Produzenisamlekom wrote:
Bojdo wrote:Одакле су људи "балеге и слине"?
Niko123 wrote:Ono što čitam po mrežama, ljudima je dosta svega!Svi su optimisti, veruju da mu je kraj u subotu
-Stefan- wrote:Tužno je sto se normalan narod sa KiM poistovećuje se ljudima koji su otišli da odradjuju “smenu” u Beogradu.
Zbog njih i takvih se mi ostali targetujemo kao da smo isti, Iako dobro znam o čemu pričate i više puta sam dobio prevrtanje očiju samo zato sto sam sa KiM.
Pa smo zbog takvih ljudi mi postali kao oni i onda sve najgore po default-u, kao da nismo Srbi svi, sto je tužno, počeli smo da se delimo izmedju sebe.
Neke nove generacije će da snose posledice ovde zbog takvih, kao i zbog ovih koji su pobegli pre 10,20 godina odavde a kunu se u Kosovo, nemate pojma koliko me je sramota pojedinaca i šta trenutno rade, dodje mi da propadnem u zemlju.
Nekima od njih treba možda i oprostiti, većina ljudi koji su gore jednostavno nemaju dinara i žive od te pomoći i tih 20,30 000 mesečno, ako odbiju, ostaće i bez tih para i egzistencije.
Dok naravno, neki su gore i zato sto žele, da ne bude da branim sve.
Ti ljudi umesto sto su otišli gore, treba da se organizuju pa da napravimo nešto ovde, oni idu gore da prave sranja a šiptari nam se šetaju po Severu, provociraju, vrše razne pritiske, gde nestajemo iz dana u dan.
Gde su počeli da hapse decu od 14,15 godina, ali ne, to nije bitno, bitno je da se ide po parkovima i autobusima, pa kad je već tako zaslužujemo da propadnemo i da nas nema.
Došao je dan da se razne starlete, krimosi, ljudi koji nikad ne da nisu bili na Kosovu kunu u isto, ti ljudi ako znaju da nabroje 3 grada na Kosovu, ubijte me.
Uglavnom, bruka, sramota, tužno nešto, ali normalan narod koji je ostao ovde je svakako u tolikoj depresiji da im ovo dodje kao dobro jutro, šta smo sve doživeli, kakve pritiske doživljavamo, mislim da bi vecini bila subota šetnja kroz park i još jedan obican dan u zivotu…
Izvinite još jednom
Users browsing this forum: Corba do groba!, Duh sa sekirom, soniko, Trendiction2 [Bot] and 11 guests