СрбинПодгорица wrote:Не кажам да нећемо играти, али ако је истина колики је клубова добило могућност за лицитације јасно да ће неко извисити.
А оно што је јасно да ми ЕЛ или НБА са уговором без другог клуба играти нећемо, док тај други клуб итекако може без нас.
Kako ne kazes da necemo igrati kad si napisao ovo:
СрбинПодгорица wrote:Због овога неки од два наша клуба а знамо који ће да излети напоље.
Ne postoji ni najmanji nagovestaj da cemo izleteti iz Evrolige, zapravo sve ukazuje na to da cemo dobiti trogodisnju licencu i da cemo biti mirni po tom pitanju.
Ono sto se sada cini kao najrealniji scenario je Alba out, Dubai, Hapoel i Valensija in, s tim da je meni Dubaijevo ucesce u EL upitno dok ne bude zvanicno nakon onoga sto se desilo prosle godine, kada se nakon slicnih najava i prica o ogromnom budzetu doslo do toga da ne igraju ni Evrokup. Svakako, cak i da kazemo da EL zeli i Hapoel Jerusalim u takmicenju od naredne sezone sto je malo verovatno, Virtus je tu sledeci na listi za odstrel, a ne mi, a verovatno bi i Pariz pre ispao nego mi.