Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 23 Feb 2020, 20:18

AirBall wrote:Nikome od njih se ne prepustaju opstine jer postoji mogucnost da nova vlast proceslja knjige i da neko zavrsi u zatvoru zbog malverzacija...

''Branice'' lokal gotovo svi...

Šta sprečava vlast da već sad pročešlja knjige, jedva bi čekali da nađu Zelenoviću nešto kompromitujuće. Ovi njihovi na čelu opština sve pošten svet, takoreći domaćini.
Woodoo

Postby Sezione » 23 Feb 2020, 21:21

medolino wrote:
Cuburac wrote:Hoce li neko da mi odgovori , ko su to drugosrbijanci, pa da ukapiram ko su prvosrbijanci. Ima li nekih trecih ?

satro antifasizam
kosovo je nezavisno
vojvodina treba da bude republika
genocid u srebrenici
haski tribunal je mama
mi smo zlocinci
sva moguca i nemoguca prava lgbt i kome sve jos ne
nacionalnost je glupost
religija je glupost
albanke su nase sestre
ajmo u hrvatsku na more
sloba je najveci zlocinac u istoriji covecanstva i za sve je on kriv
titova jugoslavija je nesto najbolje ka cemu treba teziti
ustase i cetnici su jedno te isto
feministicke gluposti

ako im bilo sta kazes protiv, ti odmah postajes: fasista, homofob, glup, primitivan, zaostao, ksenofob...
svi su manje vise neki filosofi i umetnici, neshvacene slobodne duse, urbana elita koja se spoznala nesto vise, provela koju nedelju u eu i umislila da je uhvatila boga za muda i popila svu pamet ovog sveta, shvatila kako drustvo treba da funkcionise i kakvi treba da budu medjuljudski odnosi

ukratko gledaj n1 i citaj danas, to je ta ekipa

kad se kaze prva srbija obicno se misli na informer i pickoustog

treci su (po meni) normalni i gade se i prvih i drugih i nemaju svoje predstavnike

Image

Cela ova prica me uvek vrati na brata Dijaru i pesmu, Dijara, Dijara, ubico cigana :D Verbalni genocid za neke, za nas koji smo pfc prica vala nije :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Lakerit » 23 Feb 2020, 21:34

Woodoo wrote:
AirBall wrote:Nikome od njih se ne prepustaju opstine jer postoji mogucnost da nova vlast proceslja knjige i da neko zavrsi u zatvoru zbog malverzacija...

''Branice'' lokal gotovo svi...

Šta sprečava vlast da već sad pročešlja knjige, jedva bi čekali da nađu Zelenoviću nešto kompromitujuće. Ovi njihovi na čelu opština sve pošten svet, takoreći domaćini.

Они излазе на изборе зато што им је споља речено да изађу јер Вучић одрађује мигранте, КиМ, РС, ЦГ итд.
Као што си могао видети ЕУ и САД су подржале Вучића око избора.
Једноставно речено од стране уредника "пешчаника"

На свим важинм национланим питањима снс и другосрбијанци су као нокат и месо и исти их гурају споља, исти фондови.
Сцена је тако направљена да једини друге штите. СНС је основана уз помоћ ДС. Н1 је основана од стране Вучића тако што је мењан закон 2014 о кабловским операторима на пречац под притиском из ЕУ и САД. Н1 је савршена тв за Вучића, они славе олују, нападају српске интересе у околним земљама.
Они су савршени за њега а они лепо живе од тога и сви срећни само Србија тоне.
Lakerit

Postby Lakerit » 23 Feb 2020, 23:32

"BLIC" STOPIRAO INTERVJU SA VLADIKOM: Cenzura slobodnog mišljenja i govora!

Vladika Grigorije zabranjen je u "Blicu"! Čovek čija se reč poštuje, ceni i uvažava u celom svetu doživeo je da mu ugledni "nezavisni" dnevni list u nedeljnom broju ne objavi intervju planiran na tri strane

Da, u Srbiji caruju cenzura i ugnjetavanje slobode mišljenja, i to nam je pokazao ovaj slučaj. Švajcarska kompanija "Ringier Axel Springer" je poklekla, povinovala se vladajućoj stranci i predsedniku svih građana Aleksandru Vučiću odlukom da ne objavi intervju! Plašeći se njegove reakcije ili posledica vladikinih reči koje uvek udaraju u srž problema?

