Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby zeppelin » 09 Apr 2020, 02:33

Dylam Dop wrote:Nego, je li bila ovde polemika oko onog Vesicvog bojanja fontane u boje Njemacke zastave prije dva dana?! Mrzilo me da listam unazad. Bemtisunac kakav krembil! Ako ne skinete ovaj F-sanatorijum sa vlasti na iducim izborima, ja ne znam ima li dna za Srbiju.

PS. Ako je ovo za neku drugu temu, prebacite slobodno.

Velika, velika sramota i poniženje.

6. aprila ti bojiš fontanu i most u boje Nemačke zastave !?

Samo još jedan dokaz koliko smo moralno posrnuli i kakvu izdajničko-podaničku vlast imamo.
Ono smeće kad ide kod Merkelove mora da ostavi odvezane pertle.

A njihovo skidanje na izborima je realno koliko i da... dopisati po želji.

SNS je naš DPS, Vućić je naš Milo. Tek će on da nas jaše i jaše i jaše... a biće nas sve manje i manje i manje...
zeppelin

Postby treci » 09 Apr 2020, 06:32

Na njima lezi odgovornost sto su pustili i ovih 8k (ako je br no nije umanjen) migranata i time direktno ugrozili bezbednost zemlje. Napravili su tempiranu bombu sa tim prihvatnim centrima gde se ne zna ko su ti ljudi i sta moze da im padne napamet
treci

Postby Mainland » 09 Apr 2020, 07:42

Novosti pisu da Kinezi prete otkazom u RTB u ljudima koji se zaraze Koronom.
A u tekstu pise malo drugačije, lepo su upakovali
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Velja » 09 Apr 2020, 09:53

Mainland wrote:Novosti pisu da Kinezi prete otkazom u RTB u ljudima koji se zaraze Koronom.
A u tekstu pise malo drugačije, lepo su upakovali

* Zaposleni ili članovi njihovih porodica koji su primetili simptome,ili su bili u kontaktu sa licem koji je stiglo iz inostranstva, ili su bili u kontaktu sa licem kod koga je potvrđeno prisustvo virusa, samoinicijativno da se izoluje i da o o tome obavesti Kompaniju. U surotnom ako se otkrije istina, sa zaposlenim, zatim rukovodiocem smene i rukovodiocem radne jedinice biće raskinut Ugovor o radu.

Zapravo su i Kinezi ti koji su jako lepo upakovali, ova uredba im ostavlja prostor da otpuste ljude po izgovorom da se nisu samoizolovali na vreme i pored primećivanja simptoma, što je jedna onako vrlo ofrlja formulacija.

Jasno je ipak da iza ove vesti stoji klanje prozapadne struje protiv zla sa istoka, radi se zapravo o redovnom stanju gde se oni otimaju kome će pripasti Srbija kao interesna zona, tj čija ćemo kučkica biti.
Sad se u vreme korone to samo intezivira ništa više, podjednako su svi oni ogavni...
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby ИлићКапитен22 » 09 Apr 2020, 10:13

Понекад ми је толико жао што 1999. године НАТО није сравнио са земљом комуњарски РТС.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Dr Arslanagic » 09 Apr 2020, 10:20

На данашњи дан је почела битка на Кошарама.
Вечна слава бесмртним херојима одбране КиМ и Србије.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Domingoo » 09 Apr 2020, 11:37

ИлићКапитен22 wrote:Понекад ми је толико жао што 1999. године НАТО није сравнио са земљом комуњарски РТС.

I koja je razlika izmedju prvosrbijanaca i erugosrbijaca ovi boje fontanu u zastavu Nemacke na dan bombarrovanja jugoslavije i na drzavnoj televiziji akidaju teritoriju kosova sa mape Srbije ?
Ne razumem tu podelu kao da ovi brane nqcionalne interese vode patriotsku politiku a ovi drugi su izdajnici ?

Ne razumem tu podelu po cemu se prvosrbijqnci i drugosrbijanci razlikuju u ideoloskom smislu ? Ja jedino vidim razliku u tome sto su ovi prvi prikupljeni sa kolca i konopca a ovi drugi su neka gradska urbanw pricica is kruga dvojkice ..

