Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby stihl » 03 Mar 2020, 22:55

:lollol: :lollol: :lollol:
stihl

Postby ИлићКапитен22 » 03 Mar 2020, 22:58

Tegi wrote:
Sustina je jasna, Milosevic je probudio narod iz titoistickog dremeza, digao ga na ustanak, ucestvovao u stvaranju srpske drzave zapadno od Drine i ocuvanju KiM. Sve na sta se danasnji patrioti pozivaju ispregovarao je Milosevic. I najvaznije, poginuo je za Srbiju i zbog Srbije. Imao je muda i ako nista drugo, pruzio je sansu narodu da pokaze svoje dostojanstvo i hrabrost. Djindjic i njegov ucenik Vucic ti ni ne dozvoljavaju da se zrtvujes za Srbiju, jer osim humantiranih akcija nemas nikakvu institucionalnu posredovanost koja bi ti omogucila da pomognes svojoj zemlji i sunarodnicima. Ne mozes ni da se kao isisovac dignes u vazduh.

To su principi, Pitagorina teorema. Nesto sto se neposredno shvata i nepotrebno je ikakvo dokazivanje. Ovo tvoje je hvatanje za paragrafe, zagrade i fusnote, metodski dosta podseca na nastupe Darka Sukovica i Novaka Adzica.

Slobodan Milosevic je heroj srpskog naroda, nosilac Lazarevog i Vozdovog nasledja, jer se i njegov trag pokazao na Kosovu kao u snegu. I taj trag ce biti sve vidljiviji sto se vise bude tumacio iz istorijske, a ne iz dnevnopoliticke, dezerterske perspektive.

+1000
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Cvele » 03 Mar 2020, 23:12

Uh,ovo obožavam.Romantizacija političara. :biggrin:

Ništa manje smešni nisu oni što romantizuju "Zorana".
Cvele

Postby Tegi » 03 Mar 2020, 23:20

Nisam pisao o političaru, to me ne zanima.

Lakerit o tome piše i čini se da je oko dosta toga u pravu.

Ovo je stvar perspektive.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Ron Swanson » 04 Mar 2020, 00:29

Šteta što ga nisu bacili kerovima, umesto što je pokopan ispod lipe, kao da je sam neki ker.

Nego, drugaru lekaru traže da potpiše listu sigurnih glasova, sve ostale su već kolege potpisale, a njemu tip koji skuplja kaže da ne bi valjalo za njega da ne udari autogram. Ljudski šljam, odvratniji od Titovih pionira. Ja ga savetujem da uči nemački, on se nećka.
Ron Swanson

Postby Sezione » 04 Mar 2020, 00:33

Kapiten i tegi vs lakerit i ron :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Angus Young » 04 Mar 2020, 00:37

Dobar je bio Milosevic covek, pomogao je narodu da pokaze dostojanstvo i hrabrost, pa dok je narod ratovao on je hrabro i patriotski zajedno sa Tudjmanom surovao i iznosio lovu u zajednicku banku i razne zajednicke fondove. Da ne ulazim dalje u njegovo "patriotsko" delovanje.

Zivim za dan kad ce ovaj narod prestati da idealizuje politicare koji su svi do jednog sluge ovih ili onih i pogubni po ovaj narod. A do tad, lepo je rekao covek u kultnom video klipu, srpski narod je glup i treba ga jebati.
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Tegi » 04 Mar 2020, 00:47

Sezione wrote:

Kapiten i tegi vs lakerit i ron :D

:laugh:

Sa ljudima poput Ilića i mene nema zajebancije.

Spoiler: pokaži
Image
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Lakerit » 04 Mar 2020, 00:52

Tegi wrote:Nisam pisao o političaru, to me ne zanima.

Lakerit o tome piše i čini se da je oko dosta toga u pravu.

Ovo je stvar perspektive.

Хвала ти Теги брате Кежо.
Знао сам да ћеш једном разумети.
Lakerit

Postby Lakerit » 04 Mar 2020, 01:06

Само за брата Тегија, за 5 дана је годишњица

Иначе је ове људе Милошевич преко својих медија, а скоро сви су били његови, називао усташама.
Међу окупљенима се види и неки чувени ликови из Београда тога времена попут Кнелета, одмах на почетку 1:50.
И после се неко пита зашто није прошла мобилизација и није било јединства. Тако је уништен велики национални залет.
Lakerit

Postby Tegi » 04 Mar 2020, 01:20

Pa tvoje ideje su pobedile, moje su poražene.

Demokratska i nacionalna, desno-centristička Srbija, okrenuta Zapadu, kapitalizmu, građanskim pravima i slobodama, sa izraženom klasnom hijerarhijom, uspešna u pokušaju da Amerikancima i Britancima objasni svoj nacionalni interes.

To ti je današanja Đinđićeva, Draškovićeva i Vučićeva Srbija, ostvarenje snova Koštunice, Koste Čavoškog, Nikole Miloševića i ostalih intelektualaca operisanih od politike. Aleksandar Vučić je tačno ono za šta ste se borili.

Milošević da odgovara za krađu beba. Čuveni Beograđani tog doba, Knele na primer. :lollol:

Krljnula vam hrvatska služba centrifugu, naseli ste ko dva mlađa praseta.
Tegi

Postby zeppelin » 04 Mar 2020, 02:11

Angus Young wrote:Dobar je bio Milosevic covek, pomogao je narodu da pokaze dostojanstvo i hrabrost, pa dok je narod ratovao on je hrabro i patriotski zajedno sa Tudjmanom surovao i iznosio lovu u zajednicku banku i razne zajednicke fondove. Da ne ulazim dalje u njegovo "patriotsko" delovanje.

Dobar, dobar. Omogućio napaćenom narodu da se obogati preko gazda Jezde i Dafine.

Njegov Marko se obogatio nošenjem gajbica, pa posle sa prve linije fronta vodio Madonu i Bambilend. :lollol:
zeppelin

Postby Cuburac » 04 Mar 2020, 07:37

Lasno je hvaliti Slobu onima koji nisu imali privilegiju da zive pod njegovom autokratijom.

Znam kako su me socijalisti ubedjivali da na nekom referendumu glasam umesto mojih koji su bili na moru, kao nije vazno ionako se zna rezultat, a da slucajno ne bude nekih problema sa familijom.

Znam kako je prevario SK na sednici kada su smakli Stambolica, na isti nacin kako je Vazura izabran, na brzaka i na kvarno.

Znam kako je to isto pokusao sa jugo-komunistima, ali Hrvati i SLovenci bili pametniji.

Znam kako je stalno izjavljivao ,kako njemu nista nije jasno , dok se vodao sa ostalom petoricom iz republika po Jugoslaviji.

I na kraju mu je ostalo nejasno, zato najebasmo. Unazadio nas za pola veka.

Bio je dobar otac i muz.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Zlaja » 04 Mar 2020, 07:39

Peca vas Tegi 19. put.
Zlaja

Postby Cuburac » 04 Mar 2020, 07:59

Zlaja wrote:Peca vas Tegi 19. put.

Ako je tako , u cemu je poenta ?
Sta bilo ko dobija sa tim, osim sto pokazuje nedostatak osnovnog nivoa pristojnosti, a o manama karaktera i da ne pricam.
Stvarno, u cemu je poenta, da neko pokusava da te shvati ozbiljno, a ti si u stvari sarlatan. ?
Ima li tragova normalnosti u takvim osobama ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

PreviousNext

Return to Evropska košarka