by grobar_Zvornik » 10 May 2020, 11:13
Специјалне везе. Како то лијепо звучи. Од како смо их потписали, милион ствари нам ускраћено. Кад кажем нам, мислим на људе са обје обале Дрине. Ал'... Навешћу ти један наочиглед минималан примјер. Пјешачки мост на Дрини, који спаја Зворник и Мали Зворник. До потписивања тих паралелних веза, преко њега могли прелазити људи из свих градова двије српске државе. Након, могу само људи који живе у та два града. Директна посљедица споразума.
О осталом не бих.
Не браним ја никога. За мене свако ко оде у Поточаре, а представник је Србије је идентичан олош и гњида која заслужује говњиву мотку. С тим, да и у тој класификацији олоша има мањих и већих.
До 2012. о злочинима над Србима се ћутало у медијском простору Србије или су били на маргини. Директни преноси су ишли са стратишта Бошњака.
Да се не враћамо ко је и на који начин предавао све оне који су бранили свој народ. Предавао документацију и материјалне доказе. Зашто и због чега још увијек се трага за 2000 Срба... Милион других ствари...
Разумијем, да код великог броја вас у Србији нема емпатије и разумијем да вам то није битно.... Само и ви морате разумјети нас, барем у оном дијелу да смо од политичког Београда 12 пуних година сатанизовани. 12 пуних година смо оплакивали своје и чекали да престане сатанизација. Зато и због тога данас нам је тај и такав Вучић увијек опција прије у односу на Тадића и осталу ДОС елиту.
Једнако тако разумијемо да су унутрашња питања Србије вама приоритет и то је легитимно и савршено јасно. Прихватамо и никада, барем с моје стране, није било приче о томе да се у складу са тим и не понашате.
Наша перцепција мањег зла, с ове стране Дрине, се огледа у двије конкретне ствари - односу према Републици Српској и односу спрема националном интересу. Свакодневно радимо на расту буџета Србије и ништа нам друго није преостало већ да се уздамо да ће политички Београд доносити одлуке које неће ићи мимо интереса Републике Српске.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!