Sramota me je sopstvenog naroda u sta se pretvorio ,doduse mnogo je"krezavih " zatucanih ljudi bez oenovnog obrazovanja i mogucnosti da misle sopstvenom glavom takvih je poprilican procenat , mnogo je i ulizica profitera i neposobnjakovica takozvanih "botova" .. Mnogo je i istripovanij urbanih debila koji cine neku kvazi-elitu samo zato sto su pouhlebljeni u raznim opstinama ,sudovima,polivijskim upravama i institucijama u svim gradovima Srbije oni vikendom slusaju Dejana Cukica setaju maltezere sa odecom neeeljno prepodne uvek provode u omiljenom kaficu i to im je lajf stalj obilazak restorana je obavezan jednom nedeljno .. za dete im je jos rano jer po vengeuiju maltezer ima jaci kosmicki vajb za uspesnu karijeru od rodjenja deteta ..

I kad se spoji sav taj sljam i ljudski otpad koji se osim po nacinu zivota moralno i eticki nikako drukcije i ne razlikuje dobijemo neku manjinu od mozda 10-20% pravih SRBA i SRPKINJA ljudi dostojni svojih predaka koji su vredni eticni moralni i razmisljaju svojom glavom ..

Dok se prvosrbijanci bez zuba i drugosrbijan i iz kruga dvojke kolju cija je ovo Srbija ova manjina dostojna ove drzave se drzi po strani i gnusa svog tog idiotizma i blata u kome se ova nemorlana masa valja .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Malkovic » 09 Apr 2020, 22:30

Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby ExEr » 09 Apr 2020, 22:56

Dakle ne mogu da verujem, hahahahahaha
Igram poker i uzimam besplatne cipove na zynga , da prekratim vreme, i kad uzimas besplatne cipove moras da odgledas sponzorisane reklame. Tu su igrice, kupujem prodajem, sportska oprema itd
I malopre mi izlazi javnost srbije, i snimci djilasa, uz hastag pukli su, Kaze oni su 19.4 ili tako nesto, lomili znakove,mobilijare
Dakle vrh, sponzorisane reklame se udaraju, ovo bisam dosad mogo da zamislim :krsti:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Opet, sad ide kovidiot kao fora onaj ko ne pistuje drzavu i mere i pominjanje opozicije, auuuu :blue:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby medolino » 09 Apr 2020, 23:47

Domingoo wrote:Ne razumem tu podelu po cemu se prvosrbijqnci i drugosrbijanci razlikuju u ideoloskom smislu ? Ja jedino vidim razliku u tome sto su ovi prvi prikupljeni sa kolca i konopca a ovi drugi su neka gradska urbanw pricica is kruga dvojkice ..

razlika je sto su ovi prvi glupi a ovi drugi pokvareni
sto se tice nacionalnih interesa razlika je u teoriji ali u praksi nema razlike
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Malkovic » 10 Apr 2020, 00:25

medolino wrote:razlika je sto su ovi prvi glupi a ovi drugi pokvareni
sto se tice nacionalnih interesa razlika je u teoriji ali u praksi nema razlike

I jedni i drugi su anacionalni, to je zajedničko. Što je suprotnost pojmu države. U suštini, oba kadra su od zla oca i gore majke.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Dylam Dop » 10 Apr 2020, 01:28

Sto ja imam averziju prema tom etiketiranju i bacanju ljudi ili-ili u "prvo-/drugosrbijanski" tor. Mozete sad ovde da kazete sta hocete, ali meni to uopste nema nikakvog (vise) smisla. Nas narod uopste nema ideju o polit. pluralizmu i razlikama u misljenju. Postoje nijanse i to bi trebalo da je osnova u demokratskom razvoju drustva. Ali kod nas je javno-politicki diskurs u potpunosti zatrovan tim sljepackim, neukim, crno-bijelim etiketiranjem onih ili ovih. Cetnici-Komunjare, Prvo-Drugorbijanci, Rusofili-Zapadofili,... Ako plivas izmedju svega onda si ionako sumnjivo lice, izdajnik ili stonovec? Nikad se promijeniti necemo.
Dylam Dop
Guest

