Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ExEr » 05 Mar 2025, 00:58

@Zappa
Pri tom nisam mislio na duhovitost, vec na navijacku stranu interpretacije :biggrin:

Sto ne iskljucuje tacnost tvoje tvrdnje, ali niti je moj upis indukuje :beyond:
Last edited by ExEr on 05 Mar 2025, 00:58, edited 1 time in total.
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Leca » 05 Mar 2025, 00:58

A, pederuša maše zastavom države koju neda drugim lopovima, pa je onda bezprizorno baca na pod. Fudbaleri sa drugog kontinenta neće da stanu na grb (logo) svoga kluba, a čak ni protivnika iz poštovanja, a žvaloša baca, ne mogu reći svoju zastavu. ps. Jel nenadležna protokolarna pojava negde tvitovala (i što nije) taj sramni čin strane plaćenice i fašiskinje ili možda to ne treba jer je ona jelte žena ili bata, da joj se ne nanese duševni i emotivni bol. ps. ps. Ima Kesić materijala da piša po lopužama, a možda mu se pridruži i ono mamunčina Vučićević ( u nekom drugom univerzumu).
Leca

Postby Lajger » 05 Mar 2025, 03:35

@Ćoba
Nisu .
Samo su prezimemanjaci.
Onaj što je bio u BL je Levent Mađar ,a ovo je Peter lider Tisze ,koji je do pre 3 godine bio član Orbanovog Fidesza .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Duh sa sekirom » 05 Mar 2025, 05:20

Ja mislim da nece, 99% naroda na ulicama je tamo ne da bi dovelo opoziciju na vlast nego da bi se kaznila politika trenutne vlasti i uspostavio sistem u kojem se ovako zlo više nikada neće dozvoli.A toga nema naravno ako se krivci ne kazne i biće ogroman pritisak na novu vlast da se krivci kazne.
Na žalost dobar deo njih će da zapali preko kada vidi da je gotovo ali će oni koji ostanu odgovarati.ne svi jer pričamo o desetinama hiljada ljudi ali većina hoće.
Sve to naravno pod uslovom da ovi protesti urode plodom i da dodje do smene vlasti, u suprotnom jebace nas SNS jako i dugo ako se izvuku.
Duh sa sekirom

Postby soniko » 05 Mar 2025, 08:16

Jel neko uopste uspio da vidi sta se desilo sa zenom za koju je Brnaba poslije pet minuta frke tvrdila da je imala "mozdani udar"?
Ona jedna je pogodjena u glavu i ona je zrtva "prijateljske vatre", za trudnicu ne zelim nista da pametujem mada bi i tu bilo potrebno vidjeti da li je neko napao ili je samo "prepadnuta" i da li je trebala biti tu ako su postojale informacije o planiranom neredu ali ajde da ne cjepidlacimo, da ne budemo on koji sinoc uzima to nerodjeno dijete kao lajtmotiv i simbol njegove pobjede.

Jel neko upratio sta se desilo sa tom zenom koja je navodno imala mozdani udar?
soniko

Postby Monogamija » 05 Mar 2025, 08:25

Tu bog otac ne zna šta da kaže, kako čovek može mrtava ladan u kežual odelu da uđe u crvenu zonu.

Ono što sam našao kao info, to je da su masovno političari potrčali u urgentni da se pregledaju tako da će verovatno biti priče o desetinama povređenih, lakše ili teže.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby Mikisha » 05 Mar 2025, 09:07

Vrdnicka kula sad ima samo jednog vlasnika
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby AirBall » 05 Mar 2025, 10:57

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby soniko » 05 Mar 2025, 12:15

Mali Gavrilo simbol Srbije, trenutno je u stomaku majke :puke:
soniko

Postby Foteljas » 05 Mar 2025, 12:57

Dirljivo izlaganje Branka Pavlovica iz neke od frakcija "Mi glas iz Udbe", gde napada po opoziciji i nastavnicima u skladu sa devizom "Nisam za Vucica, ali..."
Fascinira kako se lepo sami autuju iz dana u dan.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Niksicanin » 05 Mar 2025, 13:00

Oni izjednačavaju TOla i Psiha, šta ćeš dalje.
Niksicanin

Postby Houdini » 05 Mar 2025, 13:03

Foteljas wrote:Dirljivo izlaganje Branka Pavlovica iz neke od frakcija "Mi glas iz Udbe", gde napada po opoziciji i nastavnicima u skladu sa devizom "Nisam za Vucica, ali..."
Fascinira kako se lepo sami autuju iz dana u dan.

Vladimir Pavićević, Panović.. Mislim pretpostavljalo se, al neka i potvrde.

Ozbiljna je frka kad moraju najveće "opozicionare" da izvlače..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Niksicanin » 05 Mar 2025, 13:13

Houdini wrote:Vladimir Pavićević, Panović.. Mislim pretpostavljalo se, al neka i potvrde.

Ozbiljna je frka kad moraju najveće "opozicionare" da izvlače..

Na nekoj televiziji UNA je Pavićević imao debatu sa onim dežurnim g... Nebojšom Krstićem i vrlo je bio jasan u podršci studentima.
Niksicanin

Postby Storm11 » 05 Mar 2025, 13:17

Izgleda da je definitivno da nece biti plate za prosvetare. Po meni jos jedan autogol vlasti, povecace nezadovoljstvo i pojacati inat, u mom slucaju nastavljamo da pumpao jako :biggrin:.

Da li i vi mislite da ce biti kontraproduktivna ova mera po vlast? Ima i sa druge strane cinjenica da ljudima trebaju pare za tekuci zivot, rate kredita, dadzbine itd.
Storm11

Postby jupol » 05 Mar 2025, 13:21

Mogla bi opozicija da obeca prosvetarima da ce im u slucaju dolaska na vlast vratiti sve plate koje im je bolesnik zakinuo. Da to npr. bude jedna od stvari koje ce svi iz opozicije unapred potpisati, pa koja god koalicija da bude, da to sto je obecano mora da se ispuni.
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

PreviousNext

Return to Evropska košarka