Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Kreanga » 22 Feb 2020, 12:53

Kad su izbori ?
Telefon vec poceo da zvoni,da se pita o kvalitetu zivota :D
Kreanga

Postby Fred Perry » 22 Feb 2020, 13:40

Ron Swanson wrote:

Bolesnik ,to je ta manje izdajnička opcija sa onom nakazom na mestu premijera ,to čak ni žuti nisu uradili ,i sa saradnjom finansiranjem Šiptara sa ubistvima na rampi i u onim helikopteru i onog momka u fabrici i još mnogo toga .

Najveći šiptarski savetnik među našim političarima .Ko šiša ovaj zaglupeli narod ,nek ga izaberu opet glasajući za njega ili njegove satelite pa ko nas jebe .

Toliko o tom našem patriotizmu ,a ovaj izdajnik i bolesnik vlada već godinama i još će ,i posle neko gusla o patriotizmu a podržava se opcija da ovaj ludak ostane na vlasti .
Fred Perry

Postby Lakerit » 23 Feb 2020, 02:28

Како су другосрбијанци кренули да бране власт у Србији и ЦГ. Расподелили се по потреби.
Не може се деловати ако си насађен на стране фондове а ти фондови подржавају власт. Само се глуми, када дођу суштинска питања нпр. односа према Милу, КиМ, миграције итд. увек су на страни власти.
Lakerit

Postby ИлићКапитен22 » 23 Feb 2020, 09:39

Али класична српска дрољетина на почетку клипа са овим чамугом. Само да није Србин.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Cvele » 23 Feb 2020, 09:53

A to si zaključio po čemu tačno?
Cvele

Postby grobar_Zvornik » 23 Feb 2020, 10:01

Lakerit wrote:Како су другосрбијанци кренули да бране власт у Србији и ЦГ. Расподелили се по потреби.
Не може се деловати ако си насађен на стране фондове а ти фондови подржавају власт. Само се глуми, када дођу суштинска питања нпр. односа према Милу, КиМ, миграције итд. увек су на страни власти.

Управо то.
Да постоји, као што не постоји, некаква независна агенција да провјери како стоје, убијеђен сам да су им проценти мањи него у фебруару 2019., а да не помињем фебруар 2018...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 23 Feb 2020, 10:01

Ајде бре молим те. Погледаш ове рибе по Београду, једва чекају да дође неки чамуга у Партизан или Звезду, у било којем спорту, да могу да га зајашу. Стрељао би их. Из Краљева само знам 10 таквих девојака.
ИлићКапитен22

Postby Cvele » 23 Feb 2020, 10:03

Meni je to normalno ako pogledam iz ugla tih devojaka,iz više razloga. :biggrin:

Na stranu što sam ja više desno nastrojen kada je ta priča o migrantima u pitanju...
Cvele

Postby ИлићКапитен22 » 23 Feb 2020, 10:04

Волео бих да ти видим реакцију нпр да ти, не дај Боже, сестра доведе чамугу или неког Арапина у кућу. Не зајебавај.
ИлићКапитен22

Postby grobar_Zvornik » 23 Feb 2020, 10:09

Мој Капитену, у појединим, само појединим случајевима, добијемо и овакве примјерке. :biggrin:

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Cvele » 23 Feb 2020, 10:09

Zvaću da se upoznate ako se desi to,blizu smo. :biggrin:
Cvele

Postby ИлићКапитен22 » 23 Feb 2020, 10:13

Cvele wrote:Zvaću da se upoznate ako se desi to,blizu smo. :biggrin:

Нека хвала. Брат рођени ми је у Немачкој, у вези се ја Иранком, правим се блесав да не знам, јер је само кеви рекао. Мени вероватно није смео да каже, јер је знао како ћу да реагујем :D
ИлићКапитен22

Postby Angus Young » 23 Feb 2020, 11:33

Prema rečima Vučića, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Đozep Borelj mu je rekao ime evropskog posrednika za Kosovo. On nije mogao da kaže ko je to, ali je napomenuo da je to čovek blizak Berlinu i predvideo da će Beogradu biti ponuđen koncept "Asocijacija plus plus plus".

"Reći će Srbiji dobićete garancije za EU, ali morate da priznate Kosovo i dobićete za Srbe specijalan status tu i tu", predvideo je Vučić.

Najavio je da će pitati narod i podsetio da je svoj predlog izneo pre tri godine, ali da ga niko nije prihvatao.

http://rs.n1info.com/Vesti/a571847/Vucic-o-ponudi-Srbiji-za-resenje-problema-Kosova.html
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Lakerit » 23 Feb 2020, 11:42

ИлићКапитен22 wrote:Ајде бре молим те. Погледаш ове рибе по Београду, једва чекају да дође неки чамуга у Партизан или Звезду, у било којем спорту, да могу да га зајашу. Стрељао би их. Из Краљева само знам 10 таквих девојака.

Њихово право, дошао да игра, оне воле црно.
Није то проблем.
Проблем су спонзоруше другосрбијанске које подржавају илегалну миграцију, људи који се без папира шетају Србијом(не само Београдом), већ је било напада на малолетне девојчице, раднике по трафикам и пекарама, о чему водећи медији у Србији ћуте јер постоји цензура. Тек нешто изађе. Њих не можеш кривично да гониш јер немају папире. Нико ни не зна коликио тренутно миграната има у Србији и шта се све дешава. Центри су већ попуњени, они шетају дању и ноћу по градовима, селима, што је на западу много теже, тамо их држе у центрима. Оно што се зна да су Мађари дигли ограду и да сада то раде хрвати(то са оградама се није дешавало ни деведесетих) и да је мигрантима све теже да напусте Србију тј. постајемо тампон зона. Иако нисмо прва земља уласка ми издајемо доказе о азилу а не Грци или Бугари.
Другосрбијанци су накачени на западне фондове и подржавају власт по томе питању јер запад има договор са властима око миграната.
То је проблем а не нека што хоће да проба црног спортисту. Људи легално ушли у земљу, имају папире, раде. Никакав проблем са моје стране.
Lakerit

Postby balzamen » 23 Feb 2020, 13:45

A da se Moreiri ili Dijari nakace na penis ne bi bilo problema...
balzamen

PreviousNext

Return to Evropska košarka