Iskreno apsolutno sam za to da se ide sa dve liste jednom studentskom i jednom sacinjenom od ujedinjene opozicije.
Misljenja sam da ce SNS kartelu biti mnogo teze da se bore na dva fronta,nego ako imaju samo jednog protivnika(studente).
Taj neki zajednicki front,pomoc oko logistike,zajednicko nastupanje u nekim mestima,moze ta opozicija dosta da olaksa posao studentima.
Mislim da zajednicka opozicija moze da skupi nekih 10-15% glasova ,da studenti mogu da uzmu najmanje 25-30% na izborima.Studenti bi tu pridobili glasove od mladje populacije i generalno mladih ljudi.
Naravno u ovoj sada situaciji Oskaru ne pada na pamet da raspisuje izbore.Posle ovih fijaska na ovim mitinzima jasno je i njemu da on sustinski i nem pravu podrsku u narodu.Tu je sada vece pitanje kako ga nagovoriti ,naterati da raspise izbore ,nego bilo sta drugo.
Nazalost dosta se zakasnilo sa ovim zahtevom,kao sto se zqkasnilo dobrano sa podrskom za uhapsene aktiviste u NS.
Gledam sada malo inserte sa mitinga u Nisu,one ljude dovezene ko zna od gde,atmosfera mlaka,svi samo cekaju da se sto pre zavrsi i da odu.
Pre nekih 15-20 god.i ti radikali su bili drugaciji,njihovi mitinzi bucniji itd.Totalna suprotnost od ovog vidjenog u subotu.
Pohvala za zandarmeriji koja je valjda prvi put od kad protesti su zaziveli primenila silu prema clanovima SNS-a