by Dr Arslanagic » 24 Apr 2020, 20:24
Обзиром да је утеривање страха завршено, може да се каже и да је циркус лажнр пандемије завршен.
Видели смо на форуму ко се највише усрао, ко је био досадан као ја да је све ово лаж и игра за уништавање америчке економије и свргавање Трампа, ко је свакодневно глумио др сци мед са фантастичним познавањем инфективне ситуације, бабе нарикаче које су свакодневно копирале лажне информације из света и земље о броју оболелих ширећи панику, страх и дефетизам. Бројећи мртве редовно, са великим знањем, а мало је покојних, Бог да им душу прости, који су умрли од корона вируса. Све ће се то обелоданити кад прође неко време.
Све прође, а нисмо од форумских инфектолога добили предлог како казнити Орбана и Мађарску што нису набавили довољан број тестова, има ли Будимпешта довољно кревета ... пик ... ту смо се осрамотили.
За следећу лажну пандемију боље да се ово спреми.
Сада, када је нарицање форумских злослутница завршено, можемо да се вратимо на изборе који ће бити, како сам одавно најавио, за Видовдан или седмицу после. То је издајников план, али још није добио дозволу од газдарице меркел.
Која се иначе неко време нигде не појављује.
Ово што Драгаш прича делује занимљиво, и биће спроведено када велике земље тако уреде свој систем.
Значи, тешко у скоријој будућности.
Драгаш ће наступити заједно са Ногом и ДЈБ.
Подржавам бојкот избора.
Пре пола године, ако не и више, сам рекао да ће избори бити показатељ ко је сарадник издајника.
Тако и сад мислим, и тако и јесте.
Свако ко бојкотује сигурно није његов човек.
Сви који изађу и дају легитимитет унапред режираној крађи, посраће се по себи под један, и под два само ће прострети црвени тепих већ одређеном победнику избора.
Дакле не постоји ни један разлог зашто би се учествовало на изборима, осим да се докопаш скупштине и да крчмиш народне паре не чинећи ништа или наредне 4 године гостујући по хепију и пинку да отплатиш што ти је издајник навукао 2%.
Запад врши притисак на вучића да оформи владу, прелазну или како већ, са Ђиласом.
Сума сумарум, од свега што је Драгаш испричао, истински подржавам идеју да се све странке које су до сада јахале Србе погасе.
Ресет, дај нове људе па испочетка.
Овај талог тродеценијски је рекао све што је имао, и више од тога, сјебали су Србију као Турци, и не мисле да стану.
Марш на депонију историје.
ПОКС, "моја опција", условно речено, Покрет за обнову краљевине, су вучићеви људи.
Дакле, мој избор за ове изборе је бојкот.
Мој.
Не везујем се ни за једну странку нити покрет.
И протести.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.