Uf braćo koliko sam ja mrzeo Rudija na počecima njegove karijere. Koliko je on samo provocirao protivnike, pa i ponižavao ih na neki način.
Kada mu je mislim Jankunas postavio onaj blok kojim mu je sjebao diskus, popio sam par flaša piva da nazdravim tome.

Međutim, kako je bio stariji, a pogotovo nakon te hirurške intervencije, sve manje se ciganisao, to jest ponašao se normalnije, nekako sa godinama mu je to išlo, imao je i dalje ispade, ali daleko manje nego na početku karijere.
Sa druge strane, Ljulj je sve veće govedo kako se bliži kraju karijere (slično kao i jedan domaći igrač), neverovatno je šta sve sebi dozvoljava, a bliži se četrdesetim. Ovde najmanje mislim na onaj sukob koji je zakuvao 2023. godine. Lik je prošle sezone ladno ćušnuo protivničkog trenera u glavu za vreme poluvremena utakmice španske lige.
Kad smo kod tog trija, da li se seća neko scene iz Arene, top16 faza u sezoni 13/14, prekid igre, a Ćaćo sa leđa namerno gađa Milutinova loptom u glavu, ništa intenzivno, ali vrlo prljav potez. Naravno, nijedan od trojice sudija to nije video.