Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 04 Mar 2020, 23:20

Woodoo wrote:Kao član stranke sve gledaš kroz stranačke oči

Odakle ti to da sam clan neke stranke :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sezione » 05 Mar 2020, 01:58

Ovaj narod iz ove situacije moze da izvuce jedino crkva, posto su politicari uspeli da zaseru sve i tacno da sutra dodje Vladimir Putin da svim politicarima bleji na gajbi i igra soni narod im nista ne bi verovao samo da nije gladan... Ovako jbg, dok ne budemo gladni bice ovako ocigledno

Gluposti sa Vozdovcem i Obrenovcem ne bih da komentarisem. I sam prolazim skoro svaki dan kroz Karadjordjevu bukvalno otkako je krenula kriza i tacno se videlo kako idu talasi. Ocigledno da postoji neki sporazum da ih mi gore saljemo, ne znam zasto sve zemlje oko nas prave probleme ali ocigledno je da ova ekipa na vlasti ne sme da pravi problem

Opet, verujem da niko sa zapada ni ne pomislja da ih vraca ovde, niti ti ljudi hoce ovde. Ne znam stvarno sta ocekuju od naroda koji, iako je ujeban u proteklih 70 godina, ipak uspeo da se suprotstavi i jednom nato paktu, a da nece moci da istera ne znam ni ja koliko nekih ljudi sa bliskog istoka. Da ih prihvatimo? I don't think so.

Do tada

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Lakerit » 05 Mar 2020, 02:56

У касарни у Обреновуц је центар за мигранте,

Beograd,19. januar – U obrenova?koj kasarni popunjeno je 225 mesta, što je i limit tog objekta u koji je novinarskim ekipama zabranjen ulaz. .Da u Obrenova?koj kasarni više nema mesta, tri mladi?a iz Pakistana su saznala na teži na?in. Iz policijske uprave prvo su ih uputili u prihvatilište Krnja?a, odakle su ih, opet zbog prepunih kapaciteta, poslali u Obrenovac. Ostalo im je kažu još toliko novca, da se taksijem vrate u centar Beograda.

https://www.azilsrbija.rs/migranti-se-zale-na-smestaj-u-kasarni-u-obrenovcu/

Други је Крњача и као то се види има проблема са капцитетима. И ти центри се шире по целој Србији, праве се програми укључивања миграната у Србију.
Зато живе и ван центара, нпр. по лагумима око тврђаве и на самој тврђави. А као што видимо постоје сајтови, читаве мреже помоћи са све правном помоћи за њих. Медији не смеју да критикују, јуче је вођа мигрантског инфо центра на н1 отворнео позивао да се врши притисак преко медија на све политичаре и групе које критикују било шта што има везе са мигрантима.

Само се питам какве везе имају Пакистанци са ратом у Сирији?!

Они из Србије скоро више не могу, мађари и хрвати су блокирали границе. Лепо пише човек који је као нека "нво" која се бави мигрантима,

Dnevni list Prese piše da je u Srbiji trenutno između 6.500 i 7.000 migranata smešteno u izbegličke centra otvorenog tipa. Stvarni broj je veći jer se mnogi migranti ne zadržavaju u centrima.

„Dnevno se stotine migranata ponekad i nasilno potiskuju u Srbiju iz Mađarske, Rumunije i Hrvatske. Bez ikakvog bilateralnog sporazuma“, rekao je Đurović. Dodaje da dnevno u Srbiju sa juga uđe stotinak migranata.

https://www.vesti.rs/Evropska-Unija/Ocaj-migranata-Srbija-kao-tampon-zona.html

Ево мапе мигрантских центара за сада у Србији, само једне организације.

Image

А знамо да су у Сомбору исто велики проблеми а то није уцртано иако тамо исто има мигрантски центар.
Lakerit

Postby Sezione » 05 Mar 2020, 03:35

Danas sam prosao pored centra u Adasevcima i nazad posle par sati, ok, bleje tamo, nase murije ima dosta. Nece oni nazad sigurno. U Beogradu ocigledno bleje jer im treba do granice sat ipo vremena i dostupno im je sve za normalno funkiconisanje(kapiram da je to ekipa sa malo vise love), ovo sve ostalo je oko granica, ovako ili onako prelaze kako znaju i umeju, ova cifra od oko 5k se vrti od pocetka cele price o migrantima

Drugar je bio u Obrenovcu prosle godine kao policijsko obezbedjenje kad je tamo bila neka gungula izmedju njih pa se murija umesala. Njegove reci su da niko od tih likova nema ni najmanju nameru da tu ostane i samo cekaju kombinacije da zapale preko
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Dimitrije » 05 Mar 2020, 05:48

Sezione wrote:Opet, verujem da niko sa zapada ni ne pomislja da ih vraca ovde, niti ti ljudi hoce ovde.

