Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 12 Mar 2025, 07:19

Niko123 wrote:https://www.maglocistac.rs/subotica/pastor-svm-sve-vise-gradana-uvida-da-ovi-protesti-ne-vode-nikuda?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR34iCpDo37-BCB81jpf3uWvvQIWPMQytpSYtHCgLquy29qBv33jlVTzA6s_aem_Y7lhMK6NI1_kDlqb7hbKlA

Ovo govno isto zapamtiti :puke:

megbaszott az apa
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Produzenisamlekom » 12 Mar 2025, 07:32

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Niko123 » 12 Mar 2025, 07:38

Taj će prvi da pobegne :laugh:
Niko123

Postby Ziks96 » 12 Mar 2025, 07:43

Produzenisamlekom wrote:

Nepismen caci, kao i vecina. Pogledaj te, stidi te se isl. :lollol:
Kaze nije tako mislio, izvuceno iz konteksta, redar koji poziva na masakr jbt.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Dr. Thomas » 12 Mar 2025, 08:10

Из овога ако се извуче и треба да нас јаше још 40 година. Видимо се у суботу. :okk:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby PERA » 12 Mar 2025, 08:13

Bojdo wrote:Одакле су људи "балеге и слине"?

Od svuda, Kosovo, Repubčika Srpska, Srbija, malo i hrvatska. Skupila se govna sa svih strana, ušla u policiju i sad vraća dug žvali, malo što moraju, a više što su govna pa tako vole.
Nadam se da će dobri prevladati loše iako nemaju silu imaju pamet, a boga mi i mooda.
Takp da, svako ko je za nenadležnu pederčinu i sns može i treba, a i mora za hleb da prosi kad sve ovo prođe, posebno jurišnici i pretorijanska garda.
Svako
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Domingoo » 12 Mar 2025, 08:26

Treenutno je u Srbiji 70% ljudi protiv njega i on nema vise mehanizam da to preokrene cak i teoretaki da ostane na vlasti posle 15.3 imace 70% nezsdovoljnih ljudi protiv sebe .. Njegova politicka karijera je gotova.

Ovo nije kulminiralo preko noci nego se talozilo godinama znam dosta mladih ljudi u s om okruzenju koji su pre par godina ili bili za njega ili bili neopredeljeni danas ne znam bas nikoga za robnikar se izvukao da ne prevagne jer se islo na nepredvidjeno ponasanje pojedinca i ako su mnogi i tada vec njega istargetirali posle nadstresnice se sve okrenulo tu su jedino oni targetirani ..

Nemojte da naa upiredjijete sa Turcima i Erdoganom razlog zasto je ovaj na vlasti je iskljucivo to sto vecinu ljudi politika ne zanima i misle da su svi politicari isti vecina ljudi nije bila uopste svesna koliko je ovaj sistematski degradirao sve ..

U hrabrost i cojstvo ovog naroda ne treba sumnjati naravno uvek ima izroda kroz sve generacije kao ovi degenerici u parku srbin je i naivan i lakoveran i neslozan i sazaljiv ali da nije hrabar i da nije spreman golim rukama da ide na pendrak i pancir e to nije i nikada nece biti ..

On ovih 12 godina ne vlada silom i batinom nego manipulacijom lazima i kurvanjen zato nema potrebe da budete malodusni Srbi su se slozili Srbi su nadjacali sve svoje nacionalne boljke ako se neko oslanja na kukavicluk Srba da bi vladao taj tvrdo drvo da zagrize..

Niti prizeljkujem niti pozivam nego samo realno sagledavam stvari pa ovde ni Turci nisu vladali silom nego mitom i korupcijom ..

Narod koji je udario na najvecu silu sveta zarad slobode ne trpi lance ne potcenjujte svoj narod ..

Prvi sam da kritikujem i o nama imam 1001 losu stvar da kazem ali o hrabrosti ovog naroda i njegovoj spremnosti da da glavu za slobodu pa o tome da sam najveci mrzitelj Srba ne bih imao sta negativno da napisem ..

Da li postoji i jedan narod na svetu koji je skandirao "bolje rat nego pakt bolje grob nego rob " na stranu sto su to bili komunisti ali bili su isto Srbi ..

Ne da majke jos radjaju Obilice nego Obilica ima kao jabuka na drvetu samo ih ne vidimo jer Obilici nisu glasni bucni i ne udaraju se u prsa al isu spremni prvi da stanu pred kordon i prime udarce.

Zato mu je bolje da povuce rucnu i preda vlast i spasi srbiju gradjanskog rata ..

