Постоји такав тип несрећног човека који од рођења до смрти живи у заблуди да је, по нечем, позван да се бави јавним пословима, да исправи што је криво и изводи на чистину што је замршено, а у ствари се бави само самим собом и својим мутним амбицијама, ничим више и ничим другим – „Знакови поред пута“ Иво Андрић
Životnom veku kad bi mera bila- iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota tvoj kratki vek bi,kuco moja mila 1000 ljudskih vredeo života.
Što je velika šteta. Kurtijev program je idealan za srpske (nacionalne) interese u pogledu Kosmeta. Doduše, verujem da se u Beogradu u nekim institucijama otvarao šampanjac na ovu vest.
Данас пламсаш само од крви најбољих што су мачу дали своја тела справна; блештећи у духу и у чистој вољи, божанствена света земљо Православна
Pa ne moramo bas osobe koje jako boli glava da stavljamo. Sta drugovi iz "vremena" misle o migrantima koji se razvoze po Srbiji za vreme vanrednog? Ja mislim da misle isto sto i Vucic, kao i o kim itd.
Nego danas bi Kapetan Dragan trebao da izadje iz hrvatskog zatvora. Pa da sacekamo taj svecani trenutak da proslavimo.
Kapetan Dragan je celo vreme zatocenistva prozivao hrvatsku. Evo pre par dana ih je opet pljuvao. Zbog toga je bio u samici dugo vremena ali se nikada nije predao za razliku od mnogih. Da je srece da je ostao u rsk umesto sto ga je db 1991 povukla i zabranila mu ulaz u rsk.