Naravno, vladika potpuno iznenađen odlukom uredništva i menadžmenta RAS-a koji izdaje "Blic", u ovom slučaju "Blic nedelje", bio je potpuno jasan:

- Moj odgovor je da uz sve što sam znao do sada, ne mogu da se načudim takvoj cenzuri slobodnog mišljenja i slobodnog govora - izjavio je Vladika Grigorije za Direktno.rs.

Šta je rekao Grigorije na tribini na Filozofskom fakultetu?

Podsetimo, on je kao i uvek upečatljivo i nadahnuto govorio na tribini u Beogradu. I to je velika briga vlasti.

- Završava se epoha vladalaca lopova, prevaranata, lažova koji rade sve suprotno od onoga što govore. Niko ne može da se suprotstavi toj reci koja teče. I u ovom gradu će poteći ta reka i zbog toga sam srećan što sam među vama. Neće ova vlast još dugo - istakao je Grigorije, a naš portal preneo sa lica mesta.
Lakerit

Postby zeppelin » 24 Feb 2020, 02:23

Idiot koji vodi ovu deponiju od nazovi države, budući da se u sve razume, danas je komentarisao dronove u kontekstu ratovanja u budućnosti i tom prilikom rekao da će se sve češće koristiti "dronovi samoubice".

Meditirajte malo nad tom konstrukcijom.

Dronovi - samoubice. :lollol:
zeppelin

Postby treci » 24 Feb 2020, 09:55

Lakerit wrote:"BLIC" STOPIRAO INTERVJU SA VLADIKOM: Cenzura slobodnog mišljenja i govora!

Vladika Grigorije zabranjen je u "Blicu"! Čovek čija se reč poštuje, ceni i uvažava u celom svetu doživeo je da mu ugledni "nezavisni" dnevni list u nedeljnom broju ne objavi intervju planiran na tri strane

Da, u Srbiji caruju cenzura i ugnjetavanje slobode mišljenja, i to nam je pokazao ovaj slučaj. Švajcarska kompanija "Ringier Axel Springer" je poklekla, povinovala se vladajućoj stranci i predsedniku svih građana Aleksandru Vučiću odlukom da ne objavi intervju! Plašeći se njegove reakcije ili posledica vladikinih reči koje uvek udaraju u srž problema?

Naravno, vladika potpuno iznenađen odlukom uredništva i menadžmenta RAS-a koji izdaje "Blic", u ovom slučaju "Blic nedelje", bio je potpuno jasan:

- Moj odgovor je da uz sve što sam znao do sada, ne mogu da se načudim takvoj cenzuri slobodnog mišljenja i slobodnog govora - izjavio je Vladika Grigorije za Direktno.rs.

Šta je rekao Grigorije na tribini na Filozofskom fakultetu?

Podsetimo, on je kao i uvek upečatljivo i nadahnuto govorio na tribini u Beogradu. I to je velika briga vlasti.

- Završava se epoha vladalaca lopova, prevaranata, lažova koji rade sve suprotno od onoga što govore. Niko ne može da se suprotstavi toj reci koja teče. I u ovom gradu će poteći ta reka i zbog toga sam srećan što sam među vama. Neće ova vlast još dugo - istakao je Grigorije, a naš portal preneo sa lica mesta.

Ako bi gledali po merilima 'gradjana sveta' sad bi oni isto morali da reaguju i da pozovu vladiku da se ne mesa jer je crkva odvojena od drzave. Posto su u slucaju MCP potegnuli te argumente.
Manje zlo je pored politike LDP izgleda krenulo i da sprovodi politiku PSG po pitanju migranata. Ekspresno su pozvali momke koji su razgovarali sa ilegalnim imigrantima pre neki dan, uz pretnje krivicnom prijavom. Dobar vam je taj radikalski duh, kako neko napisa. Nema sta
treci

Postby Fred Perry » 24 Feb 2020, 15:25

Top je taj radikalski duh , napunio na Beograd migrantima ,postavio lezbejku na mesto premijera ,finansira šiptare i sarađuje sa njima ,ratuje sa crkvom ,,Toni Bler mu savetnik ,Šredera dovodio u Beograd ,kumi se sa Milom ...lista je beskonačna

Ovde su se kačili neki nebitni likovi sa Tvitera ili sa onih protesta koji niti su na vlasti niti će i biti , drugosrbijanci i slično ,šta je onda ovaj izdajnik ,botovanje klasično .

