Old school wrote:Odlično, ako može bez oblandi i celofana,
Kako bi ti promenio ovu vlast?!
Izborima, pisao sam o tome, prelistaj unazad postove.
Svi na jednu stranu, referendum protiv Vučića, pa posle da se delimo ko je gde, poput Crne Gore.
Kontra pitanje - Koje je rešenje za decu? Da izgube godinu? Malo li smo mi godina izgubili, pa treba i oni?
Cuburac wrote:@bang
Samo mi objasni kome nastavnici da drze nastavu ako djaci nisu u ucionicama ?
Kažeš hoćeš po propisima ? A ko to ovde neće, samo što smo protiv selektivnog sprovodjenja propisa, a to je jedan od najbitnih razloga što je narod ustao .
Ako možemo da bacimo stotine miliona evra za propale projekte i estradne zvezde ne možemo da isplatimo platu ili dve prosveti čije su plate ionako ispod svakog nivoa u poredjenju sa okruženjem.
Odgovorio ti je Ilić Kapiten. Ne može odluka da li se pohađa nastava da se prebaci na decu od 14-17 godina, a to je upravo ono što su profesori uradili. Pa gde to ima?
Evo ja se slažem sa tobom i sa ostalima i sam pričam da kradu, ukazujem na odgovornost za tragedije,tonu afera koju su proizveli otkad su na vlasti, kršenja zakona, oni su jedna ustrojena kriminalna organizacija...sve stoji.
Evo i za tebe kontra pitanje...Šta ti kažeš? Koje je rešenje za decu? Zašto se samo preko njih pegla? Zašto svi ostali radimo, privređujemo, trošimo, idemo u kafane, na utakmice, kupujemo...a deca da nemaju obrazovanje koje im je najpotrebnije?
Prestanite sa argumentima - kako su oni. Oni su ološ, znamo kako oni rade.
Jel nudi neko konkretan odgovor na pitanja koja ja postavljam?
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...