Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dovla933 » 03 Mar 2025, 21:37

Druzio sam se ranije sa jednim likom, mozda ga kraljevcani sa foruma znaju Kobi su ga zvali (kosarkaski sudija) jos davne 2018. Godine pisao po fejsu sve najgore o gradonacelniku nozdravi i ovaj ga jednu noc osamario u gradu posle su se sudili ko zna sta je tu sve bilo, ali jos od tad znam da je nozdrava klošarčina, mislim da trenutno nema srecnijeg coveka od Kobija i nadam se da posecuje ove manifestacije sa jajima :D
Dovla933

Postby soniko » 03 Mar 2025, 21:40

Ne vidim logiku u vodanju po "strelistima" ovog nesrecnika osim da zele izazvati neku radikalozaciju
soniko

Postby ИлићКапитен22 » 03 Mar 2025, 21:42

Dovla933 wrote:Druzio sam se ranije sa jednim likom, mozda ga kraljevcani sa foruma znaju Kobi su ga zvali (kosarkaski sudija) jos davne 2018. Godine pisao po fejsu sve najgore o gradonacelniku nozdravi i ovaj ga jednu noc osamario u gradu posle su se sudili ko zna sta je tu sve bilo, ali jos od tad znam da je nozdrava klošarčina, mislim da trenutno nema srecnijeg coveka od Kobija i nadam se da posecuje ove manifestacije sa jajima :D

Сестра му лепушкаста девојка. Невена.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Kreanga » 03 Mar 2025, 21:42

To je NK. Pljuvao, dobio novac od Terzica i povukao se.
Nema ga na protestima, nastavio je karijeru na ruletu.
Kreanga

Postby Dovla933 » 03 Mar 2025, 21:52

Kreanga wrote:To je NK. Pljuvao, dobio novac od Terzica i povukao se.
Nema ga na protestima, nastavio je karijeru na ruletu.

Prodo se znači, nisam ga ni sreo 5 godina, a vidim da ni na fb nije aktivan.. bzvz
@kapiten jes, moze se videti nekad za zapisnickim stolom nekih kosarkaskih utakmica
Dovla933

Postby Đorđe Čvarkov » 03 Mar 2025, 21:52

Како се крени промени трпа то није реално... фуј :puke:
Чварак. Људина.
Đorđe Čvarkov

Postby Dimitrije » 03 Mar 2025, 21:56

Nozdruva pošteno zaradio diplome i doktorat ili ne?
Dimitrije

Postby Buzz » 03 Mar 2025, 22:03

Meni on posle pogledanih par snimaka ne deluje ni da je osnovnu legit zavrsio.
Buzz

Postby Kreanga » 03 Mar 2025, 22:08

Jeste ljudi, regularno je zavrsio i doktorirao na FPN-u.
Kreanga

Postby Dimitrije » 03 Mar 2025, 22:51

Auuu.
Dimitrije

Postby jupol » 03 Mar 2025, 23:04

Domingoo wrote:Kolimo ljudi ocekujete 15 marta ? Sta ocekujete od tog protesta ? Da li je istorija pokazala slicnu istrajnost i omasovlje je i kakvi su ishodi bili ?

Ja licno imam svoje neko vidjenje ali iznecu ga kasnije.

mislim da Srbija ne pamti kvalitetnije demonstracije od ovih... kvalitetnije u smislu organizacije, discipline i ideja... ovo do sad sve tece kao doktorat narodnih protesta, nadam se da ce se tako i zavrsiti 15.3. ili u danima posle... mislim da je vazno i koji ce ljudi doci i koliko ce ih doci... ne znam koja je ideja... nadam se nekoj verziji 5. oktobra... pretpostavljam da ce se ici na mirnu blokadu svega i preuzimanje rts-a... rekao bih da je tv bastilja pred padom i da zato bolesnik krece u pljuvacinu po njima, da bi svoje podanike preusmerio sto pre ka pinku, informeru i sl... videcemo... ono sto je sigurno je da svi moramo biti na ulici da bi svako odradio svoj deo posla, i od 15.3. mora da ide rasplet... dakle svi u Beograd i nema vise skole, nema vise na posao, nema u prodavnicu, nema saobracaja u centru grada... oni koji prete moraju sto pre da shvate da su oni divljac a ne lovci...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Houdini » 04 Mar 2025, 00:13

Sasvim je logično da organizacija koja je ubijala Srbe, podržava onog koji trenutno uništava Srbiju i Srbe.. Podržavaju šiptare since 1999.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Brat Sava » 04 Mar 2025, 00:24

Domingoo wrote:Kolimo ljudi ocekujete 15 marta ? Sta ocekujete od tog protesta ? Da li je istorija pokazala slicnu istrajnost i omasovlje je i kakvi su ishodi bili ?

