Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby ИлићКапитен22 » 30 Apr 2020, 20:01

Cvele wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Као да је он једини за којег гласају људи из личне користи.

И не знам о каквом лупању се прича. Код мене у насељу се не чује ништа. Не лупа нико. Али кад дођу избори, он нема већину у насељу. А опет нико не лупа.

Nema ništa nigde u unutrašnjosti verovatno.

Има у центру града. Чује се лупање, али их надјача лајање керова.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Golden Warrior » 30 Apr 2020, 20:01

ИлићКапитен22 wrote:Као да је он једини за којег гласају људи из личне користи.

И не знам о каквом лупању се прича. Код мене у насељу се не чује ништа. Не лупа нико. Али кад дођу избори, он нема већину у насељу. А опет нико не лупа.

Ali ovakvu piramidu lopovluka jos niko na svetu nije napravio od samog vrha gde se nalaze ljude bez osnovne skole do ulicnih secikesi...
Golden Warrior

Postby jupol » 30 Apr 2020, 20:06

ИлићКапитен22 wrote:Незадовољство би показали тиме да изађе 10000 људи сутра у 14:00. Па нека пишу пријаве. Али наравно, лако је лупати у шерпе, сакривени у топлини својих станова. Класично свирање курцу.

Човек ће имати 70% на следећим изборима. Усрао се од шерпаша ја мислим.

Nema poente da se okupljaju ljudi u vreme realne opasnosti od virusa. Protest i jeste jednim delom zbog toga sto je vlast nespremna i nesposobna da se izbori sa ozbiljnim problemom, pa je pribegla zatvaranju naroda u kucni pritvor. Vreme za ulicu tek dolazi. A ja ako se derem sa terase Vucicu pederu u zgradi u kojoj zivim, ili bacam petarde, ili lupam, kako je to sviranje kurcu u odnosu na to da izadjem na neki miting gde me niko ne zna i vicem to isto iz mase u kojoj me niko i ne vidi? I jedno i drugo je potpuno ravnopravan i legitiman nacin protesta. Trebace u nekom trenutku verovatno i nesto vise, ali tek ako ili kad se stvore uslovi.

A sto se izbora tice, poenta i jeste da izadje samo on i da osvoji 100%
Last edited by jupol on 30 Apr 2020, 20:08, edited 1 time in total.
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby ИлићКапитен22 » 30 Apr 2020, 20:08

А ко хоће да мења Вучића? Људи који су владали 12 година и који су све разјебали што су могли? Људи који су 2000. срушили Милошевића и гурнули Србију у још већу беду и понор? Шта су, ови који се буне, урадили за 12 година? Да ли је Горан Весић продукт СНС-а или људи који сад желе нешто као да мењају? Тај СНС је легло највећег шљама радикала и досманлија.

Јбт, још ће да испадне да браним ово говно...

Много ће те да га зајебете што ће те бојкотовати изборе. Ево скењао се човек. Сузу пустио. И треба да вас јаше још 30 година.

И наравно. Изађи на улицу, руши пали. Како сте могли Слоба, тако и њега. Немој после да вам Горанче Весић опет ваља.
ИлићКапитен22

Postby jupol » 30 Apr 2020, 20:11

ИлићКапитен22 wrote: Тај СНС је легло највећег шљама радикала и досманлија.

Bas tako, u tome i jeste stvar. Skidace ga narod ako tako odluci. A ko ce da dodje, to ce isto da izabere narod. Ali da izabere posteno, a ne tako sto ce ti Zeljko Mitrovic i DJV busiti mozak burgijom 24/7 365 dana godisnje....

И наравно. Изађи на улицу, руши пали. Како сте могли Слоба, тако и њега. Немој после да вам Горанче Весић опет ваља.

Moja ulica, ja cu i da je palim. Jok nego ce Vesic da je ore. Svaki slobodan narod u svetu je palio ulice u nekom trenutku, neki ce morati i vise puta jbg... Samo Turci nisu nikad nista palili, nego sedeli i srali uz cibuk...
Last edited by jupol on 30 Apr 2020, 20:14, edited 1 time in total.
jupol

Postby ИлићКапитен22 » 30 Apr 2020, 20:12

Мени мозак да буше не могу (знам да не мислиш на мене него уопштено) јер се Пинк код мене у кући не гледа.
ИлићКапитен22

Postby Skafi » 30 Apr 2020, 20:15

Kad hoćeš da srušiš vlast ili vladara, obično nemajući jasan izbor, ne glasaš za nekoga, nego protiv nekoga. Ili ako biraš između dva loša, biraš manje zlo. Onda kad jednog dana to manje zlo dođe na vlast, postaje isti ili gori od prethodno većeg zla, a dođe na vlast upravo zahvaljujući tim kolateralnim glasovima. I tako se vrtimo u krug već 30 godina.
Skafi

Postby jupol » 30 Apr 2020, 20:15

ИлићКапитен22 wrote:Мени мозак да буше не могу (знам да не мислиш на мене него уопштено) јер се Пинк код мене у кући не гледа.

