Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 03 Mar 2025, 20:17

Produzenisamlekom wrote:Šta mislite,koliko je pametno ići sa klincima 15tog?

Ne.To nije potrebno.

Bice velika guzva i za njih ce to biti pretesko.
balkanski spijun

Postby Dimitrije » 03 Mar 2025, 20:18

Šta imaju o ovom aerodrumu u dosijeu kada ga ovako vodaju kao pokretnu metu i on mukica ćuti? Obesiće se jebote. Ili će malovića da odrobija ako je istina da ga ovaj šikanira.

Kreanga, hrabri ljudi Kraljeva i Miločaja :blue:
Dimitrije

Re: Svetska politika

Postby Ziks96 » 03 Mar 2025, 20:20

Гроф Тинторето wrote:To ti kaze da si bot, pa pises za dnevnicu.
Naravno, Ziks ne zna da je nazivanje nekog botom bez ikakvog dokaza (mislim kako to i dokazati) zabranjeno (ok, ne uvek), ali nema veze.

Dobro je sto te nije poslao na lecenje :D

:lollol: :lollol: :lollol:
Zasto izmisljas stvari?
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Cuburac » 03 Mar 2025, 20:29

Dimitrije wrote:Šta imaju o ovom aerodrumu u dosijeu kada ga ovako vodaju kao pokretnu metu i on mukica ćuti? Obesiće se jebote. Ili će malovića da odrobija ako je istina da ga ovaj šikanira.

Možda mu ne daju da odustupi, jer ako odstupi potonuće, nije on štih tipa Vesič ili Vučević. Ako ga narod nekako smeni, onda dobije neku utešnu nagradu.

Da li je Mona mislio na ova dva jaja ?
Last edited by Cuburac on 03 Mar 2025, 20:30, edited 1 time in total.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Dexi » 03 Mar 2025, 20:30

Sta je ovaj mutavi gradonacelnik Kraljeva zasrao ,pa gde god se pojavi hoce narod da ga lincuje?

Slazem se da ne treba u ovom momentu da se prave neke podele medju navijacima (tu ne mislim na ove drzavne navijace)ko je vise ,a ko manje podrzao,i ciji su igraci vise ili manje podrzali.

Ja znam nekoliko Zvezdasa koji su posle onog srednjeg prsta Terzica digli ruku od pracenja FK iz revolta.

Ovim drzavnim navijacima (placenim)ne treba nikad zaboraviti kako su se drzali u ovim vremenima,i ako se ikad nesto promeni treba ih vratiti tamo gde im je mesto u svakom normalnom drustvu ,a to je na dnu jednog drustva.

Za njih upotrebicu jednu cuvenu recenicu Zorana Djindjica da svaka drzava ima mafiju ,a nigde kao u Srbiji mafija ima svoju drzavu.

E to vazi i za navijace.Njihova moc ,uticaj koji je kod ovog rezima narastao na neverovatne razmere.Tu moc im je dao iskljucivo jedan covek,tako da danas imamo medju ljudima sa dosijeima predsednike klubove,ultra bogate biznismene itd.itd :krsti:

Pravi navijaci su u Grckoj i svuda u svetu gde su u momentima velikih drustvenih dogadjaja uz narod.Zato Grcima kapa dole :blue: .
Dexi

Postby Ziks96 » 03 Mar 2025, 20:34

Ziks96

Postby Kreanga » 03 Mar 2025, 20:36

Krenuli su da beze, i otisli su nekim putem koji ide direktno na groblje, nemaju gde.
Onda su se vratili i popili jos jednu turu :laugh:
I da, dok su se krili iza policije, maskirani frajeri su otvorili gepek i poceli da gadjaju kamenjem. Meni je proslo pored glave, drugara pogodio u rame.
Kreanga

Postby rabesandratana » 03 Mar 2025, 20:38

Dimitrije wrote:Šta imaju o ovom aerodrumu u dosijeu kada ga ovako vodaju kao pokretnu metu i on mukica ćuti? Obesiće se jebote. Ili će malovića da odrobija ako je istina da ga ovaj šikanira.

Mislim da bi on vrlo rado napustio sve ali jbg ne ide to tako, ko jednom udje u to kolo nema izlaska bas lako.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Ziks96 » 03 Mar 2025, 20:40

Kreanga wrote:Krenuli su da beze, i otisli su nekim putem koji ide direktno na groblje, nemaju gde.
Onda su se vratili i popili jos jednu turu :laugh:
I da, dok su se krili iza policije, maskirani frajeri su otvorili gepek i poceli da gadjaju kamenjem. Meni je proslo pored glave, drugara pogodio u rame.

Ne prezaju goveda ni od cega, mogli su da ubiju nekog...
Ziks96

Postby rabesandratana » 03 Mar 2025, 20:52

Nisani, pali :biggrin:

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby NEDJA » 03 Mar 2025, 20:56

Lako im je gadjati jajima kad je nas predsednik sredio da kostaju svega 11 dinara kad su na akciji. :lollol:
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Kreanga » 03 Mar 2025, 21:03

Neki naprednjaci su na usivanju, samo ne znam od ceka kad su letela jaja, jedino ako su ovi njihovi maskirani pomesali koga gadjaju.
Pedja bi pobegao davno, ali nema bezanja.
Od lokalnog smesnog lika su napravili prvog coveka grads i milionera. Njegovi mu trenutno vise rade o glavi os ovih ljudi.
Kreanga

Postby Buzz » 03 Mar 2025, 21:19

A koja je poenta sto ga ovako setaju kao mecku Bozanu?
Buzz

Re: Svetska politika

Postby Cinciripini » 03 Mar 2025, 21:20

AirBall wrote:
Cinciripini wrote:Mislim da je u pitanju sadašnji članovi SD, pošto oni imaju svoju težinu.

Pa Nemanja Radonjic je imao neko objavu koliko se secam zbog koje su hteli da ga jure iz kluba...

Glupo je deliti se po tom pitanju, jer ovaj ce u suprotnom vladati vecno...

Neophodno je jedinstvo u meri u kojoj je moguce...

Posle cemo da igramo lopte kad ovo pseto ode...

To se podrazumeva da oko ovoga ne bi trebalo biti podele, nego smo baš pre neki dan ovde ćaskali i konstatovali (kada je čak i jedan član uprave KKP dao podršku studentima), kako nema nijednog iz SDCZ, a mislim da je i ovaj Radonjić nešto bio kažnjavan od strane kluba jer je nekim objavama "talasao" op netu. Deluje da im je veoma važno da se ne pojavi u javnosti niko iz SDCZ ko bi podržao studente, jer su već pustili preko medija i njihovih botova (Anđus, Jakovljević...) narativ da ovi iz Partizana glume opoziciju, a kada su i Zvezdini navijači skandirali protiv žvalavog, njihovi mediji su smisleno to prećutali, jer mu je to jedan od stubova vladavine, dokle god može da prikaže sebe kako udobno prati utakmice svog omiljenog kluba.
Zato bi od ogromnog značaja bilo da se i na Zvezdinim utakmicama učestalije čuje skandiranje protiv njega, to bi ga i te kako uzdrmalo i poljuljalo ovu njegovu priču kako on ima većinsku podršku naroda!
Cinciripini

Postby Domingoo » 03 Mar 2025, 21:24

Kolimo ljudi ocekujete 15 marta ? Sta ocekujete od tog protesta ? Da li je istorija pokazala slicnu istrajnost i omasovlje je i kakvi su ishodi bili ?

Ja licno imam svoje neko vidjenje ali iznecu ga kasnije.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

PreviousNext

Return to Evropska košarka