Bojdo wrote:Pravedni Bošnjaci, borci za slobodu. Nema drugosrbijanstini pomoći. Još on sav fasciniran citira poruku u kojoj ga Bošnjaci nazivaju "bracom". Još ga drmaju emocije.
Tolika servilnost i inferiornost u traganju za potvrdom od strane Bošnjačka da ga nazovu bratom...
Tačno 5 napisanih rečenica, ne zna se koja je gluplja i promašenija.
a) Nit' sam napisao da su pravedni, nit' da su borci za slobodu. Nema nikakve fascinacije, ni emocija, to su tvoja učitavanja, samo mi je poruka tog lika bila duhovita. No dobro, primitivci su ionako operisani od smisla za humor.
Nacrtaću... Poštujem što nisu zaboravili kakvo je govno žvalavi. Tačka. Ništa više od toga.
b) Drugosrbijanac nisam. Prezirem DS i sve njene kvazipolitičke derivate - Čedu, Čanka, Đilasa i ostalu ološ.
Nikada u životu nisam glasao, jer nije bilo za koga. Jebe mi se i za prvu i za drugu Srbiju, a kome je lepše da se sa svojim istomišljenicima (ako se uopšte mogu nazvati mišljenicima) valja u jednom ili drugom toru, samo napred.

@murinjo 80, Angus Young
Au jbt, stvarno nisam znao za ovo. Znao sam da su mu ti govnari (Bler i Šreder) neki šatro savetnici, ali da je imao obraza da ovog smrada dovede na miting i da njegove pristalice (uglavnom bivši radikali) ćutke slušaju njegov govor...
Manje zlo.