Ali ga placas.
jupol

Postby ИлићКапитен22 » 30 Apr 2020, 20:17

jupol wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Мени мозак да буше не могу (знам да не мислиш на мене него уопштено) јер се Пинк код мене у кући не гледа.

Ali ga placas.

Па плаћам онда и Звезди Дегенека.
ИлићКапитен22

Postby jupol » 30 Apr 2020, 20:27

ИлићКапитен22 wrote:Па плаћам онда и Звезди Дегенека.

Pa placas. I Terzu. I Vucelu. Samo sto su oni donekle prihvatljivi, u smislu da je to ipak kakav-takav sport, uz manje ili vece svinjarije. Ali nije se desilo do sad da su umesto fudbalske utakmice izveli na teren 22 fudbalera i 22 kurve da se jebu (mada bi verovatno bilo zanimljivije od LingLonga)...
jupol

Postby ExEr » 30 Apr 2020, 20:27

Dr Arslanagic wrote:
fontaneros wrote:Na kraju ce se ljudi medjusobno poubijati zbog budala

И ја сам јуче исто констатовао

Dr Arslanagic wrote:Поубијаће се народ због будала.

Данас ми један комшија прича, гласа за мурата, видиш ли ти оне будале што бију у шерпе?
Па шта хоће мајку им јебем, јел требала корона све да нас побије да би се рекло да вучић није добро радио?
Пи*ка им материна нек изађу на улицу да им ја објасним.
Све у том смислу.
Једва га смирих.

Одавно није пала крв због политике.

Smirivao...ja bi ga pripalio u glavu :biggrin:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby walterwhite95 » 30 Apr 2020, 20:42

ИлићКапитен22 wrote:А ко хоће да мења Вучића? Људи који су владали 12 година и који су све разјебали што су могли? Људи који су 2000. срушили Милошевића и гурнули Србију у још већу беду и понор? Шта су, ови који се буне, урадили за 12 година? Да ли је Горан Весић продукт СНС-а или људи који сад желе нешто као да мењају? Тај СНС је легло највећег шљама радикала и досманлија.

Јбт, још ће да испадне да браним ово говно...

Много ће те да га зајебете што ће те бојкотовати изборе. Ево скењао се човек. Сузу пустио. И треба да вас јаше још 30 година.

To ko je vladao 12 godina je vrlo diskutabilno,podsećam da već 2004 sps podržava manjinsku vladu dss,a ds ni na svom maksimumu nema većinu,da ne pominjem dss. Ali se slažem da je uglavnom bilo loše jedino što je postojala kakva takva demokratija i vlast nije bila baš prisutna u svakoj sferi života tipa sport,mediji bar ne i toj meri. A inače vučić je baš zbog te većine i uspeo da završi neke stvari ali nas je to koštalo a cenu smo platili u vidu toga da jr vlast sada svemoćna i sveprisutna.
walterwhite95

Postby ИлићКапитен22 » 30 Apr 2020, 20:49

Кад схватите да је главни човек ове власти био главни човек и претходних власти укапираћете да је све исти курац. Не лају они због Вучића, него лају зато што нису више они у позицији да краду. А вас злоупотребљавају у томе. Али нека, наставите да лупате.

Сад сам рекао другарy. Скупи 1000 људи сутра и правац код Милутина (центар Краљева ко не зна) у 14:00 и први сам поред тебе. Идемо и на пендрек ако треба. Тако се показује грађанска храброст и непослушност и незадовољство. Све остало је баш превелико свирање курцу.
ИлићКапитен22

Postby walterwhite95 » 30 Apr 2020, 20:51

Nemoj da misliš da ih ja podržavam:D,nažalost ja politiku gledam kroz prizmu šta js bolje za Partizan jer ništa drugo ne očekujem od tih ništarija,a zapravo mislim da je opozicija gora.
walterwhite95

Postby jupol » 30 Apr 2020, 21:09

walterwhite95 wrote:Nemoj da misliš da ih ja podržavam:D,nažalost ja politiku gledam kroz prizmu šta js bolje za Partizan jer ništa drugo ne očekujem od tih ništarija,a zapravo mislim da je opozicija gora.

taman dok Grobari shvate da im je bolje uz Vucica on ce da padne uz neizbezno ucesce Cigana u revoluciji :lollol:
jupol

PreviousNext

Return to Evropska košarka