Sećam se da je neko i ovde pravdao kako eto to što on državnim parama plaća Blera to je eto politika ,nema tu emocija , bolest.

Zaista manje zlo ,veći patriota ,zamislite da nije šta bi radio ,bacio atomsku bombu na Srbiju .
Fred Perry

Postby Noodles » 24 Feb 2020, 15:56

Zamislite iza kulisa na nekom sastantku, seminaru pitaju Brnabu ili Vucka, ajde dobro kazite neku vasu ideju vezanu za Kosovo recimo, kako biste vi to resili xD Ljudi svojom pojavom ne lice ni na sta a kamoli da kazu nesto pametno. Sa takvima nema nikakvih pregovora, niti ih iko ozbiljno shvata. Moze samo ovaj Nemac da se javi da kaze da laze i to je to. E, neces majci da mi uzmes medicinske sestre... :blue:
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby killchrome » 24 Feb 2020, 16:04

Fred Perry wrote:Ovde su se kačili neki nebitni likovi sa Tvitera ili sa onih protesta koji niti su na vlasti niti će i biti , drugosrbijanci i slično ,šta je onda ovaj izdajnik ,botovanje klasično.

ali ovo. bukvalno tvitovi sa 4 ipo fejva i 0.7 folovera, od ljudi za koje sira familija ni ne zna da postoje, i to se koristi kao argumentacija da je vucic ipak manje zlo. porede se nebitne osobe sa onim sto radi predsednik drzave...
killchrome

Postby Lakerit » 24 Feb 2020, 16:49

Како би то другосрбијанци били другачији од њега?
СНС то ради зато што су кримоси, типа они довлаче и развозе мигранте по Србији због новца које добијају од фондова, арапа. Другосрбијанци, при томе што много воле новце, они баш воле и мигранте што се види и по реакцијама када се они помену. Ту не скачу први вучићеви медији него Вучић пушта другосрбијанце за то.
Где се они разликују суштински? Они су једни друге створили, исте су газде, а подела на јавној сцени је да се власи не досете. Чак су и људи измешани типа Весић, Триванка, Мали, Крстић, скоро цео ЛДП је сада у власти, већи део ДС, ЛСВ итд.
Ево имамо пример бљуца. Насловна за данас је како "фашисти ударају јадне мигранте" а онда видиш да стопирају интервју који критикује власт.
Lakerit

Postby Dare » 24 Feb 2020, 16:53

Spoiler: pokaži
Image
Image

Spoiler: pokaži
Image
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Grba » 24 Feb 2020, 17:45

manje više sve tačno, stvorio ih bota, ali na vlast ih doveo zapad. a i sad ga ozbiljno podržali. znači da oni vide razliku, inače bi im bilo svejedno.
Grba

Postby Lakerit » 24 Feb 2020, 19:24

СНС ефикасније одрађује посао за њих зато нико не говори против контроле главних медија од стране СНС. Запад ћути на то. Иако више воле другосрбијанце али они не могу ефикасно да одраде посао за њих. Другосрбијанци служе као брана из опозиције да се СНС суштински угрози.
Да ли стварно мислите да неко ко позива на признавање независности КиМ, дају подршку Милу у ЦГ, траже укидање РС итд. могу угрозити СНС на власти?
Lakerit

Postby Buzz » 24 Feb 2020, 20:39

E, sada sam sve video u zivotu.

Dokumentarac na Pinku o dokumentarcu Vladalac ...

I posto su licnosti koji su se pojavljivali na N1 nazvani gradzanoidima, bas me interesuje kako nazvati Tasovca, Krla i ostali sljam...
Buzz

Postby Fratelo » 24 Feb 2020, 21:38

Grba wrote:manje više sve tačno, stvorio ih bota, ali na vlast ih doveo zapad. a i sad ga ozbiljno podržali. znači da oni vide razliku, inače bi im bilo svejedno.

Najveca zabluda da je Bota stvorio sns.
Da je Tadic pristao da potpise Briselski sporazum jos bi demokrate bile na vlasti.
Po meni je on ispao korektan prema narodu jer je to odbio da uradi.
Njegov problem su bili ljudi oko njega: Delic, Dinkic, Sutanovac... ozbiljni kriminalci koji su sada uz sns.
Fratelo

PreviousNext

Return to Evropska košarka