Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 01 May 2020, 20:44

jupol wrote:U fazonu jebo sam mu zenu, ali i dalje smo kumovi, red je da mu ucinim cenu za taj crep...

Sta mislis, od cega je porodica zivela dok je domacin bio odsutan...

Ne veruj bas u sve sto ti je milo...

Njih dvojica imaju specifican odnos zato mi je i smesno to poturanje teza da je u dosluhu sa vlastima...

Sta ce njemu kontakt sa bilo kim kad je u odlicnim odnosima sa kumom koji ga voli...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby fontaneros » 01 May 2020, 20:53

Scampia wrote:Pomesali naloge pa obrisali

Hahahahhaah, sprdas me? :lol2:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Mainland » 01 May 2020, 20:55

To nije tribina,po svim parametrima...
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby ExEr » 01 May 2020, 21:31

AirBall wrote:
Njih dvojica imaju specifican odnos zato mi je i smesno to poturanje teza da je u dosluhu sa vlastima...

Sta ce njemu kontakt sa bilo kim kad je u odlicnim odnosima sa kumom koji ga voli...

Sta ce njima odnos s bilo kima, kad ovaj moze da vlada a ovaj da i dalje glumi opoziciju, i da tovare magarce od naroda jel?
Koji li se ti moj onda zamlacujes uopste s radikalima nije ki jasno, kad je jasno da cw uvek biti ista meta isto odstojanje. Na vlast nikad, i vazdan cepati drzavu i pucati joj u noge kljakave sa kumom, sa cobijem, sa ovim onim.
Opcinjenost vecitom opozicijom , kumovskkm kombinama, drpanjem drzave i zivotom na njene jasle je postala mantra .
Nikad ovo drzava biti nece. A kanda se nadam da ce se nekolicina njih vrednih iz radikala opasuljiti nekad
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby enbidzi » 01 May 2020, 21:32

Posle se ljudi brinu da ne postanemo kao oni hahaha a ovi ih prešišali za sva vremena. Divim se grupama koja mogu da kace zastavu na taj jug
enbidzi

Postby jupol » 01 May 2020, 22:15

AirBall wrote:
jupol wrote:U fazonu jebo sam mu zenu, ali i dalje smo kumovi, red je da mu ucinim cenu za taj crep...

Sta mislis, od cega je porodica zivela dok je domacin bio odsutan...

Ne veruj bas u sve sto ti je milo...

Pored cele SRS, morao Vucic da mu izdrzava porodicu?

AirBall wrote:

"Sta ce mu kontakt kad je vec u kontaktu..."

Razumem ja njega odlicno, ali ne razumem vas koji ga i dalje podrzavate. Bukvalno nema razlike izmedju njega i Cede...

enbidzi wrote:Posle se ljudi brinu da ne postanemo kao oni hahaha a ovi ih prešišali za sva vremena. Divim se grupama koja mogu da kace zastavu na taj jug

Ja ne mogu da verujem da to nije montaza. Mislim, to jeste retardiran kanal koji verovatno vodi neki klinac, ali ne verujem da je Velja toliko glup da dozvoli takav autogol. Koliko sam skapirao, on sada pokusava da fura pricu koja je nezavisna i od Vucica...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby AirBall » 01 May 2020, 22:22

jupol wrote:Pored cele SRS, morao Vucic da mu izdrzava porodicu?

Nisam to ja napisao vec si ti na taj nacin protumacio...

SRS je jedva prezivela, u dugovima do guse, zbog toga je Seselj i ljut na Tomu, ne samo sto je uradio sta je uradio vec se potrudio da stranka ne prezivi... Uzeo je neku bolestinu od kredita...

jupol wrote:Razumem ja njega odlicno, ali ne razumem vas koji ga i dalje podrzavate. Bukvalno nema razlike izmedju njega i Cede...

Nidje veze...

SRS bi bila zabranjena, funkcioneri stranke isporuceni Hagu, svi javno eksponirani funkcioneri lustrirani itd...

Za tebe je mozda svejedno, ali za svakog ko malo ukljuci mozdane vijuge nije...

Ceda se bori da izbegne licnu krivicnu odgovornost, to su mu jedini motivi zbog kojih je i dalje u politici..
AirBall

Postby jupol » 01 May 2020, 22:32

AirBall wrote:Nisam to ja napisao vec si ti na taj nacin protumacio...

SRS je jedva prezivela, u dugovima do guse, zbog toga je Seselj i ljut na Tomu, ne samo sto je uradio sta je uradio vec se potrudio da stranka ne prezivi... Uzeo je neku bolestinu od kredita...

Znaci nepovoljan kredit >>> prodaja Kosova, otimanje stranke, Bler, Sreder, Klinton...

AirBall wrote:
jupol wrote:Razumem ja njega odlicno, ali ne razumem vas koji ga i dalje podrzavate. Bukvalno nema razlike izmedju njega i Cede...

Nidje veze...

SRS bi bila zabranjena, funkcioneri stranke isporuceni Hagu, svi javno eksponirani funkcioneri lustrirani itd...

Za tebe je mozda svejedno, ali za svakog ko malo ukljuci mozdane vijuge nije...

Ceda se bori da izbegne licnu krivicnu odgovornost, to su mu jedini motivi zbog kojih je i dalje u politici..

Ne razumem na sta mislis, da bi SRS bila zabranjena kada bi Seselj pljuvao po Vucicu?
jupol

Postby AirBall » 01 May 2020, 22:45

jupol wrote:Znaci nepovoljan kredit >>> prodaja Kosova, otimanje stranke, Bler, Sreder, Klinton...

Otvaras novu temu koja nema nikakve veze sa onim sto sam pisao... Vucic se opredelio za svoj politicki put, sam je to izabrao i zivi sa benefitima i posledicama svoje odluke... Da je ostao u SRS verovatno nikad ne bi dosao na vlast i ja to postujem... On je sebi postavio prioritete i placa cenu koju mora da plati da bi bio na takvoj poziciji...

SRS kao SRS nije previse bitna, bitno je da postoji neki faktor na srpskoj politickoj sceni koji ce nas kontantno podsecati da je Krajina okupirana i da se kod promene geopolitickih odnosa treba povratiti... Da su Srbi zrtve genocida, a ne narod koji je pocinio genocid u Srebrenici... Da je nasa prirodna granica sa Grcima negde kod Draca i da je Albanija drzava koju su napravile velike sile da bi bili faktor destabilizacije na Balkanu nakon odlaska Turaka...

Ti ukoliko mislis da bi ta prica prezivela u koaliciji sa Djilasom i Ludim Radulom veruj, ja znam da ne bi...

jupol wrote:Ne razumem na sta mislis, da bi SRS bila zabranjena kada bi Seselj pljuvao po Vucicu?

Na drugaciji nacin bi se verovatno tumacila Seseljeva presuda u Hagu i mislim da bi mu administrativni odbor promptno oduzeo poslanicki mandat... Onih par radikala bi verovatno isporucili Hagu uz obrazlozenje da je to nasa obaveza koja je preuzeta Dejtonskim sporazumom, bili bi opet zatvoreni svi mediji i ovako postoji problem finansiranja stranke tako da bi se verovatno opet vratili na clanarine od 100 dinara i pri takvim okolnostima niko ne bi morao ni da te gasi...

Ugasio bi se sam...

Problem danasnjeg coveka je sto iskreno misli da svet pocinje i zavrsava se sa njim, ali nije tako... Svi mi imamo decu, ako Bog da imacemo i unuke i toj deci treba nesto i da ostane... Da im ostavimo makar smernice sta je nase pa ako mogu jednog dana to i nek povrate...

Te gluposti tipa ovaj se prodao, ovaj se predao i slicna su smesne za svakog ko bar malo poznaje istoriju...

Karadjordje pobegao iz zemlje nakon sloma prvog srpskog ustanka, Pasic se krio pitaj Boga gde...

To je kao u onoj pesmi o Starcu Vujadinu, kad sam znao stici i uteci...

Nekad si u defanzivi, nekad u ofanzivi, ali da bi mogao da se boris moras da ispunis jedan uslov...

Da prezivis, mrtvi se ne bore, mada ima onaj lep stih Alekse Santica koji kaze

''i kad nam muske uzmete zivote grobovi nasi borice se s vama''
AirBall

Postby jupol » 01 May 2020, 23:15

AirBall wrote:Karadjordje pobegao iz zemlje nakon sloma prvog srpskog ustanka, Pasic se krio pitaj Boga gde...

To je kao u onoj pesmi o Starcu Vujadinu, kad sam znao stici i uteci...

...i na Pinku rujno vino piti,
a Staniju u Zadruzi koriti...

mislim da ipak postoji neki nivo u tome "stici i uteci", tako da ne mogu da izjednacim Karadjordjevo izgnanstvo
sa ovim sto Seselj radi... neke linije ne smeju da se predju ako mislis da te neko shvata ozbiljno...

A za ono da je poenta da deci i unucima nesto ostavimo - ako pod tim nesto mislis na nesto materijalno, onda svakako mozemo
odmah da zaboravimo na bilo kakvu politicku diskusiju, jer gubimo vreme, mozemo da dilujemo, podvodimo, krademo,
cak i da imas neki dobro placen posao, nikad ne znas kad moze neka bolest da naidje, bolje odmah u neki kriminal ili dubiozu,
pa i ako te roknu za koju godinu, ostavio si dovoljno kinte deci...
Ako si mislio da se ostavi deci i unucima neka ideja, najbolje se ideja ostavlja ako se ne savija kicma, makar se zivot dao za ideju.
Tu ce te i deca i unuci pamtiti zauvek, i pricace o tebi dalje svojim potomcima. Naravno, ne moramo da idemo toliko daleko, ali
ne vidim kako se izigravanjem dvorske lude cuvaju ideali...
jupol

Postby Dr Arslanagic » 01 May 2020, 23:23

Да нема СРС ми никад не би смо знали шта је Србија, ни докле је некада била, ни истину о Сребреници .....?

