ИлићКапитен22 wrote:fontaneros wrote:Ko je sve bio u tim Vandalima, pakao
Треб'о је да их угаси Невоља Веља.
Bang wrote:Izborima, pisao sam o tome, prelistaj unazad postove.
Vidim da provejava empatija za prosvetu, uplaćuju se iznosi solidarnosti, jer su ostali bez plate za februar.
ИлићКапитен22 wrote:Јбт ова мутава дебилчина опет сутра долази у Цветке.
Bang wrote:
Odgovorio ti je Ilić Kapiten. Ne može odluka da li se pohađa nastava da se prebaci na decu od 14-17 godina, a to je upravo ono što su profesori uradili. Pa gde to ima?
Evo ja se slažem sa tobom i sa ostalima i sam pričam da kradu, ukazujem na odgovornost za tragedije,tonu afera koju su proizveli otkad su na vlasti, kršenja zakona, oni su jedna ustrojena kriminalna organizacija...sve stoji.
Evo i za tebe kontra pitanje...Šta ti kažeš? Koje je rešenje za decu? Zašto se samo preko njih pegla? Zašto svi ostali radimo, privređujemo, trošimo, idemo u kafane, na utakmice, kupujemo...a deca da nemaju obrazovanje koje im je najpotrebnije?
Bang wrote:Masovni protestni skupovi su vikendima, svi mogu da stignu na njih. Radnim danima mogu da se drže skraćeni časovi, može u 11:52h izlaskom i 15-minutnim prekidom da se obeleži tragedija...Načina ima, da deca ne ostanu uskraćena, a da se bunt iskaže.
Bang wrote:Kako ne stadoše EPS, bolnice, vodovodi, komunalno na dva meseca?
Bang wrote: Kakva bi situacija bila kada dva meseca ne bi imali struju, vodu...
Angus Young wrote:Bang wrote:
Vidim da provejava empatija za prosvetu, uplaćuju se iznosi solidarnosti, jer su ostali bez plate za februar. Realno, nisu radili ni 1/3 meseca januara, a dobili su pun iznos za januar. Čak i za februar treba da dostave planove nadoknade i kad nadoknade časove, biće im uplaćena razlika, što je više nego fer. Ne znam kako ti ljudi brane svoje ugovore o radu. Neka proba neko ko radi kod privatnika da kaže gazdi - podržavam studente, neću dolaziti dva meseca na posao, a možda i još koji mesec preko toga - ne znam dokle, pa neka javi kako je prošao, da li je dobio celu platu i da li ga čeka radno mesto.
i.
Ovo je do jaja, ovo treba isterati do kraja sto vise, informacije ljudi na platnom spisku koji se ne pojavljuju na poslu.
Da li će ovi dobiti platu kao i x takvih ljudi?
Kreanga wrote:ИлићКапитен22 wrote:Јбт ова мутава дебилчина опет сутра долази у Цветке.
Nije proverena informacija. Ja licno mislim da nije istina.
Kao, nije imao kvorum za taj sastanak pa da ponove.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests