Buzz' Beater wrote:E, sada sam sve video u zivotu.
Dokumentarac na Pinku o dokumentarcu Vladalac ...
I posto su licnosti koji su se pojavljivali na N1 nazvani gradzanoidima, bas me interesuje kako nazvati Tasovca, Krla i ostali sljam...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prethodnih nekoliko dana više puta je ponovio da će Srbija dobiti ponudu u vezi sa Kosovom "koju neće moći da prihvati, a ne sme da odbije". Analitičari ocenjuju da je jasno da će Srbija dobiti ultimatum da prizna nezavisnost Kosova.
Ron Swanson wrote:Imbecilima iz SNS-a koji govore da je Koštunica samostalno donosio te odluke, a i svima onima koji veruju u to lupetanje, neko treba da objasni da je on samo potpisivao papire donete na osnovu Zakona o amnestiji koji je donela skupština, na osnovu predloga Đinđićeve vlade, tj. da je to morao da radi po osnovu službene dužnosti.
Naravno, ovaj ološ koji trenutno vlada sada hvali Đinđića, pa neće da napada njega, nego Vojislava Koštunicu, kojem svi oni zajedno ne mogu ni cipele da brišu.
Jojić se oglušio o Koštuničinu inicijativu
Odbijen zahtev za pomilovanje Brovine
BEOGRAD (Beta) - Jugoslovenski ministar pravde u ostavci Petar Jojić odbio je inicijativu predsednika SRJ Vojislava Koštunice da pomiluje albansku lekarku i pesnikinju Floru Brovinu, koja je osuđena na 12 godina zatvora pod optužbom da je pomagala separatistički pokret Albanaca u vreme sukoba na Kosovu.
"Brovina je optužena za teško krivično delo. Odbio sam inicijativu predsednika Koštunice, jer nije naveo nijedan opravdan razlog da je pomilujem", rekao je Jojić na konferenciji za novinare.
Koštunica je 21. oktobra od saveznog ministra pravde zatražio da po službenoj dužnosti pokrene postupak za pomilovanje Brovine, uz ocenu da za to "postoje opravdani razlozi".
grobar_Zvornik wrote:Борхан наставља по старом... Зато и јесте већ сад дио сметљишта српске политичке сцене... Све најгоре... И свима онима који његују његове политичке ставове...
Невезано за Борхана...
Users browsing this forum: Bogun, Cvele, Odmetnik, Semrush [Bot], Zappa and 4 guests