Добро кажу момци из БС-а:
"Не треба ми БИА да ми каже да сам поштен.
Нити радикали да ли Србин сам уопште"

То је проблем са странкама, што убеђују маловерне да историја почиње и завршава се са њима.

Не треба нама ни срс ни не знам каква комунистичко удбашка странка за одржавање српске историје, памћења српских победа и пораза, страдања .... ми имамо Српску Православну Цркву.
Црква је увек била та која је одржавала српско биће, а не странке.
Станке су зло које је поделило Србе, посвађало браћу и нанело несагледиву штету.
Поготово наше странке, чеда комунистичко удбашких оснивача.

А тек нам не требају странке које подређују српски национални интерес и било какву одлуку која је добра за Србију, страначкој паткометрији.
Забијају колац у срце Србији и српским интересима.

Знам, увек иде стандардно оправдање - странке су реалност, као што је реалност да они ту реалност користе само за своју,страначку корист.
Иако је реалност, ствари треба назвати правим именом.
Странке су најгори терет на ионако изломљеној грбачи српског народа.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 01 May 2020, 23:25

Није је случајно поставио ту да упадне у кадар.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 01 May 2020, 23:27

Dr Arslanagic wrote:Да нема СРС ми никад не би смо знали шта је Србија, ни докле је некада била, ни истину о Сребреници .....?

Народ у Србији не би.
Имаш пречесто потребу да све трпаш у исти кош.
Немаш потребу. Једни су сатанизовали властити народ и жељели да им се држава прогласи геноцидном. Други су ипак године живота провели у казамату доказујући невиност. Бар из тог разлога мораш имати какву такву дозу респекта, ако се већ представљаш родољубом.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Grba » 01 May 2020, 23:29

SRS će nakon ovih izbora, gde Šešelj premudro koristi situaciju, obezbedjujući prostor na medijima sa nacionalnom frekvencijom biti otprilike na istom nivou kao kada su nesposobni Šarović i Matrinović (kasnije magarac) pucali iz svih oružuja, totalno netaktično. I to će biti uspeh.
Grba

Postby AirBall » 01 May 2020, 23:31

jupol wrote:...i na Pinku rujno vino piti,
a Staniju u Zadruzi koriti...

mislim da ipak postoji neki nivo u tome "stici i uteci", tako da ne mogu da izjednacim Karadjordjevo izgnanstvo
sa ovim sto Seselj radi... neke linije ne smeju da se predju ako mislis da te neko shvata ozbiljno...

Karadjordje je koliko znam ubio oca i brata, shvatali su ga izuzetno ozbiljno...

Da je postojao internet u njegovo vreme mislim da bi se nivo ludila tumacio znatno iznad Pinka i Stanije...

jupol wrote:A za ono da je poenta da deci i unucima nesto ostavimo - ako pod tim nesto mislis na nesto materijalno, onda svakako mozemo
odmah da zaboravimo na bilo kakvu politicku diskusiju, jer gubimo vreme, mozemo da dilujemo, podvodimo, krademo,
cak i da imas neki dobro placen posao, nikad ne znas kad moze neka bolest da naidje, bolje odmah u neki kriminal ili dubiozu,
pa i ako te roknu za koju godinu, ostavio si dovoljno kinte deci...
Ako si mislio da se ostavi deci i unucima neka ideja, najbolje se ideja ostavlja ako se ne savija kicma, makar se zivot dao za ideju.
Tu ce te i deca i unuci pamtiti zauvek, i pricace o tebi dalje svojim potomcima. Naravno, ne moramo da idemo toliko daleko, ali
ne vidim kako se izigravanjem dvorske lude cuvaju ideali...

Ne mislim naravno na to, dacu ti kontra primer koji ce objasniti moje stanoviste...

Koja je razlika izmedju americkog globaliste i americkog nacionaliste?

Americkom globalisti je svejedno gde se Fordova fabrika nalazi ukoliko je radna snaga jeftinija, americkom nacionalisti je bitno da je Fordova fabrika u Americi...

Sto se predaka i potomaka tice...

Npr ja ne znam ni kad mi je cukundeda rodjen, ni gde je poginuo, nikog nisam upoznao da mi o njemu kaze makar jednu rec jer ga ni njegova deca nisu zapamtila, samo znam kako se zvao, da je poginuo na Solunskom frontu i da su mi po njemu ime dali...

Nekad ne moras znati mnogo da bi nekog voleo i postovao, eto, ja o njemu ne znam gotovo nista...

Narod sprda i ovog doktora Nestorovica sto prica o Marsovcima i slanju predmeta u Kosmos pa ljudi koje je lecio samo dobro o njemu govore...

Ako je njemu super u Farmi i Parovima super je i meni, to ne utice na moju kulturu i kulturu moje dece...

Svakome je potreban neki ventil u zivotu, neko pije, neko se drogira, neko se kocka, neko juri kurve...

Takav je narod..
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka