Grba wrote:grešiš. pravno sporazum može da bude i validan, a opet da bude politički problematičan. ovde se govori o političkoj odgovornosti, odnosno onome ko je isterao celu tu priču.
Da prostis na izrazu ovo vodu tesko da moze da pije jer taj ko se latio papira i olovke je kao punoletan covek znao sta radi...
Mene niko ne bi mogao da natera da potpisem tako nesto, ali je meni lako da izgovorim ovakve reci jer se ne bavim aktivno politikom
Grba wrote:ako se i organizuje referendum i bude uradjeno sve u skladu sa Ustavom i zakonom te brnaba kao premijer potpiše konačni sporazum, ona će ispoštovati pravnu proceduru te će pitanje njene "pravne" odgovornosti biti manje više irelevantno. Sa druge strane, onaj ko bude isforisrao tu priču, pretnjama, informerskim nasiljem i slično će biti (makar meni) najviše odgovoran.
Ovde nije organizovan referendum vec je u pitanju odluka Vlade Srbije na cijem celu je u tom trenutku bio Dacic...
Grba wrote:isto i za šešelja, što ti ne odgovorih pre neki dan. podneo je on zahtev za ispitivanje ustavnosti (i ne samo on, dss čini mi se) ali ono što se Šešelju zamera kao nekom ko se predstavlja kao desničar je što je političko delovanje u vezi sa tim pitanjem sveo na minimum.
Seselj je politicar, a pre svega inteligentan covek...
On ceka svoju priliku, da li ce je docekati ostaje da se vidi...