Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Inzaghi » 10 Mar 2025, 15:45

Sto ne stanu ovi dobri poljoprivrednici u neko mesto da ih doceka narod?

Kako se sprdaju sa nama. Sa jednostavnim zahtevima i prave segu. Smeju se u lice.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Milutinov Tata » 10 Mar 2025, 15:45

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Lajger » 10 Mar 2025, 15:46

bbq wrote:
Lajger wrote:Tim se nalozima upravlja spolja .
Čim se pominju traktori ,znaš odakle vetar duva.

Cim neko zastupa hrvatska sluzba narativ, zna se odakle vetar duva.

Čim ima generičko ime (Šumadinac , Kosovka Devojka itd)
A prenaglašen i na veštački način srbuje ,budi sumnju .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Inzaghi » 10 Mar 2025, 15:50

Da li ce traktorima biti zabranjeno prisustvo u centru grada kao od subote zbog bezbednosti?

Sta kaze forumska struka zvana drugacije misljenje?
Last edited by Inzaghi on 10 Mar 2025, 15:50, edited 1 time in total.
Inzaghi

Postby jupol » 10 Mar 2025, 15:50

Lajger u sluzbi Losmija PFK, troluje ovde da nam sto vise ogadi SNS i napumpa atmosferu do petka :biggrin:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Cuburac » 10 Mar 2025, 15:50

Postavlja se pitanje da li uopste ima svrhe demantovati svakodnevne laži koje se objavljuju, ćorav je to posao.
Oni svi znaju da vUčić laže čim zine i tome nalaze pokriće za sve laži i gadosti koje objavljuju. Takodje znaju da su sve granice odavno prešli i da milosti kao 2000 neće biti,neće imati ko da ih zaštiti, a i oni kao i mi više ne mogu odustati.
Pitanje je samo trenutka kada će kula od karata da se sruši, a srušiće se jer sramota ne može biti večna.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Cvele » 10 Mar 2025, 15:52

jupol wrote:

Lajger u sluzbi Losmija PFK, troluje ovde da nam sto vise ogadi SNS i napumpa atmosferu do petka :biggrin:

Deluje mi da je to.

A i šta smeta spoljni faktor kad je na avataru predsednik Amerike :biggrin:
Cvele

Postby Cinciripini » 10 Mar 2025, 15:54

Karelia slims wrote:šarovića ne gledaju oni koji gledaju pink, tako da novi glasači za promene mogu da se dobiju samo od onih neodlučnih odnosno onih koji ne glasaju, od penzionera i sigurnih sns glasača sigurno ne.

Niko123 wrote:

:pop: :puke: :krsti:

U toku je kontrola štete, minimiziranje uticaja Šarovića, jer da nema uticaja na narod, ne bi imali ovakve priloge na vučićevim medijima.
Cinciripini

Postby Inzaghi » 10 Mar 2025, 15:55

Krenuli su da otkazuju prevoz za Beograd.
Inzaghi

Postby Karelia slims » 10 Mar 2025, 15:55

jupol wrote:
A sada jos ovo gore sto sam napisao interpretiras kao da ja propagiram izbore - gde sam ja napisao da sam za izbore? Sasvim je jasno sta sam odgovorio Robu na njegovu tvrdnju da je mnogo vise ljudi za Vucica nego za opoziciju.

nisi mi jasan zato što si napisao ovo što sam boldovao

Spoiler: pokaži
jupol wrote:
Koridor wrote:- Puno je vise onih koji su za Vucica nego za opoziciju u Srbiji i to je glavni i kljucni razlog sto revolucija nije uspjela jer jednostavno ne postoji opoziciona politicka partija koja u narodu ima 8% u ovom trenutku. Drugim rijecima vecini ljudi u Srbiji se gadi opozicija, cak i dobrom dijelu studenata koji su protestovali.

Da je tako kao sto kazes, Vucic bi za ovih 3 meseca vec pet puta raspisao izbore... Gadio se i meni Tadic 2012. pa sam glasao za njega. A ni 2000. nisam bas bio zaljubljen u Kostunicu i Djindjica. Nisu ovoliki ljudi izasli na ulicu po celoj Srbiji da bi ostali kod kuce na sledecim izborima.

meni deluje da ti hoćeš da napišeš da su ovo neki novi ljudi na protestima i da su to ljudi koji ne glasaju, odnosno koji su bili neodlučni. jedan deo sigurno jeste. verujem da je najbitnije da dobijemo mlade koji imaju pravo glasa, a verujem da je u tom nekom uzrastu bilo najviše onih koji nisu išli na glasanje. to ako gledamo da nenasilno promenimo vlast :biggrin: mada su i za nasilnu promenu vlasti opet mladi ljudi jako bitni.
Кад се џем на палачинку врати
Karelia slims

