Sezione wrote:Da nije onda malo i do nas?
Sezione wrote:Pa to i hocu da kazem, da nismo malo nesposobni kad je vodjenje politike u pitanju?
grobar_Zvornik wrote:Зоки.![]()
Sezione wrote:AirBall wrote:Primer Kosmeta je najbolji jer mi kao drzava odavno nismo imali bolje odnose sa tri kljucna aktera Amerikom, Rusijom i Kinom pa ne mozemo situaciji makar malo okrenuti u svoju korist..
Da nije onda malo i do nas?
bukowski wrote:air,
kako su mogli da se švercuju šleperi i šleperi cigara i cisterne i cisterne nafte, a brašno nije moglo? na stranu što ne živimo u pustinji pa da je sejanje žita sizifov posao. meni je stvarno neverovatno da se ovde ubeđujemo da l' je sloba bio pozitivac ili negativac. ima i do drugih, ne sporim, ali njegovi, najčešće pogrešni, izbori i procene su ti koji su nas pokopali devedesetih.
a tek mi je teško da razumem ljude iz RS koji se kunu u slobu, a on uvodio sankcije u najtežim mogućim vremenima za srpski narod preko drine i tako uspeo da u ime istih srba izgubi dobijen rat. izdaju krajine i onog jadnog naroda pa tek ne mogu da shvatim. ja razumem težnju ljudi za idealizacijom i romantizacijom prošlosti, ali toliko prenebregavanje istorijskih činjenica od ljudi koji su tome svedočili je zabrinjavajuće. zato nam se istorija i ponavlja kao nijednoj naciji u svetu
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests