Houdini » 05 Jun 2025, 13:21

Lajger wrote:Jbt kao da je 1948-ma

pre kao da je 1938.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby balkanski spijun » 05 Jun 2025, 13:23

Foteljas wrote:
Leca wrote:Mi stariji znamo iz priča za događanja u Studentskom gradu 1968 god, gde je krenulu pobuna studenata koju je umirio Veljko Vlahović ( studenti jedino njemu verovali), po kome je kasnije studenjak i dobio ime. Kada sam ja bio u njemu u drugoj polovini sedamdesetih u studenjaku je po slobidnoj proceni bilo oko 11000 mladih ljudi (pola ilegalci) je vladala gotovo porodična atnosfera, gde smo se svi međusobno pozmavali ono što se kaže iz viđenja. Od tada je prošlo 50 god, da ja i dan danas kada se sretnem s nekim ko je bar neku godinu proveo u stidenjaku blanko dobije moje simpatije kao da mi je neki rod, kao što i vas sve ovde sa foruma doživljavam (osim ova dva tri ćacija). Ja sam celo ovo vreme i očekivao da će neka velika akcija i krenuti iz studenjaka i da će sadašnji njegovi stanovnici osvetlati obraz bivših generacija. Ako je akcija krenula od turšije i polivanja vodom ja je podržavam.

Hm. Meni su otac i majka iz istog tog perioda poneli nesto drugacija secanja. Kazu da 70ih jeste bilo te solidarnosti u smislu da su znali da po godinu dana i po petoro spavaju na dva spojena kreveta; ali da je tada u Studenjaku bilo svega i svacega, od droge, sverca, izdavanja soba zarad bavljenja kockom i prostitucijom, sakrivanja raznih krimosa, da su postojale zemljacke bande (pogotovu Crnogorci i Pećanci) koje su otvoreno nosile skakavce i utoke i terorisale skoro sve redom ("znali su i da tek tako na hodniku umlate nekoga od batina iz zabave"), posle sam negde citao da je to ciljano radjeno uz podrsku Udbe kako se studenti ne bi ponovo pobunili kao 1968.

Pretera ga.Napravi od studenjaka vestern film. :biggrin:
balkanski spijun

Postby Foteljas » 05 Jun 2025, 13:24

Ako su moji lagali mene, i ja lazem vas... :laugh:

Inace, da zapevamo slozno "Trampe Srbine, Aco Srbine!!"
https://nova.rs/vesti/svet/tramp-trazi- ... ne-iz-sad/
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Niko123 » 05 Jun 2025, 13:29

Od koga traži, od Aleksa Vučija ili Vučića :laugh: ?
Niko123

Postby White Mamba » 05 Jun 2025, 13:30

Samo pamtiti. Ovakvi su svi. Kad devojci polome vilicu (bezbol palicom, majku vam jebem, devojci, detetu), pustite heroje.
Kad pogaze devojku, jadnicu su uzbudili blokaderi plenumasi slucajno stala na gas. Slave zvucni top. Svoje cuvaju sve ostale maltretiraju i hapse. Nisam siguran kad i da li ce doci vreme razracunavanja, ali ako dodje, mora da bude spektakl. Drugacije necemo napred u normalnost, iz koje nas je ova bagra bezrepa deganzom izbacila
Da citiram gosn Inzagija, koja braca. Niko tu meni nije brat, zakon akcije i reakcije, prosto
Last edited by White Mamba on 05 Jun 2025, 13:32, edited 1 time in total.
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

PreviousNext

Return to Evropska košarka