Koridor wrote:Promovisu zdrav zivot,a prezidente ide ka magicnih 50%.
Iluzionista wrote:Za Antica sam se iznenadio kad je pocelo sve ovo, jer sam bio krajem godine na nekoj konferenciji gde je predstavljao neki godisnji izvestaj o polozaju Srba u regionu. Tad je ostro ispljuvao Vucica, kako je prodao KiM, kako nas narod dole zivi zbog njega, da je jedino sto ie uradio za KiM "to sto ie poslao svog kriminalca Radoicica da napravi jos vece sranje nego sto vec jeste". A popljuvao je vlast i sto nista ne cini ni u Hrvatskoj, Makedoniji, CG, BiH... Tad mi se cinio kao ozbiljan kriticar, a izgleda da je samo spavac
Ziks96 wrote:
Vetropark firme Jasikovo, iza koje stoji Nikola Petrović i solarna elektrana Mona grin enerdži 2, čiji je gotovo stopostotni vlasnik Uroš Momirović, brat bivšeg ministra Tomislava Momirovića, proizvodiće i prodavati struju državi, odnosno EPS-u u narednih 15 godina. Od 41 prijavljene, te dve kompanije su među 10 najbolje rangiranih na aukciji Ministarstva rudarstva i energetike za dodelu tržišnih premija.
Angus Young wrote:Vetropark firme Jasikovo, iza koje stoji Nikola Petrović i solarna elektrana Mona grin enerdži 2, čiji je gotovo stopostotni vlasnik Uroš Momirović, brat bivšeg ministra Tomislava Momirovića, proizvodiće i prodavati struju državi, odnosno EPS-u u narednih 15 godina. Od 41 prijavljene, te dve kompanije su među 10 najbolje rangiranih na aukciji Ministarstva rudarstva i energetike za dodelu tržišnih premija.
https://radar.nova.rs/ekonomija/nikola-petrovic-uros-momirovic-struja-eps/
Users browsing this forum: Blejk Step, Cvele, PetalBot[Bot], Zappa and 15 guests