Postby Mainland » 10 Apr 2020, 09:49

Ovo za štedionicu je zanimljivo

Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Domingoo » 10 Apr 2020, 13:05

Dylam Dop wrote:Sto ja imam averziju prema tom etiketiranju i bacanju ljudi ili-ili u "prvo-/drugosrbijanski" tor. Mozete sad ovde da kazete sta hocete, ali meni to uopste nema nikakvog (vise) smisla. Nas narod uopste nema ideju o polit. pluralizmu i razlikama u misljenju. Postoje nijanse i to bi trebalo da je osnova u demokratskom razvoju drustva. Ali kod nas je javno-politicki diskurs u potpunosti zatrovan tim sljepackim, neukim, crno-bijelim etiketiranjem onih ili ovih. Cetnici-Komunjare, Prvo-Drugorbijanci, Rusofili-Zapadofili,... Ako plivas izmedju svega onda si ionako sumnjivo lice, izdajnik ili stonovec? Nikad se promijeniti necemo.

Takva se slika stvara u javnosti da moras da se opredelis ? Kao da su Srbija AV i Djilas .. to ti je ona prica za koga navijas Zvezdu ili Partizan ? "Za Radnicki" ma daj pitam te Zvezda ili Partizan ...
Ne postoji treca opcija ,ne mogu da se otmem utisku da nam je to sve nametnuto spolja pocev od Obrenovic-Karadjordjevic .. preko cetnici-partizana pa do ove najgluplje mantre prvo i drugosrbijanci.

Komunizam je bio nesto najgore sto se nama kao nacionalnom bicu dogodilo od kad znamo za svoju istoriju da ne nqvodim razloge ima ih pregrst ..Mada bih kao jedan skriven i ne tako cesto potenciran naveo i industralizaciju i masovno napustanje sela gde smo trajno demografski unistili nase selo plus poremetili ravnotezu u gradu stvaranjem lazne aristokratske elite..

Ali ne treba ziveti u iluziji da su Cetnici bili junaci koji su se borili za slobodarske ideje Srbije .. Srbija je od Karadjordjevica a mozda cak i pre visoko kontrolisana od centara moci .. sukob cetnika i komunista u Srbiji je bio sukob dve nama daleke ideologije pod ciji smo mi pali uticaj .. Srbi su fanatici koji ne znaju da budu neutralni ili barem da glume da su na necijoj strani u ratu koji se njih ne tice .

Zivim za dan kada cemo da odjebemo sve i da gledamo sebe umestovljubljenja skuta svetskih mocnika koji ce opet na nas da silje patku da se okrenemo sebi imamo vodu zemlju klimu i sve preduslove da zivimo u blagostanju.. ttebamo vec jednom da odrastemo i da se OKRENEMO sebi ..

Srbin treba da bude svako ko se tako oseca i ko postuje ovu zemlju bes obzira na versku i nacionalnu pripadnost treba uloziti u poljoprivredi zabraniti uvoz belog luka i svega onoga sto mi mozemo sami da proizvodimo .. Dati ljudima subvencije olaksice i da se vratimo selu tako ce i gradovi da se ociste od onih ljudi koji su jednimo zbog posla primorani da zive u betonskim zidovima a preziru sve sto ima veze sa gradom .

Mi samo za proizvodnju sarana imamo 90% mogucnosti da povecamo proizvodnju da ne pricam o drugim delatnostima ..

Ako imas malo veci plac plati bager da ti iskopa ribnjak za sarana ne treba betoniranje garantujem koliko god da proizvedes prodaces bez da iznosis ribu van ribnjaka dolazive ti ljudi kuci ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Woodoo » 10 Apr 2020, 14:18

Domingoo wrote:Ne postoji treca opcija ,ne mogu da se otmem utisku da nam je to sve nametnuto spolja

Kako nametnuto spolja kad se i ovde na forumu forsira ta prica.
Woodoo

PreviousNext

Return to Evropska košarka