Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Darko Miličić #31 » 04 May 2020, 16:21

Tegi wrote:Interesantno je kako Slobodana više mrze oni zbog kojih je uveo sankcije nego oni kojima ih je uveo.

Какав год да је био, са 1000 мана, за гамад која је стигла након што су њега насилно скинули са власти, председник са великим П! Шта је са муниције, оружја и хране стигло од Милошевића преко Дрине "под санкцијама".
На несрећу по њега а и нас, велика је штета и жал што Русија није била таква сила као сад. Мислим да се не би све одиграло као што јесте, нажалост по српски народ :okk:
Коначно се вратисмо на старе стазе славе ко Бостон Селтицси :hatman:
Darko Miličić #31

Postby Buzz » 04 May 2020, 16:25

Djilas nije Vucicev covek, ne lupajte gluposti,on je strasilo EU AV-u da mora da sprovede sve sto je obecao jer lako moze da letne a Djiki da uskoci u sedlo, nije on bas toliko mocan, sve je ovo jedan obican balon od sapunice...
Buzz

Postby Zlaja » 04 May 2020, 16:27

Zar nije i Vučić bio Tadićev čovek?
Zlaja

Postby Cuburac » 04 May 2020, 16:29

A mi odnos prema vlasti kreiramo u njenom odnosu na nas i to je najvazniji kriterijum. Pamtimo i tesko zaboravljamo, ali mozemo da zanemarimo. Vlast treba prvenstveno da bude odgovorna prema svojim gradjanima i da radi u njihovom ineteresu.

Ja mogu da mislim da Dodik radi dobar posao za Srbe sa leve strane Drine, a znam da ima dosta ljudi na toj istoj strani koji ne msile tako.
Neukusno bi bilo da ja sad nekom inom Srbinu sa te strane objasnjavam da nije u pravu i da ja sa ove strane bolje vidim, kad je ocigledno da nas svrbi na razlicitim mestima. Tako da na mene nema uticaja, kakav je utisak o nasoj vlasti izvan granica Srbije.

Mesati se u tudje zivote, porodice, pa i sire,a da pri tome nisi ni pozvan da to radis, je pre svega nepristojno ,a nije ni mudro.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby murinjo80 » 04 May 2020, 16:30

Nasilno ga skinuli sa vlasti ??? Hahahahahaah genijalno.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby grobar_Zvornik » 04 May 2020, 16:31

killchrome wrote:
ali ipak moras malo da umanjis. malcice. svaki put, okretanjem price na drugu stranu (koju sada ni ne spominjem). sve jasno :beyond:

oprastas ti sns-u i ozbiljnije stvari od kkp :okk:

Имам право на поимање система вриједности. У мом поимању, жути олош је на првом мјесту по злу које је нанио мом народу. Прихватам, да неки други мисле да су то неки други. Само, не волим да ми неко намеће ту класификацију, ако ниси за жуте, онда си за Вучића. А то није ријетка појава.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby murinjo80 » 04 May 2020, 16:36

grobar_Zvornik wrote:Имам право на поимање система вриједности. У мом поимању, жути олош је на првом мјесту по злу које је нанио мом народу. Прихватам, да неки други мисле да су то неки други. Само, не волим да ми неко намеће ту класификацију, ако ниси за жуте, онда си за Вучића. А то није ријетка појава.

Meni su političari sami po sebi zlo i svi su govna i olos .Naravno da svako ima pravo na svoj pogled prema odredjemim stvarima .Kao sto je tebi zuti olos tako je meni bagra iz devedesetih godina najvece zlo u istoriji po Srpski narod i državu .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Zlaja » 04 May 2020, 16:38

+2001
Zlaja

Postby Cuburac » 04 May 2020, 16:39

Ono zlo iz devedestih je dobilo opasnu konkurenciju i cini mi se da ce ubrzo biti cak i prevazidjeno.
Cuburac

Postby murinjo80 » 04 May 2020, 16:45

Cuburac wrote:Ono zlo iz devedestih je dobilo opasnu konkurenciju i cini mi se da ce ubrzo biti cak i prevazidjeno.

