Sta je ovaj mutavi gradonacelnik Kraljeva zasrao ,pa gde god se pojavi hoce narod da ga lincuje?
Slazem se da ne treba u ovom momentu da se prave neke podele medju navijacima (tu ne mislim na ove drzavne navijace)ko je vise ,a ko manje podrzao,i ciji su igraci vise ili manje podrzali.
Ja znam nekoliko Zvezdasa koji su posle onog srednjeg prsta Terzica digli ruku od pracenja FK iz revolta.
Ovim drzavnim navijacima (placenim)ne treba nikad zaboraviti kako su se drzali u ovim vremenima,i ako se ikad nesto promeni treba ih vratiti tamo gde im je mesto u svakom normalnom drustvu ,a to je na dnu jednog drustva.
Za njih upotrebicu jednu cuvenu recenicu Zorana Djindjica da svaka drzava ima mafiju ,a nigde kao u Srbiji mafija ima svoju drzavu.
E to vazi i za navijace.Njihova moc ,uticaj koji je kod ovog rezima narastao na neverovatne razmere.Tu moc im je dao iskljucivo jedan covek,tako da danas imamo medju ljudima sa dosijeima predsednike klubove,ultra bogate biznismene itd.itd
Pravi navijaci su u Grckoj i svuda u svetu gde su u momentima velikih drustvenih dogadjaja uz narod.Zato Grcima kapa dole

.