Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Coronavirus

Postby Darko Miličić #31 » 03 Apr 2020, 00:27

ExEr wrote:Sine...Ratko Mladic je najveci heroj u Srba jos od nasih vojvoda Putnika, Misica i ostalih...to poredjenje koje si napravio je jednako vicu level djuro palica.
To sto stremim boljem zivotu, i trazim bolje sutra, a ne volim ove, ne znaci da cu dati dupe pod kiriju ako mi neko da tepsiju ribe. Niti cu ikad zbog bilo cega plunuti na Ratka Mladica, i pljunuti na Kosovo koje je srpsko.

Објаснио човјек! Свака част, капа доле, све речено, иако већ пар постова уназад није за ову тему.
Коначно се вратисмо на старе стазе славе ко Бостон Селтицси :hatman:
Darko Miličić #31

Postby Iluzionista » 03 Apr 2020, 00:38

Bivsa komunjara, jugosloven, odjednom se transformise u srbendu kad je to postalo popularno. Njegovo samo ponasanje, umobolne izjave nisu dostojne spskog genrala. Heroji su ti sto si ih naveo, Petar Bojovic, Stepa Stepanovic, ovaj tvoj ne..

Nije ni mesto ni vreme da nastavljamo raspravu, ti se ponsi time, meni nije bas najprijatnije da se time ponosim, Arkane nas
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa
Iluzionista

Postby ExEr » 03 Apr 2020, 00:59

Seronja koji ce da mi kaze da sam bivsa komunjara...meni, koji sam na ulicama od 1990 :krsti:
Meni koji sam cedu jovanovica na stud protestima u Nisu udarao o sto...meni koji sam za 100 dana demonstracija smrsao 20 kila...
Meni koji je od ranog adolescenstva razmisljao svojom glavom, kada su svi kacili slobodanovu sliku i u klonjarama...
Pokri se usima...ne znam jesil prvo, drugo, trece, ili osmosrbijac, al na Srbina mi najmanje licis. A ja sam Srbin, bez prefiksa, i na sajkacu i na narod i na moju teritoriju i zrtve ne pljujem, iako nijedna vlast za moga zivota, a verovatno ni do kraja nece biti Srpski orijentisana, vec sve sami dupeuvlakaci i lizaci guzica zarad sitnih interesa
A tog lopova i slinu Arkana svojoj familiji pominji...
Eto koliko ti radi mozak ako ga imas, kada slinu udbasku stavljas u isti kos sa GENERALOM MLADICEM HEROJEM ! :pop:
A ti eto ti ovih na vlasti sto se lizu sa herojima Srederom, Klintonom i inima.Posto su to tebi heroji, odgovara ti i vlast...

Srbija nikad, ali nikad, nije vodila nijedan ofanzivni rat, sem debila koji je napao Bugare na slivnici...zapamti to sinak...u ratu svakako ima zlocina na svim stranama, jer je to ipak rat...ALI IMA I HEROJA !
I svi sa Kosara su heroji koji se blize generalu...barabar sa njim...
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Woodoo » 03 Apr 2020, 01:56

ExEr wrote:Seronja koji ce da mi kaze da sam bivsa komunjara...meni, koji sam na ulicama od 1990 :krsti:

Mrzim da budem advokat samo mi se čini da nije mislio na tebe.
Woodoo

Postby Bojdo » 03 Apr 2020, 05:46

Drugosrbijanstina poprimila stavove Zagreba i Sarajeva. Drugosrbijanstina koja bi voljela da nije bilo Mladića, pa bi gledali novi Jasenovac.

Drugosrbijanstina kaže da Maldić nije dostojan Radomira Putnika, iako po stranim ekspertizama, za koje se drugosrbijanština voli kačiti , vojska pod njegovom komandom je u balkanskim ratovima počinila veće zločine nego VRS pod komandom Maldića.

Obojica su heroji!
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Tegi » 03 Apr 2020, 07:11

ExEr wrote:I svi sa Kosara su heroji koji se blize generalu...barabar sa njim...

I da ne zaboravimo novog Sinđelića, Milana Tepića.

IQ zona između 75 i 90. Može da govori, pročita naslov u Alou i potpiše se u biračkom spisku. Ne znam kako iko sa većim mogućnostima može da nasedne na sofizme ovog nesrećnika.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby stihl » 03 Apr 2020, 08:33

Вучко је боза какву власт данашња Србија треба.
Само је теократија спасава.
stihl

Postby grobar_Zvornik » 03 Apr 2020, 09:05

Iluzionista wrote:
Nisam primetio ni da su ga nazvali astronautom, verovatno zato sto nije astronaut :beyond:

Важна је суштина.
Иако си ти то желио представити на један другачији начин.
Н1 је америчко гласило чији је једини циљ наставак сатанизације српског народа. У складу са тим је и уредничка политика. Младић је детаљ.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ExEr » 03 Apr 2020, 09:57

Tegi wrote:
ExEr wrote:I svi sa Kosara su heroji koji se blize generalu...barabar sa njim...

I da ne zaboravimo novog Sinđelića, Milana Tepića.

IQ zona između 75 i 90. Može da govori, pročita naslov u Alou i potpiše se u biračkom spisku. Ne znam kako iko sa većim mogućnostima može da nasedne na sofizme ovog nesrećnika.

Heroja u nas jos podosta...i mali junak Milica Rakic ...i posebna tema bi malo bila

St protuva, muska vesna pesic
Kvazi istoričar,kvazi intelektualac. Vanabe urban kul gradjan, lik sa ispranom retorikom.
Da je pravde i reda, maksimum profesionalne karijere nastavnik istorije za peti razred, jer vec u sestom mu deca ne bi gutala pricice
ExEr

Postby Bogun » 03 Apr 2020, 10:15

@ExEr

Ne bih se baš složio da je samo srpsko-bugarski rat iz 1885. godine bio jedini naš ofanzivni rat.

Međutim to je verovatno jedini rat koji smo vodili, a da smo išli na teritorije gde praktično i nema Srba ili oni čine minoran deo populacije. Da nije bilo Mađara, pitanje je gde bi se Bugari zaustavili tada pošto im je Niš bio na dohvat ruke. Slično kao što su Francuzi nas sprečili da odemo do Sofije, a možda i dalje, po probijanju Solunskog fronta.

Ovako iz glave: Srpsko-turski ratovi 1976-78 su bili oslobodilački, međutim, jesu bili ofanzivni. Ponovo je osvojen/oslobođen, između ostalih gradova i Niš. Ista stvar je bio i Prvi balkanski rat.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby ExEr » 03 Apr 2020, 11:15

Bogun wrote:@ExEr

Ne bih se baš složio da je samo srpsko-bugarski rat iz 1885. godine bio jedini naš ofanzivni rat

Ovako iz glave: Srpsko-turski ratovi 1976-78 su bili oslobodilački, međutim, jesu bili ofanzivni. Ponovo je osvojen/oslobođen, između ostalih gradova i Niš. Ista stvar je bio i Prvi balkanski rat.

Ofanzivni u smislu pretenzija na teritorije, ne mozes da mi racunas turcina, doso iz Azije i ja sam ofanzivan prema njemu. To su oslobodilački ratovi, na sopstvenim teritorijama. Malo zakasnela defanziva :biggrin:
ExEr

Postby Bogun » 03 Apr 2020, 11:22

Samo Mađari da ne krenu u oslobodilačke ratove. :D

Šalu na stranu, slažem se da ne možeš isto posmatrati oslobodilački i osvajački rat. :okk:

Međutim, jedna stvar im je zajednička, karakteriše ih ofanziva prema neprijatelju. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Dr Arslanagic » 03 Apr 2020, 12:04

Поредити информер-пинк и данас-Н1, је исто као да се бира да ли да се поједе говно или пролив.
Шта је од тога боље.
Нашло би се доста оних који би се определили да је ипак боље једно од другога за појести, и умели би да објасне и понуде разлог.

Велика већина која мисли својом главом зна да није добро ни једно од понуђеног.

Ја верујем да су моји ратни команданти Генерал Ратко Младић и Генерал Павковић (који ускоро треба да изађе из затвора, мада му поново раде о глави и намештају правне комбинације да не изађе), Кеп и сви јавности мање познати и непознати учесници ратова за спречавање сатирања Срба на просторима бивше Југославије хероји.

Не треба ми ни једна новина ни телевизија ни политичка странка да бих ја у то веровао.
Шта ће ми када сам учесник свих догађаја од Срба до Куманова.
Само гледам како лажу и читам овде глупости некога који није ни загазио на територије које смо бранили, ни на телевизији видео српске хероје, нити зна историју клања Срба, а осуђује.
Или правдају страначке потезе и политичаре који су више зла учинили Србији него користи.
Они који немају самопоуздања, вере у сопствене ставове, њима је потребна подршка наведених чиниоца.

За све који бирају између две исте слуге западних господара, да није било ове короне, вучић и ђилас би направили владу.
Што је и даље најреалнија опција када се ово контролисање народа страхом заврши.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby PERA » 03 Apr 2020, 12:13

ExEr wrote:Heroja u nas jos podosta...i mali junak Milica Rakic ...i posebna tema bi malo bila

St protuva, muska vesna pesic
Kvazi istoričar,kvazi intelektualac. Vanabe urban kul gradjan, lik sa ispranom retorikom.
Da je pravde i reda, maksimum profesionalne karijere nastavnik istorije za peti razred, jer vec u sestom mu deca ne bi gutala pricice

Ne zaboraviti Stojadina Mirković iz sela Leskovica pored Valjeva.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Lakerit » 03 Apr 2020, 13:22

Velja wrote:
Duh sa sekirom wrote:Ne mogu da verujem da iko može da poistovećuje N1 sa informerom i Pinkom

Ispira im se mozak sistematski, zaglupljeni su...