Hahahah pa to je isto zlo samo mutiralo kao Korona virus .Nije nam nepoznatog porekla, potice iz iste porodice zla .
murinjo80

Postby Buzz » 04 May 2020, 16:45

Cuburac wrote:Ono zlo iz devedestih je dobilo opasnu konkurenciju i cini mi se da ce ubrzo biti cak i prevazidjeno.

Na ogrmnu zalost mislim da si u pravu. Ponovo se deli narod na protiv i za, to mi najvise bode oci. A mislim da bez krvi na ulicama nece ni ovi otici...
Buzz

Postby Cuburac » 04 May 2020, 16:49

Moj odnos pema vlasti je prilicno jednostavan. Nisam bio bogat, a ni siromasn, ni za vreme bilo koje vlasti, mereno merilima koje su vladale u tim trenucima. Pod bogatstvom ne mislim iskljucivo finasisjki , mada i to, vec u opstem osecanju.
Nije mi smetalo sto me lazu, vec sto su mislili da sam glup i ocekivali da im verujem, pa su u tim lazima istrajavali.
To je odnos na licnom nivou, na opstem stvar nije tako jednostavna, ne mogu nikoga optuziti da je bas sve radio pogresno, mada i tu ima velikih razlika.
Last edited by Cuburac on 04 May 2020, 16:50, edited 1 time in total.
Cuburac

Postby killchrome » 04 May 2020, 16:50

grobar_Zvornik wrote:
Имам право на поимање система вриједности. У мом поимању, жути олош је на првом мјесту по злу које је нанио мом народу. Прихватам, да неки други мисле да су то неки други. Само, не волим да ми неко намеће ту класификацију, ако ниси за жуте, онда си за Вучића. А то није ријетка појава.

zute samo ti spominjes u ovoj razmeni. mehanizam odbrane, valjda.

ne razumemo se, ali nema veze.

nego, sta ti mislis o ovoj izjavi amfilohija, afirmativno o milanovicu?
killchrome

Postby grobar_Zvornik » 04 May 2020, 16:53

killchrome wrote:
nego, sta ti mislis o ovoj izjavi amfilohija, afirmativno o milanovicu?

Сматрам да је преурањена, непотребна и нерационална. То не умањује мој став о господину Радовићу као о истинском борцу за свој народ. И такви, умију погријешити. Мој став о Милановићу је идентичан ставу о Стипи Месићу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Tegi » 04 May 2020, 17:03

Darko Miličić #31 wrote:
Tegi wrote:Interesantno je kako Slobodana više mrze oni zbog kojih je uveo sankcije nego oni kojima ih je uveo.

Какав год да је био, са 1000 мана, за гамад која је стигла након што су њега насилно скинули са власти, председник са великим П! Шта је са муниције, оружја и хране стигло од Милошевића преко Дрине "под санкцијама".
На несрећу по њега а и нас, велика је штета и жал што Русија није била таква сила као сад. Мислим да се не би све одиграло као што јесте, нажалост по српски народ.

Ne vredi nikoga ubeđivati u to, prijatelju. Lično insistiram na ovim temama samo da kada za 10ak godina i slepcu bude jasno kakva je gromada bio Milošević ne bih morao da forsiram ono srpsko "esam vam reko", već da i vrapci na grani znaju ko je gde bio "kada je gorelo". Teško će to shvatiti ljudi koji ga optužuju za sankcije RS, a sami su bežali od mobilizacije. O onima koji Đinđića slave kao demokratskog reformatora za čijeg mandata je skupština brojala 320 poslanika da ne govorim.

Da je 5% tih "Izdaja, braćo, izdaja" SPO-Srba otišlo u dobrovoljce, sada bismo u Dubrovniku letovali bez pasoša. Zato, moram priznati, jedva čekam neko novo Kosovo gde će se svačiji trag jasno oslikati, čisto da i ova generacija pripovedačkih patriota zaćuti.

Na kratak rok sam pogodio da će Lukašenko obrisati koronu kao seljak slinu i da je Radulović udbaška alt-right pričica. Videćemo kako pogađam na duži rok. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to Evropska košarka