Old school wrote:Odlično, ako može bez oblandi i celofana,
Kako bi ti promenio ovu vlast?!
Cuburac wrote:@bang
Samo mi objasni kome nastavnici da drze nastavu ako djaci nisu u ucionicama ?
Kažeš hoćeš po propisima ? A ko to ovde neće, samo što smo protiv selektivnog sprovodjenja propisa, a to je jedan od najbitnih razloga što je narod ustao .
Ako možemo da bacimo stotine miliona evra za propale projekte i estradne zvezde ne možemo da isplatimo platu ili dve prosveti čije su plate ionako ispod svakog nivoa u poredjenju sa okruženjem.
fontaneros wrote:Ko je sve bio u tim Vandalima, pakao
ИлићКапитен22 wrote:Клинци који су прва, друга, трећа година средње морају да иду у школу и тачка.
Uvažavajući osnovne ciljeve obrazovanja i vaspitanja, mera ranijeg završetka prvog polugodišta ima za cilj da očuva zdravlje, bezbednost i dobrobit svih učesnika u obrazovnom procesu
Bang wrote:
Vidim da provejava empatija za prosvetu, uplaćuju se iznosi solidarnosti, jer su ostali bez plate za februar. Realno, nisu radili ni 1/3 meseca januara, a dobili su pun iznos za januar. Čak i za februar treba da dostave planove nadoknade i kad nadoknade časove, biće im uplaćena razlika, što je više nego fer. Ne znam kako ti ljudi brane svoje ugovore o radu. Neka proba neko ko radi kod privatnika da kaže gazdi - podržavam studente, neću dolaziti dva meseca na posao, a možda i još koji mesec preko toga - ne znam dokle, pa neka javi kako je prošao, da li je dobio celu platu i da li ga čeka radno mesto.
i.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests