Seronja koji ce da mi kaze da sam bivsa komunjara...meni, koji sam na ulicama od 1990
Meni koji sam cedu jovanovica na stud protestima u Nisu udarao o sto...meni koji sam za 100 dana demonstracija smrsao 20 kila...
Meni koji je od ranog adolescenstva razmisljao svojom glavom, kada su svi kacili slobodanovu sliku i u klonjarama...
Pokri se usima...ne znam jesil prvo, drugo, trece, ili osmosrbijac, al na Srbina mi najmanje licis. A ja sam Srbin, bez prefiksa, i na sajkacu i na narod i na moju teritoriju i zrtve ne pljujem, iako nijedna vlast za moga zivota, a verovatno ni do kraja nece biti Srpski orijentisana, vec sve sami dupeuvlakaci i lizaci guzica zarad sitnih interesa
A tog lopova i slinu Arkana svojoj familiji pominji...
Eto koliko ti radi mozak ako ga imas, kada slinu udbasku stavljas u isti kos sa GENERALOM MLADICEM HEROJEM !

A ti eto ti ovih na vlasti sto se lizu sa herojima Srederom, Klintonom i inima.Posto su to tebi heroji, odgovara ti i vlast...
Srbija nikad, ali nikad, nije vodila nijedan ofanzivni rat, sem debila koji je napao Bugare na slivnici...zapamti to sinak...u ratu svakako ima zlocina na svim stranama, jer je to ipak rat...ALI IMA I HEROJA !
I svi sa Kosara su heroji koji se blize generalu...barabar sa njim...