Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Niko123 » 11 Mar 2025, 11:23

Treba pogledati snimke iz 5.oktobra, kako su prošli traktori :laugh:
Niko123

Postby Mikisha » 11 Mar 2025, 11:36

Sta tacno planiraju sa traktorima?
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Brat Sava » 11 Mar 2025, 11:39

V.M. Varga wrote:
Brat Sava wrote:Popizdeo je na Dacica :biggrin:

Fakin lose vreme par dana zao mi samo dece koja pesace.

Nije popizdeo na Dačića, nisu njegove reči bile upućene Dačiću, već je izneo otvorenu pretnju svima ako ne padne.

A pretnja je jednostavna, njegove reči preneseno znače "Zabole me šta ko misli, neću se više bilo kome pravdati za ono što ću činiti i šta sam spreman da učinim".

Otvorena pretnja punom diktaturom, po ugledu na Erdogana kada puč nije prošao, a ovaj pozatvarao desetine hiljade ljudi, pozatvarao univerzitete, pohapsio profesore, iako je tamo puč pokušala vojska, a ne intelektualna elita kao što se dešava ovde, bez obzira na to i tamo se Erdogan obračunao prvo sa intelektualcima. Jer je to uvek prvi korak ka punoj diktaturi.

Ovo je buvkalno ulazak u "ili, ili" situaciju u situaciju iz koje nema povratka.

Ok ali srbija je u evropi nije moguce turski scenarijo. Videcemo. Ako ustane dovoljan br ljudi on ce pasti.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Monogamija » 11 Mar 2025, 11:43

Mikisha wrote:Sta tacno planiraju sa traktorima?

Kako se moglo čuti, planiraju blokade prilaznih puteva ka gradu, da onemoguće ljude da dođu kolima.

Ovaj protest može da ode u dva smera, prvi je da se konačno krene u radikalizaciju i sukobe, a drugi pravac su nove šetnje uz osipanje energije. Ne postoji nijedna druga opcija. Ako se nešto epohalno ne desi 15.03. mislim da će se polako osipati sve, a on će da krene u obračun sa svima čija su imena utefterena.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby jupol » 11 Mar 2025, 11:50

https://x.com/NikoBitanBas/status/1899378019023614124
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby soniko » 11 Mar 2025, 11:54

Kako se moglo čuti, planiraju blokade prilaznih puteva ka gradu, da onemoguće ljude da dođu kolima.

Ovaj protest može da ode u dva smera, prvi je da se konačno krene u radikalizaciju i sukobe, a drugi pravac su nove šetnje uz osipanje energije. Ne postoji nijedna druga opcija. Ako se nešto epohalno ne desi 15.03. mislim da će se polako osipati sve, a on će da krene u obračun sa svima čija su imena utefterena.

Prije mislim da će blokirati prilaz ćacima, vjerovatno ga nervira sto se u javnosti stiče utisak da su studenti i poljoprivrednici protiv njega, sad će on preko svojih medija da prikaze kako ga podržavaju studenti i poljoprivrednici, ne može njegov ego da podnese takve "poraze" a druga mnogo vaznija stvar je sto bi tim potezom zastitio sebe jer ce vjerovatno te blokade traktorima pomoći policiji da sačuvaju ćake od razularenih boljševika. Vjerovatno će napraviti neki obruč oko tog prostora pod izgovorom da čuva idiote jer mu je ego previše veliki da bi priznao da je sve to uradio i te idiote dovukao tu da sačuvaju njega. Vidite da ide priča, kako se on ne boji, kako će biti na radnom mjestu, i slična sranja a dovukao narod. kriminalce, stranačke poslušnike, dovlačiće vjerovatno još da mu budu izgovor da policija štiti njih a ne njega.
Last edited by soniko on 11 Mar 2025, 11:57, edited 1 time in total.
soniko

Postby jupol » 11 Mar 2025, 11:55

srpskom narodu su vec jednom mudzahedini u saradnji sa zapadnim mentorima podmetnuli Markale, i znamo kako se to zavrsilo... ako pustimo da nam sad isto to radi ovaj Fahrijev siptarsko/ustaski lobi, onda i zasluzujemo sve sto nam se desava...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Ziks96 » 11 Mar 2025, 11:57

Dobar dan svima sem ekipi ne sirimo mrznju nasilnom promjenom vlasti. Sve sto bih napisao neko je rekao, samo ocu da kazem, VIDIMO SE 15!!!!!! Nema ovo nema ono nema strah nema povreda nema zuljeva ovog bolesnog zlotvora ili cemo skinuti ili cemo da budemo beskicmenjaci koji ostavljaju pustos i blato narednim generacijama.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Houdini » 11 Mar 2025, 11:58

Poklanja Generalštab govno bolesno.. Želi da ukloni sva sećanja na Nato bombardovanje govno bolesno..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Edge » 11 Mar 2025, 12:02

https://twitter.com/KorektnoUvek/status/1899216347013566650
Edge

Postby Ziks96 » 11 Mar 2025, 12:04

Evo provjeravaju se vatrogasna vozila sa topovima iz Krusevca i spremaju ih za subotu.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby soniko » 11 Mar 2025, 12:06

Sve je pripremio da kaže kako se ne boji, kako je na svom radnom mjestu ali je policija morala zastiti studente "koji hoće da uče", uz taj spin će dobiti vjerovatno i po koji napad na policiju i na ćake, tako da na toj priči planira jahati narednih dana, bio sam tamo, nisam se prepao huligana i kriminalaca koji napadaju policiju i studente koji žele da uče :biggrin:

Što se tiče ovog dolaska malog trampa, nije mi to pohvalna stvar za Vučića, možda su i oni namirisali da bi moglo biti svašta pa da se dogovori ozvaniče prije subote :biggrin:
soniko

Postby ИлићКапитен22 » 11 Mar 2025, 12:10

Kreanga wrote:Sta kazes kapitenu, diznilend ?
Ljudi, ne mogu da pisem sve na forumu, uletim nekad sa doskocicom, ko hoce da ukapira, ukapirace.
Nije za drkanje, gadi mi se sta pojedini pisu.

Мислио сам на то да без јаке критичне масе спремне на све неће бити ни нереда. А зна се ко је та критична маса која може да покрене народ. То су навијачке групе. Као што је било кад је Косово прогласило независност или када је Караџић ухапшен.

Ове наше мученике са Југа и могу да разумем. И знам да ови што сада воде Југ не дувају у Вучићеву трубу. Труде се да балансирају колико могу. Довољно је што не нападају људе због скандирања.

Али црвено бели лојалисти са севера су посебна прича. Они су се укаљали за вјек и вјекова. Нема им прања више. Људи су се посрали и по српству и по Космету због Звездиних титула и тендера. Ето колико кошта тај празилук национализам Аце Паризера. Ово им никада не треба заборавити али познајући наш народ мрка капа.

Шта да вам кажем браћо. Желим нам сву срећу 15.03. Требаће нам итекако. Болесник је на све спреман.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Dovla933 » 11 Mar 2025, 12:26

Dovla933

PreviousNext

Return to Evropska košarka