Koridor wrote:- Puno je vise onih koji su za Vucica nego za opoziciju u Srbiji i to je glavni i kljucni razlog sto revolucija nije uspjela jer jednostavno ne postoji opoziciona politicka partija koja u narodu ima 8% u ovom trenutku. Drugim rijecima vecini ljudi u Srbiji se gadi opozicija, cak i dobrom dijelu studenata koji su protestovali.
Da je tako kao sto kazes, Vucic bi za ovih 3 meseca vec pet puta raspisao izbore... Gadio se i meni Tadic 2012. pa sam glasao za njega. A ni 2000. nisam bas bio zaljubljen u Kostunicu i Djindjica. Nisu ovoliki ljudi izasli na ulicu po celoj Srbiji da bi ostali kod kuce na sledecim izborima.
Koridor wrote:Ma kakvi zahtjevi.
Nisu sve opozicione stranke dale sve sto su imale ovih par mjeseci da bi se hapsio neko zbog tragedije u Novom Sadu. Studenti su kolateralna steta. I mnogi od njih su to shvatili.
I niko nece pipnut Mariniku i ekipu iz parlamentarnih stranaka stradace djeca koja izasla iz revolta i cistih namjera.
Bas suprotno, niko nije izdao studente niti se oni osecaju izneverenim. Sami se ogradjuju od opozicije, ali sve vreme se ide ka tome da ce studentski zahtevi morati da se promene u neki zahtev koji se tice promene vlasti, jer trenutna vlast nema nameru da ih ispuni, i toga su i studenti svesni.
Sto se tice tvog deteta koje studira ovde - u Banjaluci ima ceo Univerzitet koji radi. Divni ljudi, sjajni profesori, svakodnevno sam u kontaktu sa kolegama odande. Pretpostavljam da je dete zelelo ipak ovamo jer fakultet ima bolju reputaciju, kao i mnoga druga deca. E, da bi ti fakulteti nastavili da postoje i da imaju dobru reputaciju, mora da se ispuni ono sto trazi vecina studenata i profesora sa tih fakulteta. A sigurno je to ogromna vecina i studenata i profesora, jer u suprotnom ne bi morao Vucic da skuplja retarde i narkomane da mu glume studente... od 200 hiljada studenata u Srbiji on ne moze da skupi ni 50 stvarnih studenata koji bi se javno suprotstavili blokadama i zahtevali nastavak predavanja... a i od tih 50, ne znam ima li nekoliko koji nisu aktivisti SNS...