Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 21 May 2025, 20:34

Jebote oce li crci vise spasic, nicovic, karan i ostali magovi kriminalistike
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Woodoo » 21 May 2025, 20:44

Woodoo

Postby soniko » 21 May 2025, 20:46

Mikisha wrote:Jebote oce li crci vise spasic, nicovic, karan i ostali magovi kriminalistike

Pu pu, daleko bilo.
Pa ko ce da nam brani drzavu ako ti eksperti nestanu.
Grehota je te obavjestajne gromade koje su branile i cuvale SFRJ, RSK, Srbiju na Kosovu pa SRJ ostaviti po strani u ovim krucijalnim vremenima u kojima ova mala iz NS inace opasni terorista, po Bozinim rijecima "komandant grupe sever" priprema gradjanski rat :krsti:
Last edited by soniko on 21 May 2025, 20:47, edited 1 time in total.
soniko

Postby SemperIdem » 21 May 2025, 20:46

soniko wrote:Izgleda da krece revolucija :biggrin: na informeru boza spasic javlja da su stigle uniforme i da se prpiprema drzavni udar iz vukovara.

Boža Lasica poznat po ,,spektakularnoj" akciji protiv ustaške emigracije - slao im lažne pozivnice za svadbu kćeri nekog njihovog glavešine, misleći da će ovaj kad mu se svi pojave pred kućom doživeti nervni slom.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Woodoo » 21 May 2025, 20:47

Buzz wrote:https://www.blic.rs/biznis/vesti/povecanje-penzija-do-kraja-godine-vucic-najavio-dobre-vesti-za-sve-penzionere/ztvhtlp

Novo povećanje penzija do kraja godine! Bolesnik najavio dobre vesti za sve penzionere

Ako ovo nije vesnik izbora, onda ne znam sta je :biggrin:

Woodoo

Postby Lajger » 21 May 2025, 20:51

Mikisha wrote:Jebote oce li crci vise spasic, nicovic, karan i ostali magovi kriminalistike

Zadatak im bio da sačuvaju bivšu Jugoslaviju ,i ni to nisu bili kadri da urade .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Dr Arslanagic » 21 May 2025, 21:49

Божа је тврдио да је су из авакса добили податке да је у Јагодини било 250 000 људи.

Ајде што лаже, и што сви лажу, али не да лажу, ово је нови ниво у лагању, измишљању и минхаузеновању, већ што креирају панику са медија да се спрема државни удар без икаквих доказа, таргетирају већински део Србије без икаквих доказа, са предумишљајем креирају поделе, мржњу и тензију код Срба, не би ли се поубијали због њега.

Треба им јебати мајку кад тад.
Не овој елити врха снс секте, него и јоксимовићки, оном злу са пинка, спасићу и једном и другом ..... сваком говнару који је икад посла и једну ботовску поруку, ко је иједном појео њихов крвави сендвич.
Добро им јебати мајку свима, иначе ће сваки следећи јебати све нас дупло више од ове пошасти.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby soniko » 21 May 2025, 21:57

Da da.
Ovo ako prodje bez sudskog epiloga sledeceg puta nece biti.

Inace, vidim da je za sutra najavljena sjednica savjeta za nacionalnu bezbjednost.
U dilemi sam da li je ovo jos jedan igrokaz ili vecerasnja nakava "gradjanskog rata" i ta sutrasnja sjednica znace prelazak na visi nivo.
soniko

Postby Kreanga » 21 May 2025, 22:09

Ljudi, vi se nervirate zbog laganja placenika.
Kao da mi ocekujemo da nesto istinito kazu.
Oni se obracaju njihovom birackom telu, onom trecem delu koji nema dve mozdane vijuge. Nije to namenjeno za bilo koga ko ima IQ veci od broja obuce.
Kreanga

Postby Veljkona22 » 22 May 2025, 01:09

Fratelo wrote:Studenti Filozofskog fakulteta iz Beograda su jedina dobra stvar u politici koja se desila ovom narodu od kako znam za sebe.

I njihov profesor Čeda Antić
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby rolerkoster » 22 May 2025, 02:16

Slazem se za gospodju Joksimovic,gora mi je od lujke Jeremicke,DJV-a i ostalih kreatura.Juce sam posle dugo vremena saltao kanale,ne znam jel ste primetili ko ima MTS,novu numeraciju kanala:Pink na 4.mestu,Hapyy 7.,dezInformer 10.,Joksimovic TV na 13.-14.....Brankicin Insajder sa 21.-22. mesta,prebacen na 49.Pogledao sam po pola minuta dezInformer i Joksimovic TV,ne znam ja skidam kapu ko moze ono da gleda trezan i da nije na nekim sedativima.
rolerkoster

Postby balkanski spijun » 22 May 2025, 03:51

DeniBer wrote:
balkanski spijun wrote:
Nije nikakv hajp,vec gleda iskljucivo svoj interes,a prodaje pricu samo da uklonimo Vucica.Na ovaj nacin se ne moze ukloniti.

Tako ce i proci.

Legitimno je da pazi da ne ukloni sebe i svoju partiju usput.

Onda nemoj da prodaje price,treba svako od nas da podnese odredjene zrtve i trla baba lan.Narod je glup,on je taj koji treba da podnese zrtve,a mi cemo da gledamo svoj interes.

Klasicna politicko podmetanje,obmanjivanje.

Ponovicu.Ovo je odlicno i siguran sam da svi oni koji tako rade,otici se u proslost.Narod je progledo,skinuti su amovi.
balkanski spijun

Postby Zappa » 22 May 2025, 06:07

Tegi wrote:Bez staljinista nema pravog ustanka u Srbiji, moj Fraki.

:blue: :blue:

Čedomir Antic mi je najvece razočarenje desavanja naroda..
Da li je ucenjen ili ima svoju cenu, nisam ocekivao da padne ovoliko nisko..
Mada, mozda sam previse ocekivao od osobe koja je podrzala G17 plus..

Oni se obracaju njihovom birackom telu, onom trecem delu koji nema dve mozdane vijuge. Nije to namenjeno za bilo koga ko ima IQ veci od broja obuce.

Nazalost, ovo je tacno.. Koliko god nama suludo, bolesno zvučale njihove teorije postoji deo Srba gde prolazi i oni predstavljaju to tvrdo krilo SNS, ranije SRS, SPS..
Zappa

Postby Fratelo » 22 May 2025, 06:50

Veljkona22 wrote:
Fratelo wrote:Studenti Filozofskog fakulteta iz Beograda su jedina dobra stvar u politici koja se desila ovom narodu od kako znam za sebe.

I njihov profesor Čeda Antić

Samo sto ima veze sa njima isto kao ja sa tobom ili ti sa mnom.

Bukvalno jedina grupa koja je vukla sve dobre/odlicne poteze od starta protesta:

1) odmah ogradjivanje od govornika u Novom Sadu na prvom skupu

2) odbijanje da se gura prica sa "eskpertskom" vladom

3) useravanje u male novosadske debile koji su trcali do Brisela ( to je toliko debilno bilo da i dalje nemam reci za to, sreca je samo sto je Aca Vucic definitivno najbolji pumpadzija, pa se brzo zaboravi kolicina gluposti koju proizvedu novosadski mentoli).
Fratelo

Postby Produzenisamlekom » 22 May 2025, 06:54

Fraki,šta ćemo sa Šomijem pfc?
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

PreviousNext

Return to Evropska košarka