Ako ne bude 200000 nista nismo napravili. Vidimo se 15.03. :srb:
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Bogun » 04 Mar 2025, 00:44

Houdini wrote:
Sasvim je logično da organizacija koja je ubijala Srbe, podržava onog koji trenutno uništava Srbiju i Srbe.. Podržavaju šiptare since 1999.

Podržava ga NATO pakt, on priča o obojenim revolucijama, a njegovi degeni to gutaju li gutaju. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby balkanski spijun » 04 Mar 2025, 05:12

jupol wrote:

mislim da Srbija ne pamti kvalitetnije demonstracije od ovih... kvalitetnije u smislu organizacije, discipline i ideja... ovo do sad sve tece kao doktorat narodnih protesta, nadam se da ce se tako i zavrsiti 15.3. ili u danima posle... mislim da je vazno i koji ce ljudi doci i koliko ce ih doci... ne znam koja je ideja... nadam se nekoj verziji 5. oktobra... pretpostavljam da ce se ici na mirnu blokadu svega i preuzimanje rts-a... rekao bih da je tv bastilja pred padom i da zato bolesnik krece u pljuvacinu po njima, da bi svoje podanike preusmerio sto pre ka pinku, informeru i sl... videcemo... ono sto je sigurno je da svi moramo biti na ulici da bi svako odradio svoj deo posla, i od 15.3. mora da ide rasplet... dakle svi u Beograd i nema vise skole, nema vise na posao, nema u prodavnicu, nema saobracaja u centru grada... oni koji prete moraju sto pre da shvate da su oni divljac a ne lovci...

Mirnu blokadu i preuzimanje rts-a.To nece moci,jer je to zadnje sto ce da dozvoli.Padom rts,on je gotov i toga je svestan.

Ako dodje do radikalizacije ,ocekujte najgore.On je ludak.Njegovo necemo sukobe,nista mu ne verujem.

Zato bih ljude upozorio,kao neko ko je iskusio pendreke ,suzavce.

Nikako nevoditi zene,jer su podlozne panici.One mogu da budu udaljene od desavanja i kriticnih tacaka.Nemojte ih onda voditi,gde moze doci do eskalacije.Razmisljajte na veme,jer kad udjete u masu,kasno je.Ne paniciti,ako krenu suzavci,a sve je moguce.Ici ce na to da se narod uspanici,poplasi.

Obavezno svi da poneste limunade ,marame,salove,podkape i sl.Oni koji znaju,ne panice,pomoci ce sebi i onima oko sebe,a to je najvaznije.Kakvo god da bude vreme,ko ima kabanicu,to je spas.Ko je sluzio vojsku,zna sta je kabanica i zasto sluzi.Ona neupija suzavac i stiti garderobu od direktnog delovanja.Uzmes obicnu vodu i speres.Garderoba kad upise smrad,tesko se oslobadja. .Kisobran moze da bude koristan,ako je vetar direktno ka vama.

Gledajte pravac vetra.Nek vam vetar duva,pirka u ledja,nikako ka vama.Oni koji nemaju neko iskustvo,nek tako biraju mesto.Vetar u ledja.Vetar od vas,ka njima tj onima koji ga ispaljuju.Pravac duvanja u ledja,ne ka vama.Ako je suprotno,ocekujte da tu moze doci do ispaljivanja,zato budite spremni.

Sad je zima,sezona skijanja.Svi imate naocare za skijanje ili za ronjenje.Decije,nebitno.

Mali saveti,koji ce vam pomoci.

Detaljnije ako bude naznaka za tako nesto.

Ovo nije za zezanje,krenuli smo na piknik.Nemojte seljacki narativ,moze mi se i kurcenje.Nema tu kurcenja,vec smireno i pametno.

Oko RTS savet da ga zaobidju oni koji nisu spremni na svaki scenario.
balkanski spijun

PreviousNext

Return to Evropska košarka