Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby murinjo80 » 08 May 2020, 12:15

Totalno glupa prica .Lako je biti baja iza imuniteta ,služba iza tebe i tvojih ljudi.Mozes da radis sta ti je volja neces da podlegnes nikakvim sankcijama i onda kao svi su ludi ,besni hrabri.Pa neka se svi odreknu toga pa na ulicu smekeri .To vazi za sve od Seselja ,Vuka do sadašnjih Vucica ,Boska.Da sam ja vadio pistolje,palicom izleteo iz kola ,upadao u RTS ,skuptinu ili ovo sta radi Vuciceva Bratija lezao bi cetiri dozivotno..Kurac moj su oni hrabri..
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby AirBall » 08 May 2020, 12:16

bukowski wrote:na radnom mestu na kojem su se godinama trudili da sahrane ovu državu, air, daj da se ne zajebavamo, ponekad bi i francuske sobarice pozavidele na "naivnosti" ovde

Oni su na svom radnom mestu, nema to veze sa naivnoscu vec sa svescu ljudi...

Ti i tebi slicni dozivljavate Boska Obradovica kao borca za slobodu i likujete sto je prebio sa grupom ljudi narodnog poslanika...

Kad bi njega prebila grupa ljudi ispred skupstine njega bi nazvali zrtvom rezima...

To je ta osnovna razlika...

Nas narod ima jednu lepu izreku koja kaze nemoj pa se ne boj...

Zna se kako se rusi vlast, ovo sto on radi je prizivanje krvi, a prizivanje krvi je dvosmerna ulica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ExEr » 08 May 2020, 12:18

AirBall wrote:Pokusao sam sa tobom normalno da diskutujem, putem cinjenica, ali na moju veliku nesrecu uzalud...

Veliki pesnik Branko Miljkovic je napisao stih pali su oni koji su padu bili skloni...

Da je rulja mogla da ih pokida pokidala bi ih, ali rulja je pobegla...

Koje cinjenice? Gde si ti vido na snimku da neko ide u rikverc od majmuna sa drvetom?

Rulja se uplasila pistolja, a pre toga mislila da ih pokida? Kad rulja krene uopste nema vise pistolja, bazuka, nicega..
Ovde su ga vredjali, dobacivali, skupljeni...sta god vec...A dramaturgija je vadjenje pistolja i glumljenje zastite. Pa da su mislili nesto ozbiljno, da je uopste bilo u planu, sibne tri bombe i da vidis kolko vredi pistolj vojvode i serdara.
A apropo vojvodama, i njihovim zaslugama svaka cast. No meni su pradeda i njegova dva rodjena brata svi redom Solunci, mislim da niko nikad nije vadio pistolje po nahiji

Ne znam sta da vodim racuna, pricam o dramaturgiji, nasilje nije ni u naznakama
Last edited by ExEr on 08 May 2020, 12:19, edited 1 time in total.
PKAŠ

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby bukowski » 08 May 2020, 12:18

baš tako, treba stvari nazvati pravim imenom, nasilje je nasilje, ko god da ga sprovodi, ali živimo u zemlji jednakih gde su neki jednakiji od drugih, što bi reko orvel

EDIT: ne imputiraj mi boška, molim te, ja nisam ni za jednu političku opciju jer su svi govna. dajem sebi za pravo da mislim svojom glavom i sere mi se više od toga da ko je protiv vučića i kamarile mu je automatski za đilasa, boška, šolaka, jeremića... kakva pink indoktrinacija.
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby Grba » 08 May 2020, 12:24

je l' marjan pojeo batine ili klasično pinkpreterivanje?
Grba

Postby Golden Warrior » 08 May 2020, 12:26

murinjo80 wrote:Totalno glupa prica .Lako je biti baja iza imuniteta ,služba iza tebe i tvojih ljudi.Mozes da radis sta ti je volja neces da podlegnes nikakvim sankcijama i onda kao svi su ludi ,besni hrabri.Pa neka se svi odreknu toga pa na ulicu smekeri .To vazi za sve od Seselja ,Vuka do sadašnjih Vucica ,Boska.Da sam ja vadio pistolje,palicom izleteo iz kola ,upadao u RTS ,skuptinu ili ovo sta radi Vuciceva Bratija lezao bi cetiri dozivotno..Kurac moj su oni hrabri..

Upravo, Vojvoda sa baburom na glavi sada poziva da se hapsi Obradovic :laugh:

Sto naravno treba da bude tako ali kad to izjavi majmun koga su cetvoronske izbacili iz skupstine, koji je vadio pistolje, huskao na sve i svasta...
Golden Warrior

Postby grobar_Zvornik » 08 May 2020, 12:26

Господин Бошко је наставио да срља као бошњачки наталитет у Бих.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Angus Young » 08 May 2020, 12:28

Grba wrote:je l' marjan pojeo batine ili klasično pinkpreterivanje?

