Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 06 Mar 2025, 11:10

Sta je pravosudje radilo u januaru mesecu, sem sto su dolazili na posao, a i kada rade kako rade, ko meri njihov ucinak ?
Sta su radili svi oni koji u nekim telima koji se bave borbom protiv korupcije proteklih 10 godina , sem sto su dolazili na posao ?
Da li je policija dobila platu u mesecu rusenja Savamale, a odbili su da izadju na intervenciju ?
STa su radili odbornici u Skupstini kada se 3 meseca nisu sastajali, sem sto su mozda dolazili na posao, ako i jesu ?
Takvih pitanja ima na hiljade

Kada je prekinuta skolska godina i djaci poslati na raspust pre vremena, razlog je bio navodna bezbednost djaka. Kada je doneta ta odluka da je opasnost prošla i na osnovu cega je utvrdjena prvobitna ugroženost i cemu je razlika danas u odnosu na decembar 2024. ?

Poseban problem je nacin na koji vlast pokusava da umanji plate u prosveti, gde cak i to ne rade po zakonu.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Ziks96 » 06 Mar 2025, 11:15

Bas je sramno sto se relativizuje ukidanje plate prosvjetarima.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Buzz » 06 Mar 2025, 11:19

Ovo mi je najjace, kao sta su radili pa da prime platu, pricamo o Srbiji gde je u javnom sektoru javasluk na preko 50% zaposljenih. Grcic spali milijardu evra za jednu sezonu u EPSU, ali neka, smanjicemo prosvetarima platu. Nema veze, samo neka se sile sto vise, da isteraju i poslednjeg neopredeljenog coveka na ulicu.
Buzz

Postby Cuburac » 06 Mar 2025, 11:24

Da,postoje i takvi slucajevi, Grčić, Šapić mi prvi padaju na pamet. Koliko bi jeftinije i bolje bilo da oni samo primaju platu,a ništa da ne rade?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Ziks96 » 06 Mar 2025, 11:25

Meni recimo odmah pada na pamet radnik poste Zeljko Samardzic.
Ziks96

Postby Buzz » 06 Mar 2025, 11:28

Tako je, u tom EPS-u bukvalno 50% ljudi je stranacki zaposljeno i to sto rade pojma nemaju, lakse bi bilo da im se da plata i da sede kuci, nego da prave sranja. Pomenuto preduzece godisnje ko zna koliko ljudi pobije zagadjenjem vazduha, posle dana D, prvo sto treba jeste uleteti tamo i rasformirati ih u komade.

P.S Nemoj neko da je spustio tenzije!
Buzz

Postby Produzenisamlekom » 06 Mar 2025, 11:43

Bang wrote:
Vidim da provejava empatija za prosvetu, uplaćuju se iznosi solidarnosti, jer su ostali bez plate za februar. Realno, nisu radili ni 1/3 meseca januara, a dobili su pun iznos za januar. Čak i za februar treba da dostave planove nadoknade i kad nadoknade časove, biće im uplaćena razlika, što je više nego fer. Ne znam kako ti ljudi brane svoje ugovore o radu. Neka proba neko ko radi kod privatnika da kaže gazdi - podržavam studente, neću dolaziti dva meseca na posao, a možda i još koji mesec preko toga - ne znam dokle, pa neka javi kako je prošao, da li je dobio celu platu i da li ga čeka radno mesto.

i.

Ma nemoj?
A ti koji hove da im ukinu plate,koliko su rsdili u januaru i februaru? Koliko su zasedanja imali?
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby V.M. Varga » 06 Mar 2025, 11:45

Cuburac wrote:
Kada je prekinuta skolska godina i djaci poslati na raspust pre vremena, razlog je bio navodna bezbednost djaka. Kada je doneta ta odluka da je opasnost prošla i na osnovu cega je utvrdjena prvobitna ugroženost i cemu je razlika danas u odnosu na decembar 2024. ?

Upravo, vlast prekinula školsku godinu i to nezakonitom merom kako bi čuvala svoje guzice, a sad zabrinutost za tu istu decu.

Inače, kako su svi botovi angažovani na maks poslednjih dana, jedno vreme ih nije bilo. Je l su to povećane platice ili se dobija šibom po leđima ako se ne dokaže aktivnost? :laugh:
V.M. Varga

Postby soniko » 06 Mar 2025, 11:56

Valjda je frka u skupstini BG, doveo SNS neko privato obezbjedjenje i snime u uniformi onog lika sa pogledom neopterecenim mislju sto je snimljen na onom sastanku studenata sa predsednikom u Sava centru :biggrin:
soniko

Postby SemperIdem » 06 Mar 2025, 12:05

Malo su krenuli na narod, pa su popili jednako batina. A ima i dosta poznatih nam likova u obezbeđenju.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby rabesandratana » 06 Mar 2025, 12:08

Last edited by rabesandratana on 06 Mar 2025, 12:09, edited 1 time in total.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Ziks96 » 06 Mar 2025, 12:09

Ziks96

Postby Bang » 06 Mar 2025, 12:15

Tako je, moram da zaradim botovsku platu, pa se ovde peglam sa vas 10.
Jadni komentari i obrazloženja na nivou SNS-a - etiketiranja i argumenti - a kako su oni radili?
Njih i hoćemo da menjamo. Daj mi da budemo ispravni i normalno razmišljamo.
Ko normalan može da kaže da je dobro što deca ne idu u školu?

Svako da pođe od sebe. Budi ispravan i onda sa punim pravom možeš da ukazuješ na sve one koji kradu.
Ja se toga pridržavam, zato sam uvek mogao da pišam na sve vlasti i crvenu i žutu i ovu sada, dok je ovde izgleda većina ostalih upisa na stanovištu starih dobrih dvostrukih aršina.

Za pismene i one koji znaju da čitaju, napisao sam više puta - vlast treba da se menja, ali ne isključivo preko leđa dece.
Nek' ne igra, ko se lomi, kom' ne kuca srce čelično...
Bang

Postby ИлићКапитен22 » 06 Mar 2025, 12:16

Јбт ова мутава дебилчина опет сутра долази у Цветке.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Old school » 06 Mar 2025, 12:20

Narod je izogreo kao licna.
Nemojmo nikog da osuđujemo zbog preteranih emocija i adrenalina, nemamo prava na to.
Mnogo je gneva, mnogo žući.
Ljudima su čitavi životi uništeni za 13 godina, ko zna kakva ih muka tera na ove bilmeze od 2m i 120kg koje pride štiti policija.
Nema ovo nikakve veze sa opozicijom. Najluđu čekaju bilo kakvo okupljanje i varnicu da iskale bes.
Biće ovakvih situacija sve više i ekstremnije bez obzira na studente. Samo da ne bude nastradalih. (to se ne odnosi na ove plaćene kriminalce).
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Evropska košarka