Opet kazem ne zelim ne nadam se ne pozivam ali to je realnost koja ce oh 15.3 otrezniti .
Last edited by Domingoo on 12 Mar 2025, 08:41, edited 1 time in total.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Niko123 » 12 Mar 2025, 08:27

Ono što čitam po mrežama, ljudima je dosta svega!Svi su optimisti, veruju da mu je kraj u subotu
Niko123

Postby Angus Young » 12 Mar 2025, 08:39

Niko123 wrote:Ono što čitam po mrežama, ljudima je dosta svega!Svi su optimisti, veruju da mu je kraj u subotu

Neće mu biti kraj u subotu, kraj će mu biti kad ga zapad pusti niz vodu i organizuju izbore bez podrške njemu i krađi, da on legitimno padne sa vlasti. Očigledno je i dalje u milosti Amerike, čim se juče u ovom momentu organizuju prijemi Trampovog sina, bez ikakvih najava, srdačne večere itd.

Na nama je da talasamo i ne dozvolimo da opadne moral, jer dugoročno zapad mora da primeti da je narod nezadovoljan i da ovaj ne drži stvari pod kontrolom..
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Niko123 » 12 Mar 2025, 08:43

Juce sam pisao, mozda ga Britanci puste.Sve je već dao, nema razloga da ga više drže.Možda neko i bude reagovao kada budu videli da je sve izmaklo kontroli
Niko123

Postby Inzaghi » 12 Mar 2025, 08:46

Ma nema nista od vikenda.

Ali po meni je dobra stvar to sto ocekujem neki novi vid bunta koji traje godinama. Da se uvek reaguje na sve. I to mora da ostane.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Ziks96 » 12 Mar 2025, 08:51

https://www.tiktok.com/@vecernjenovosti8/video/7480105536315231543?_r=1&_t=ZM-8ucG3avhquj

Ako niste znali Kanadjani pricaju trenutly bugarsko-engleskim akcentom :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Niko123 » 12 Mar 2025, 08:52

Gledam red voznje, Nis ekspres 15. marta ima 4 polaska iz Subotice, uglavnom ima 5-6.Lasta ima redovne polaske
Niko123

Postby Desetka » 12 Mar 2025, 08:55

-Stefan- wrote:Tužno je sto se normalan narod sa KiM poistovećuje se ljudima koji su otišli da odradjuju “smenu” u Beogradu.

Zbog njih i takvih se mi ostali targetujemo kao da smo isti, Iako dobro znam o čemu pričate i više puta sam dobio prevrtanje očiju samo zato sto sam sa KiM.

Pa smo zbog takvih ljudi mi postali kao oni i onda sve najgore po default-u, kao da nismo Srbi svi, sto je tužno, počeli smo da se delimo izmedju sebe.

Neke nove generacije će da snose posledice ovde zbog takvih, kao i zbog ovih koji su pobegli pre 10,20 godina odavde a kunu se u Kosovo, nemate pojma koliko me je sramota pojedinaca i šta trenutno rade, dodje mi da propadnem u zemlju.

Nekima od njih treba možda i oprostiti, većina ljudi koji su gore jednostavno nemaju dinara i žive od te pomoći i tih 20,30 000 mesečno, ako odbiju, ostaće i bez tih para i egzistencije.

Dok naravno, neki su gore i zato sto žele, da ne bude da branim sve.
Ti ljudi umesto sto su otišli gore, treba da se organizuju pa da napravimo nešto ovde, oni idu gore da prave sranja a šiptari nam se šetaju po Severu, provociraju, vrše razne pritiske, gde nestajemo iz dana u dan.

Gde su počeli da hapse decu od 14,15 godina, ali ne, to nije bitno, bitno je da se ide po parkovima i autobusima, pa kad je već tako zaslužujemo da propadnemo i da nas nema.

Došao je dan da se razne starlete, krimosi, ljudi koji nikad ne da nisu bili na Kosovu kunu u isto, ti ljudi ako znaju da nabroje 3 grada na Kosovu, ubijte me.

Uglavnom, bruka, sramota, tužno nešto, ali normalan narod koji je ostao ovde je svakako u tolikoj depresiji da im ovo dodje kao dobro jutro, šta smo sve doživeli, kakve pritiske doživljavamo, mislim da bi vecini bila subota šetnja kroz park i još jedan obican dan u zivotu…

Izvinite još jednom

Podrška za tebe i sve poštene ljude dole. Duša me boli kad vidim kako živite i kako nam čak i taj sever nestaje pred očima, a o tome svi ćute.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Niko123 » 12 Mar 2025, 09:02

Inace, danas je 22 godine od ubistva Đinđića.Kao da je juce bilo, i danas se sećam kako je odjeknula vest.Gledao sam vesti, ali nisam do kraja, zato što sam morao u školu
Niko123

PreviousNext

Return to Evropska košarka