Vidiš da su im važnija jeftinopolitička pitanja poput Srebrenice od toga da budu informisani, da ih se ne ponižava, da im se ne vređa inteligencija itd...

Stado klasično, dovoljno je da izađe Vučić i da potkači evropsku uniju i oni doživljavaju kolektivni orgazam. Nebitno je što nemaju osnovne stvari koje čine jedno društvo civilizovanim, to su im sekundarne stvari.

Zato će se ovde još dugo dugo živeti loše i ispod ljudskog dostojanstva. Zato što to ljudi sami biraju...

Па да се питамо стварн оо важним питањима у Србији онда би н1 био затворен због криминала,

Balkanski CNN i njegov aršin

Media Observatory otkriva kako je Evropska komisija omogućila izmene medijskih zakona u Srbiji, a Vlada Srbije bespogovorno prihvatila, otvorivši tako put za potencijalno narušavanje medijskog pluralizma u zemlji

Kada bi novinski izdavač imao svoj kiosk, mogao bi svoja izdanja da stavlja napred, a konkurentne naslove skriva pozadi.

Isto bi važilo i za javni medijski servis u Srbiji. Kada bi se bavio i distribucijom, mogao bi da zloupotrebi taj svoj distributerski položaj favorizovanjem vlastitog programa.

Iz ovoga proizlazi da kablovskom distributeru/operateru ne bi trebalo dozvoliti da proizvodi sadržaj.

Međutim, Narodna skupština Srbije je 2. avgusta 2014. godine usvojila Zakon o elektronskim medijima i Zakon o javnom informisanju i medijima koji omogućavaju distributerima/operaterima da proizvode sadržaj i favorizuju vlastite kanale u odnosu na druge.

Kao rezultat toga, kablovska televizijska stanica N1, partner CNN-a na Balkanu, od 30. oktobra 2014. godine je počela s emitovanjem programa putem najvećeg operatera u regiji, SBB/Telemach grupe, koja je njegov vlasnik, a koji pokriva sve zemlje bivše Jugoslavije.

Ovde se postavlja pitanje zašto su srpski zakonodavci napravili izuzetak samo za kablovske distributere/operatere.

U potrazi za odgovorom, Media Observatory je otkrio drugu, još više uznemirujuću dimenziju zakonodavnih izmena koje su omogućile da N1 počne s emitovanjem programa. Naime, ta dimenzija ukazuje na to da su ljudi koji rade u Briselu, u Jedinici za odnose sa Srbijom pri Generalnoj direkciji Evropske komisije za proširenje, uskladili nacrte zakona ove zemlje sa komentarima koji su na tu temu dobili od velikih sila, a koji prete da naruše medijski pluralizam u zemlji.

S druge strane, srpske vlasti su se bez pogovora povinovale mišljenju Brisela o ovom pitanju, umesto da zaštite javni interes svojih građana.
Media Observatory je saznala da je ova odredba iznenada dodata u Ministarstvu, pre javne rasprave u jesen. Prema rečima sedam ljudi sa kojima smo razgovarali i koji su u različitim fazama bili uključeni u izradu nacrta zakona, niko nije znao ko je zapravo napisao ovaj član.

S druge strane, vodeći kablovski operater u zemlji, SBB, smatrao je da je ova odredba isuviše restriktivna i insistirao u javnoj raspravi na njenom povlačenju kako bi se operaterima omogućilo da proizvode informativni program.

https://www.vreme.com/cms/view.php?id=1254067

Хајде да причамо о суштински важним темама? Ето ово криминалу изнад. Како то да им је ова власт омогућила да раде кршећи прописе?
Да ли је н1 или нова икада нешто истражила и говорила о једној скандалозној реченици Вучића да ЕУ овде намешта тендере за своја предузећа? Шта је са моравским коридором који су добили амери иако су имали делако неповољнију понуду у односу на Кинезе?
Хајде да причамо, али то нећемо добити од другосрбијанаца. Они имају своје газде и фондове и критикују само у једном опсегу који њима одговара. По питању нпр. миграната се поптуно слажу са властима.

Иначе је л се н1 српсак редакција оградила од хрватске за слављење прогона Срба? Наравно да није.
Lakerit

PreviousNext

Return to Evropska košarka