Bang wrote:
Odgovorio ti je Ilić Kapiten. Ne može odluka da li se pohađa nastava da se prebaci na decu od 14-17 godina, a to je upravo ono što su profesori uradili. Pa gde to ima?
Evo ja se slažem sa tobom i sa ostalima i sam pričam da kradu, ukazujem na odgovornost za tragedije,tonu afera koju su proizveli otkad su na vlasti, kršenja zakona, oni su jedna ustrojena kriminalna organizacija...sve stoji.
Evo i za tebe kontra pitanje...Šta ti kažeš? Koje je rešenje za decu? Zašto se samo preko njih pegla? Zašto svi ostali radimo, privređujemo, trošimo, idemo u kafane, na utakmice, kupujemo...a deca da nemaju obrazovanje koje im je najpotrebnije?
Evo u gimnaziji gde ide moja bratica roditelji su u viber grupi doneli većinski odluku da im deca ne idu. Dogovorili se i da će blokirati ulaze u školu. A i da se odblokira to, većina roditelja ne bi poslala decu u školu, a deo dece bi samoinicijativno bežalo bez obzira na stav njihovih roditelja.
Koje je tu tvoje rešenje? Pokretanje postupaka protiv roditelja, pisanja neopravdanih deci koja ne dolaze i za njih ponavljanje godine?
Ajde pametni, kako bi ti rešio tu situaciju? Sistem je pao, i bez čišćenja od gore nema ga više.
Ko može da uplati prosvetarima, ja hoću.