Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ExEr » 08 May 2020, 11:53

Ko ih je rasterao, vukli im transparent ovi drugii dok su se natezali, ovi ih izgurali kolima i izasli. Gde je tu rikverc? Gde je tu jako mudo majmun sa drvetom?
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Bojdo » 08 May 2020, 11:53

Oličenje hrabrosti je da brojnija masa udara matore ljudi.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby AirBall » 08 May 2020, 11:54

Cuburac wrote:Nebitno je, ko god da su.

Bitno je...

Taj sa pistoljem je cetnicki vojvoda Vasilije Vidovic Vaske, a pored njega onaj visoki je cetnicki vojvoda Branislav Gavrilovic Brne...

To su ljudi koji imaju vise rata iza sebe nego sto je Bole dao na citanje knjiga u biblioteci...

Ti ljudi nisu kriminalci, oni su vojnici sa sarajevskog ratista...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ExEr » 08 May 2020, 11:56

Mislis da bi da je neko hteo nesto da uradi crvenom vojvodi, sve i da su vojvode i serdari pucali, da bi mogli da zaustave rulju da ih pokida?
Da je neko hteo nesto. Crveni vojvoda pravi dramaturgije. Kad krene besna rulja, moze 102 vojvode da drzi kubure, al posle ide kidanje. Dramaturgija dostojna Djilasa i palili mi baklje :blue:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby AirBall » 08 May 2020, 11:59

ExEr wrote:Mislis da bi da je neko hteo nesto da uradi crvenom vojvodi, sve i da su vojvode i serdari pucali, da bi mogli da zaustave rulju da ih pokida?
Da je neko hteo nesto. Crveni vojvoda pravi dramaturgije. Kad krene besna rulja, moze 102 vojvode da drzi kubure, al posle ide kidanje. Dramaturgija dostojna Djilasa i palili mi baklje :blue:

Pokusao sam sa tobom normalno da diskutujem, putem cinjenica, ali na moju veliku nesrecu uzalud...

Veliki pesnik Branko Miljkovic je napisao stih pali su oni koji su padu bili skloni...

Da je rulja mogla da ih pokida pokidala bi ih, ali rulja je pobegla...

Slicna situacija je i sa hrabrim Boskom, njih 5-6 su mogli da iscepaju jednog Risticevica, nadam se da ce im se uskoro ukazati prilika da silu demonstriraju na nekom ko zna da se brani...

Ne podrzavam nasilje jer je to dvosmerna ulica, niko normalan ne zeli srpsku krv...

Vodi racuna sta pises, nisu to stvari za zajebavanje
AirBall

Postby Cuburac » 08 May 2020, 12:01

AirBall wrote:
Cuburac wrote:Nebitno je, ko god da su.

Bitno je...

Taj sa pistoljem je cetnicki vojvoda Vasilije Vidovic Vaske, a pored njega onaj visoki je cetnicki vojvoda Branislav Gavrilovic Brne...

To su ljudi koji imaju vise rata iza sebe nego sto je Bole dao na citanje knjiga u biblioteci...

Ti ljudi nisu kriminalci, oni su vojnici sa sarajevskog ratista...

To su pre svega fals vojvode, kao i svi ostali koji svakako nisu iz iz drugog svetskog rata. Ali bi da se igraju jos malo rata i da ubijaju. Pistolj se ne vadi ako nisi spreman da pucas.
Ja sam protiv ove vlasti od noktiju na nogama do izrastka na glavi. Ovo sto radi Obradovic je nasilje bez pogovora i morao bi malo na klupu da se ohladi.
Nemam razumevanja za njega, kao ni za te 'vojvode' i 'serdare'.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby AirBall » 08 May 2020, 12:03

Cuburac wrote:To su pre svega fals vojvode, kao i svi ostali koji svakako nisu iz iz drugog svetskog rata. Ali bi da se igraju jos malo rata i da ubijaju. Pistolj se ne vadi ako nisi spreman da pucas.
Ja sam protiv ove vlasti od noktiju na nogama do izrastka na glavi. Ovo sto radi Obradovic je nasilje bez pogovora i morao bi malo na klupu da se ohladi.
Nemam razumevanja za njega, kao ni za te 'vojvode' i 'serdare'.

Koliko su fals moras pitati nekog iz Sarajeva koji je proveo 4 godine u tom ratnom podrucju...

Sve su to hrabri momci koji su bili komandanti svojih jedinica

Znaci to nisu huligani sa tribine i dileri droge, ti ljudu su branili srpsku nejac i starce od noza
AirBall

Postby bukowski » 08 May 2020, 12:07

i vade pištolj na nenaoružane ljude, jaki borci, sve junak do junaka. ja mislio da je vojvoda neki big deal, ono ima ih ko kusih pasa
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby baketa96 » 08 May 2020, 12:09

bukowski wrote:i vade pištolj na nenaoružane ljude, jaki borci, sve junak do junaka. ja mislio da je vojvoda neki big deal, ono ima ih ko kusih pasa

Da se oko tebe i par tvojih ljudi okupi vise desetina ljudi koji su neprijatlejski prema tebi nastrojeni, sta bi radio?
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby bhc_comp » 08 May 2020, 12:09

AirBall wrote:
Cuburac wrote:Ovaj lik sa pistoljem bas mudovan tip, olicenje cojstva i junastva.

Da li znas ko su ti momci?

Čekaj, znači, kad je politički oponent u pitanju, onda se pozivamo na ustav, ali kada se govori o stranci koju podržavaš, onda je sasvim ok vaditi pištolje, pošto su, jelte, ovi likovi sa klipa ratovali?
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby bukowski » 08 May 2020, 12:11

šta su koji kurac paradirali pred besnim narodom, čista provokacija
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby AirBall » 08 May 2020, 12:11

bukowski wrote:šta su koji kurac paradirali pred besnim narodom, čista provokacija

Oni su na svom radnom mestu
AirBall

Postby Bojdo » 08 May 2020, 12:12

Naravno da ce vaditi pistolj na brojniju masu, tipicnu za BG. Palimo ambasade i napadamo policiju kamenjem, ali kad treba braniti KIM, mobilizacija 3% :lollol:
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby bukowski » 08 May 2020, 12:14

na radnom mestu na kojem su se godinama trudili da sahrane ovu državu, air, daj da se ne zajebavamo, ponekad bi i francuske sobarice pozavidele na "naivnosti" ovde
bukowski

Postby Cuburac » 08 May 2020, 12:15

A dosao je ovde da brani koju nejac ?
Ne razumem , to je opravdanje da vadis pistolj i da pucas ?
Inace posto nisam imao pojma ko je u pitanju dok mi Air nije rekao malo sam izguglao i nemam nista bolje misljenje sada ne sto sam ga imao pre par minuta, a nisam ni iznenadjen.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

PreviousNext

Return to Evropska košarka