Postby ИлићКапитен22 » 10 Mar 2025, 15:59

Мислим да нису измишљене муке на које бих бацио ову балегу из Добоја Ћација.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Niko123 » 10 Mar 2025, 16:00

Cinciripini wrote:
Karelia slims wrote:šarovića ne gledaju oni koji gledaju pink, tako da novi glasači za promene mogu da se dobiju samo od onih neodlučnih odnosno onih koji ne glasaju, od penzionera i sigurnih sns glasača sigurno ne.

Niko123 wrote:

:pop: :puke: :krsti:

U toku je kontrola štete, minimiziranje uticaja Šarovića, jer da nema uticaja na narod, ne bi imali ovakve priloge na vučićevim medijima.

Svi su već videli prenos, dzaba mu sve
Niko123

Postby jupol » 10 Mar 2025, 16:05

Cuburac wrote:Postavlja se pitanje da li uopste ima svrhe demantovati svakodnevne laži koje se objavljuju, ćorav je to posao.
Oni svi znaju da vUčić laže čim zine i tome nalaze pokriće za sve laži i gadosti koje objavljuju. Takodje znaju da su sve granice odavno prešli i da milosti kao 2000 neće biti,neće imati ko da ih zaštiti, a i oni kao i mi više ne mogu odustati.
Pitanje je samo trenutka kada će kula od karata da se sruši, a srušiće se jer sramota ne može biti večna.

Malo sam ispratio tviter naloge njihovih sledbenika, ali ne onih sto napisu po 1 recenicu "ziveo Vucic" nego onih sto kao salju nesto smisleno... oni su npr. kacili onog kristalMetDejmona kako je navodno tukao nekog dedu pa su isto imali kontra akciju "ucinimo ih poznatim"... i to u nekim slucajevima ima nekog smisla, ali onda naidjem npr. na post gde neki od njih kaci sliku iz Atine gde je iz drona snimljen miting od oko 200k ljudi na Sintagma trgu i on obelezi neki mali deo te povrsine kao velicinu trga u Nisu. Ja odem na mape i vidim da je trg u Nisu tipa 20-30% manji od Sintagme, a i jedno i drugo mesto ne mogu da prime ni 50k ljudi, ali su okolne ulice pune u oba slucaja... Tako da osim ovih Informer lazi za maloumne, oni imaju i lazi za one nesto inteligentnije, ali u svakom slucaju su to ogromnom vecinom lazi i manipulacije.
jupol

Postby Cuburac » 10 Mar 2025, 16:07

Stari glasači, novi glasači, ali imamo novu situaciju da se narod sve manje plaši, a da su mnogi pod strahom od nekakvih sankcija glasali po diktatu., to više neće činiti.
Koji je to postotak, nemam pojma, ali ga sigurno ima, a u tom se slucaju racuna duplo, pride ovi mladi koji nisu džabe tabanali, a koji su stekli pravo glasa,oni će to shvatati lično, gde ćeš bolji motiv.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby jupol » 10 Mar 2025, 16:22

Karelia slims wrote:meni deluje da ti hoćeš da napišeš da su ovo neki novi ljudi na protestima i da su to ljudi koji ne glasaju, odnosno koji su bili neodlučni. jedan deo sigurno jeste. verujem da je najbitnije da dobijemo mlade koji imaju pravo glasa, a verujem da je u tom nekom uzrastu bilo najviše onih koji nisu išli na glasanje. to ako gledamo da nenasilno promenimo vlast :biggrin: mada su i za nasilnu promenu vlasti opet mladi ljudi jako bitni.

Pa novi su, jer ova masovnost protesta svuda po Srbiji nije zabelezena jos od perioda pred 5. oktobar... Ali zasto si onda prvo napisao da propagiram izbore? kakve to veze ima sa ovim? Naravno da bi najbolje bilo da se raspisu fer izbori sa slobodnim medijima, medjunarodnom i studentskom kontrolom, normalnom izbornom kampanjom, ali ja ne vidim u kom univerzumu ce to Vucic dozvoliti... To sto sam napisao, kao sto sam i rekao, je na Robovu tvrdnju da je i dalje mnogo vise ljudi koji ce glasati za Vucica nego za opoziciju, nikakvo propagiranje izbora, narocito ne po Vucicevim pravilima...
jupol

PreviousNext

Return to Evropska košarka