Dimitrije

Postby AirBall » 05 Mar 2020, 10:21

Stokholmski sindrom

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby fontaneros » 05 Mar 2020, 10:33

Ultra mentalitet!

Znaju oni na sta se predsednik lozi!
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bogun » 05 Mar 2020, 11:10

Kažem drugarima, praviće se uskoro 05.03. sletovi na Rajku u čast prvorođenog.

Možda ipak nisam lud. Sve ide ka tome.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby PERA » 05 Mar 2020, 12:37

Kaže kurc da migranti i ako prođu grčku biće zaustavljen na zapadnom balkanu, kurc moj bi ih ja zaustavio ovde nego široko im polje čak bi i prevoz organizovao
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Angus Young » 05 Mar 2020, 15:50

Vučiću i Tačiju predstavljen nacrt konačnog sporazuma, ako ne potpišu - sankcije?
Predsedniku Kosova Hašimu Tačiju i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predstavljen je u Beloj kući nacrt konačnog sporazuma, pišu kosovski mediji.

Prema navodima medija, sporazum ima dve opcije, korekciju granice ili Zajednicu plus, uz posebne zahteve Srbije - opcija koja je, prema njihovim izvorima, omiljena američkim posrednicima, piše "Bota sot".

Taj medij navodi da se po drugim detaljima sa sastanka u Vašingtonu kaže da će ova pregovaračka faza biti dinamična, slično kao u Rambujeu, gde će stranama biti ponuđene samo dve opcije, uz "uzmi ili ostavi", što je suprotno bečkim pregovorima koji su trajali oko dve godine .

"Bota sot" piše da su korekcija granice ili Zajednica plus dve mogućnosti koje su ponuđene na prvom sastanku održanom pre dva dana u Vašingtonu, na kome su bili kosovski predsednik Hašim Taći i srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Prema njihovim navodima, od Srbije se ne traži da zaustavi kampanju povlačenje priznanja do juna ove godine. Takođe, jun ove godine je rok za postizanje sporazuma između Kosova i Srbije.

Format razgovora o konačnom sporazumu biće na nivou predsednika sa timovima koje će oni sami birati. Stranama je takođe ponuđena prilika da se sastanu sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ali to je odloženo do trenutka kada strane budu blizu sporazuma, piše "Bota sot".

Taj medij piše da je na sastanku Tačiju i Vučiću rečeno da će "strane koje ne žele da potpišu sporazum imati višestruke sankcije od Sjedinjenih Američkih Država".

Bota sot navodi da je kosovski predsednik Hašim Tači danas na konferenciji za štampu, na kojoj je govorio o susretu u Vašingtonu, rekao da je "sastanak u Beloj kući dramatičan zaokret".

Rekao je da je "Amerika konačno preuzela dijalog između Kosova i Srbije" i da "to želi da završi u kratkom roku", podseća "Bota sot".

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=05&nav_category=640&nav_id=1662743
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Milutinov Tata » 05 Mar 2020, 22:18

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby balkanski spijun » 06 Mar 2020, 09:08

AirBall wrote:
Woodoo wrote:Kao član stranke sve gledaš kroz stranačke oči

Odakle ti to da sam clan neke stranke :D

Ako nisi,odmah u glavni odbor.Vala,zaslusio si :biggrin:
balkanski spijun

Postby Ron Swanson » 06 Mar 2020, 12:08

Šljam pogani.

Image
Ron Swanson

Postby enbidzi » 06 Mar 2020, 12:19

Nije loš Radule :biggrin:
enbidzi

Postby Grobarcina995 » 06 Mar 2020, 17:53

Jos da ima ko da ga cuje. Ne pitamo se nista u sopstvenoj drzavi.
Grobarcina995

PreviousNext

Return to Evropska košarka