Imas klip ovde, nista spec
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby bukowski » 08 May 2020, 12:34

boško je glup ko kurac, osim ako ne radi po nečijim nalozima. ovo što on radi nema ni smisla ni efekta. eventualno ako je attention whore pa bi i govna jeo da bude u centru pažnje, nema treće. umesto da na sednici kaže sve što ima da kaže i da se to koliko-toliko čuje, on se samoisključi, a sada ovim performansom daje materijal da pink & co ispiraju mozak narodu narednih mesec dana.
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby murinjo80 » 08 May 2020, 12:38

Ma bre toliko je sve izgubilo smisao i otislo toliko daleko da je sve smesno.Ej Seselj poziva da se uhapsi Bosko..Sta kao postao pacifista ,mir u svetu ,izbor za mis i te fore. Ceda se zgrozava ...Canak..otislo je ovo u kurac kada je pretučen Borko Stefanović.Tada nije sankcionisano .Kao za vanredno stanje.Pise se sirotinji a ovi sede ispred skupštine krse cas,,sluge vuciceve haraju po gradu kada hoce i nikom nista.Zato danas imamo sve ovo .Drugo ne opravdam ovo oko skupštine ali vidim da se pise PRETUCEN RIsticevic ? Sta je onda bilo ono oko Borka ?Limunada verovatno.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Cuburac » 08 May 2020, 12:41

bukowski wrote:boško je glup ko kurac, osim ako ne radi po nečijim nalozima. ovo što on radi nema ni smisla ni efekta. eventualno ako je attention whore pa bi i govna jeo da bude u centru pažnje, nema treće. umesto da na sednici kaže sve što ima da kaže i da se to koliko-toliko čuje, on se samoisključi, a sada ovim performansom daje materijal da pink & co ispiraju mozak narodu narednih mesec dana.

Ako to radi zbog glasaca, ne bih voleo da su mi ti glasaci komsije.
Cini mi se ponekad kao da igra ruski rulet. Vidim i Trifunovic mu aplaudira, lako je tudjim qrcem po trnju mlatiti.
Nema ozbiljnog lika u opoziciji i to je nasa nesreca.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby ExEr » 08 May 2020, 12:44

Dok gospon Seki moralno napreduje, sa nekoliko izbacivanja iz skupstine, cupanja kablova, nekoliko vadjenja pistolja i heklera na ljude, svekolikog verbalnog vredjanja po svim skupstinama u kojima je bio

verovatno da ga plasi mlada kopija desnicara, koji radi sve sto je radio seki, samo je ovaj mladji i predstavlja opasnost za njega. A on sad ne moze tda radi to sto radi, jer je kontrolisana opozicija, pa vidi da se sprema i to malo glasaca koje ima da mozda promene plocu. Pa rkaj po obradovicu kolko mozes

Vrhunac je kad su LDP Ceda i SRS Voja na istoj strani
Last edited by ExEr on 08 May 2020, 12:56, edited 1 time in total.
PKAŠ

Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Zlaja » 08 May 2020, 12:52

Ništa današnja opozicija nije lošija od prethodnih, niti je vlast pametnija.

Samo da padne ovaj glupavi narativ koji forsira vlast preko svojih kanala da su svi isti i da ne treba pošto poto menjati.

Da, loše treba menjati.
Zlaja

Postby murinjo80 » 08 May 2020, 12:54

Uhapseni su svi koji su bili sa narodnim poslanicima Dveri ispred skupštine .Cetiri poslanika iz Dveri nisu.Oko 15 ljudi je uhapseno.Upravo ono sto sam pisao.Ne sme da se uhapsi Bosko koji je otisao do PU Vracar da se prijavi kao organizator skupa i da ga privedu ,nego se hapse obicni ljudi da se zastraše,uplase i posalje poruka Jako su vrednosni i organizovani kada treba da se uhapsi opozicija .Ali kada zoves za Hercegovačku ,za paljenje baklji i kretnju pod policijskim casom onda ih nema nigde.Moras da zoves da proveris da im se nije nesto desilo..
murinjo80

Postby AirBall » 08 May 2020, 12:57

murinjo80 wrote:Uhapseni su svi koji su bili sa narodnim poslanicima Dveri ispred skupštine .Cetiri poslanika iz Dveri nisu.Oko 15 ljudi je uhapseno.Upravo ono sto sam pisao.Ne sme da se uhapsi Bosko koji je otisao do PU Vracar da se prijavi kao organizator skupa i da ga privedu ,nego se hapse obicni ljudi da se zastraše,uplase i posalje poruka Jako su vrednosni i organizovani kada treba da se uhapsi opozicija .Ali kada zoves za Hercegovačku ,za paljenje baklji i kretnju pod policijskim casom onda ih nema nigde.Moras da zoves da proveris da im se nije nesto desilo..

Poslanicki imunitet stiti za krivicna dela za koja je propisana kazna zatvora do 5 godina...

Ne hapse poslanike jer bi se pozvali na imunitet...

Iskusno rade, gradjani nemaju na sta da se pozovu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka